Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valaki?barca6 írta:Sziasztok!
Van egy kis gondom.Meglett a gépem az uj Windows 7-tel és az internetet nem tudom beállítani(Wifi, van egy router-em amit az aszali PC-m is használ,mivel vettem hozzá egy USB-s wifit).A laptopban is van wifi csak nem tudok rácsatlakozni vele a netre.Kiválasztom a routert beírom a nevet,kódot és nem kapcsolódik az internetre.Kiírja,hogy korlátozott hozzáférés, (nem a földgömb van a kis sarokban hanem egy kis sárga felkiáltójel).Hogyan lehetne beállítani?
Ha valaki tudja,légyszi segítsen.Előre is köszönöm.
Mikor telepítetted a gépedet utoljára?Milyen rendszer, IP beállításoknál fixnek van állítva valami?Indexelés be van állítva?Ezek 1-2 dolog ami lassíthatja a gépet!Mivel a windows rengeteg szemetet hagy maga után, s sok szolgáltatás van, amit ki lehet lőni, mert nem fontosak, ezekkel lehet gyorsítani a gépet!Legfőképpen a betöltést, mivel kevesebb memória címkezést hajt végre!És programok futtása közben is kevesebbet kell a procinak számolni!Vannak programok melyekkel manuálisan tudod variálgatni a windowst, esetleg a Tune Up-ot próbáld meg!Illetve msconfig.exe a futtatásnál, s az elinduló programokat folyamatokat tudod szabályozni!Barcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.
A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.
Akinek van valami ötlete, azt kérem hogy segítsen. Fontos lenne!
ad-aware+spybot search and destroy+töredezettségmentesítő. ha ezek nem oldják meg így együtt,akkor a géped világuralomra tör a neten keresztül. el kell pusztítanodBarcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.
A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.
Az a 200 mega nem árt, ha valójában 2-3-4 giga.messideco írta:Amelyik partición a Windows van, azon kell legyen minimum 200mega szabad hely. Más tippem nincs nekem sem...
Na az még nem jelent semmit, nézesd meg egy online vírusirtóval isBarcaman14 írta: A teljes rendszert átvizsgáltam vírusirtóval de semmit nem talált. Ezek után nem tudom mi lehet a probléma.
Kevés szabad hely?Barcaman14 írta:El kellene egy kis segítség! A gépem napok óta elviselhetetlenül lassú. Korábban nem volt még ilyen problémám így nem tudom mi lehet a gond.
Bizony okozhatoregem21 írta:Sziasztok!!
Nemrégiben rendeltem az Acer Aspire One netbookomhoz egy új adaptert m az előző sajna bekrepált....tölt is rendesen minden kafa, de azt vettem észre hogy tökre felmelegszik, mondhatni forró!!
kompatibilitással nem lehet gond m minden paramétere ugyanolyan mint a másik.....
szerintetek ez a melegedés problémát okozhat a továbbiakban????
köszi a segítséget.....
Ezek hardveres dolgok egy szoftver frissítéssel nem fognak "eltünni".barca6 írta:Sziasztok!
Most akarom ujratelepiteni a laptopot Vistáról W7-re.Olyan kérdésem lenne,hogy a Wifi és a Bluetooth,ami alpból benne volt,az ujratelepités után is benne marad-e?
Előre is kössz.
Lehet, hogy csak egy hibás darab és akkor gariban vissza kell cserélni. Vagy megoldani a hűtését, de szerintem hülyeség.oregem21 írta:Sziasztok!!
Nemrégiben rendeltem az Acer Aspire One netbookomhoz egy új adaptert m az előző sajna bekrepált....tölt is rendesen minden kafa, de azt vettem észre hogy tökre felmelegszik, mondhatni forró!!
kompatibilitással nem lehet gond m minden paramétere ugyanolyan mint a másik.....
szerintetek ez a melegedés problémát okozhat a továbbiakban????
köszi a segítséget.....
Szerintem a déliből könnyebb odajutni mivel elég 1x átszállni a deákon. De a www.utvonalterv.hu -n megnézheted az összes módot.oregem21 írta:Budapestiek segitsetek pls.....
Hnap tervezünk barátnőmmel egy kis budapesti kiruccanást!!!állatkertbe szeretnénk eljutni valahogy a népligetből vagy a déli pályaudvarról!!??melyik egyszerübb??
légyszi adjatok egykis utbaigazítást!!!:):)
köszi
A gyerek meg folyton kérdezgette hogy mi hogyan van, nem?Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kitört most facebook-on ez a mese láz. És barátnőm keresne egy mesét, de nem jut eszembe a címe, ezek voltak a mesében:
egy családról szólt, a családtagok mind különböző dolgokhoz értettek
apa fizika, nagybácsik biosz, anya természet, nagyi történelem , nagyapa csillagászat. (vagy valami ilyesimi)
hétvégenként ment talán a tv2-n
oregem21 írta:Budapestiek segitsetek pls.....
Hnap tervezünk barátnőmmel egy kis budapesti kiruccanást!!!állatkertbe szeretnénk eljutni valahogy a népligetből vagy a déli pályaudvarról!!??melyik egyszerübb??
köszi
nem vagyok pesti, de ismereteim szerint a népliget jóval közelebb esik, tömegközlekedési szempontból nem tudom melyik az egyszerűbboregem21 írta:Budapestiek segitsetek pls.....
köszi
crtl+görgővel nem nagyítottad fel véletlen?zola8787 írta:Olyan problémám lenne, mintha az Exploerem 800 * 600asan futna, de amúgy magasabbra van állítva, mindenhol jó, csak az Explorer mutatja ilyen kicsiben. Hogy lehetne átállítani?