Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ejjj barátom... ez szép sztori mondhatom. Jobb ha már most megszokod, hogy Te(mi) vagyunk a szemetek akár mi van! Ez az alap felállás innen indítasz.Victor_Valdes írta:Jó, én sem váltanék a rondábbik nemre.messideco írta:Na én azért ilyen radikális döntést nem hozok, legyen akárhogy is. Ha férfi vagy, légy férfi
De, eléggé felhúz, ha csuklótöréssel ülök egész nap az ambulancián, haza jövök és az fogad msn-en, hogy miért nem mentem be hozzá délelőtt...miért nem hagytam ott az ambulanciát...amikor örültem, hogy élek...![]()
Ahelyett,hogy jaj mi van veled, élsz még? stb... egyből ez...és akkor én vagyok a szhar ember... hát komolyan...
Szerk.: Felháborító, hogy 8tól 1ig ültem ott mire ellátták a csuklótörésem![]()
![]()
magyar egészség ügy...
Nő???! Milyen nő?Victor_Valdes írta:Már megfogadtam, hogy nem futok egy nő után sem, ha baja van majd szól...
A kérdés csak az, hogy meddig...messideco írta:Egészségügy? Nálunk is ilyen nyugi, vagy még ilyen sincs...
S a csajjal mi a szitu? Együtt vagytok még?
Azert remelem torott csukloval tudsz egy laza kapd be-t mutatni nekiVictor_Valdes írta:Jó, én sem váltanék a rondábbik nemre.messideco írta:Na én azért ilyen radikális döntést nem hozok, legyen akárhogy is. Ha férfi vagy, légy férfi
De, eléggé felhúz, ha csuklótöréssel ülök egész nap az ambulancián, haza jövök és az fogad msn-en, hogy miért nem mentem be hozzá délelőtt...miért nem hagytam ott az ambulanciát...amikor örültem, hogy élek...![]()
Ahelyett,hogy jaj mi van veled, élsz még? stb... egyből ez...és akkor én vagyok a szhar ember... hát komolyan...
Jó, én sem váltanék a rondábbik nemre.messideco írta:Na én azért ilyen radikális döntést nem hozok, legyen akárhogy is. Ha férfi vagy, légy férfi
És mit csinálsz azokkal a cigányokkal, akik a fehérekre "vadásznak" mondjuk telóért meg pénzért? Nekik lehet?MichaaBee írta:És ez feljogosít akárkit is arra, hogy "vadásszon" embertársaira?Figyelj, én itt nem azt mondom, hogy milyen arányban és mit csinálnak egyes romák, de hogy miattuk kivétel nélkül mindegyikükre rámondani, hogy ő is ilyen szerintem elég szánalmas... Nem kell általánosítani!
levproff írta:Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy mi, de nekem már kb. 3-szor törött le a körmöm a lábamról, és egyszer sem éreztem semmi fájdalmat.. nemértem.
MichaaBee írta:És ez feljogosít akárkit is arra, hogy "vadásszon" embertársaira?csababarca írta:...Figyelj, én itt nem azt mondom, hogy milyen arányban és mit csinálnak egyes romák, de hogy miattuk kivétel nélkül mindegyikükre rámondani, hogy ő is ilyen szerintem elég szánalmas... Nem kell általánosítani!
És ez feljogosít akárkit is arra, hogy "vadásszon" embertársaira?csababarca írta:Az a baj,hogy mondjuk a 70%uk ilyen.
A maradék 30% meg ilyen lesz,ha a 70% egy tagjával kerül össze. Olyankor kivetkőznek magukból,előbújik az igazi vérük. Sajnos ilyenek nagy átlagban,nincs mit tenni.
És Judit jól mondta,ha a kutya megharapja őket,akkor a kutyát elaltatják,Juditék meg életük végéig fizetnék a kártérítést.
Igen az egész..az egyik beisfeketedett, a többi nem.S.Agüero írta:De az egész törött le?levproff írta:Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy mi, de nekem már kb. 3-szor törött le a körmöm a lábamról, és egyszer sem éreztem semmi fájdalmat.. nemértem.
Nekem csak egy kicsi, de fáj.
Meg így e fog feketedni meg ilyenek lesznek vele.
Neked ilyen nem volt h befeketedett?![]()
De az egész törött le?levproff írta:Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy mi, de nekem már kb. 3-szor törött le a körmöm a lábamról, és egyszer sem éreztem semmi fájdalmat.. nemértem.
Uff. Az se jobb.sjd írta:Én egyszer a fél lábkörmömet vesztettem el, gyakorlatilag 90 fokos szögbe felpöndörödött. Az fincsi volt, amikor sebészeten érzéstelenítés nélkül levágták.S.Agüero írta: Gondolom másnak is volt már ilyen esete, Ő tudhatja milyen rossz.
Én egyszer a fél lábkörmömet vesztettem el, gyakorlatilag 90 fokos szögbe felpöndörödött. Az fincsi volt, amikor sebészeten érzéstelenítés nélkül levágták.S.Agüero írta: Gondolom másnak is volt már ilyen esete, Ő tudhatja milyen rossz.
Én azt mondom hogy örülj neki hogy ez most történt, amikor jön a tél, és nem mondjuk tavasszal, amikor lehetne menni ki focizni. De biztos hogy nem lehet kellemes.S.Agüero írta:Áááá.
Tegnap játszok az udvarban, tök jó időben és rosszul léptem és az lábujjam így a lábam alá fordult és berepedt a körmöm is a lábujjamon és miközben járok a cipő így nyomja és nagyon fáj.
Tök rossz, most egy ideig nem nagyon futok meg focizok.
Még jó, h nem esett le a körmöm vagy törött el a lábujjam.![]()
Gondolom másnak is volt már ilyen esete, Ő tudhatja milyen rossz.