Kidb írta:Nem is értem Forlanról miért nem esik szó. EL győztes, Európai Szuperkupa győztes, VB Aranylabda... Ezek alapján akár ő is kaphatná. De reálisan mégis Sneijdernek van a legtöbb esélye rá. Xavi a vb-n szerintem nem hozta azt a fergeteges formát mint tavaly egész évben, Iniestának pedig "egy gólért" csak nem adnám oda.
Hát azért Xavi a vb-én is jól játszott. Sneijder pedig rúgott 2-3 gólt, de messze rosszabbul játszott (mint ahogy egész szezonban), mint a katalán. Mivel van nálatok előrébb Sneijder? Egy olasz kupával? Ne vicceljetek már. Bajnokok lettek mindketten hazájukban, ráadásul a spanyol bajnokság inkább elismert. Bl-t nyert Sneijder, Xavi meg vb-ét és mindkétszer egymás ütötték el a sikertől. ( Bayernt nem lebecsülve, de na

). Egy nyamvadt olasz kupa. mindez úgy, hogy Xavi ma már elismerten a világ legjobb irányítója (Sneijderrel ellentétben) aki fergeteges szezont produkált és a végén sérülten, beinjekciózva küzdött. Idén pedig eddig Xavi igenis jól játszik, főleg az utolsó 6-7 meccsen. Zseniális labdákat ad. Ellentétben a vereséget, vereségre halmozó Interes hollanddal... Ezek objektív érvek, még akkor is, ha elfogult vagyok. Remélem majd Daffy megerősít