Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezek inkább álmok,esetleg kívánságok,de nem reális elvárások.S.Agüero írta:Én azt várom, h Webber elmegy valamelyik másik csapatba.U: A holtszezontól ki mit vár, esetleges igazolások lesznek? Smile
PL Mercedes Mclaren vagy Renault.
Ferrariba Massa helyére elnézném Kubicát, Schumit, Rosberget, Kimit.
Mclarenből talán Button megy és ő mehetne Webber helyére, vagy Kimi, ha visszatér.
Kb ennyi.![]()
100%, hogy ideges lett volna mindenki a helyében, de pl. ilyen integetést nem tudnék elképzelni sok pilótáról, hiszen nem is volt rá sok példa. Persze, ráfoghatjuk a spanyol vérmérsékletre is...ez esetben akkor azzal van bajom.Eazzy írta:Mikaos!Valóban nem volt szép a mutogatás, de nem teljesen értem a sportszerűtlenségét a dolognak.
+Képzeld el, hogy szinte nyert pozícióból veszíted el egy év kemény munkájának a gyümölcsét, mert egy Renault-t nem bírtál megelőzni, önhibádon kívül.
Kimi jövő évi szerződéséről már csak a tinta hiányzik. Sajnos...Nem bántam volna hogy ha a Forma1-be se megy vissza, meg végre eltűnik a rally-ból, átadva a helyet egy olyan versenyzőnek aki megérdemli. És itt konkrét személyről van szó, csak most nem kezdem el magyarázni, mert ahogy észrevettem, rajtam kívül csak egy ember, Tocy az aki szereti a rally-tS.Agüero írta:Én azt várom, h Webber elmegy valamelyik másik csapatba.U: A holtszezontól ki mit vár, esetleges igazolások lesznek? Smile
PL Mercedes Mclaren vagy Renault.
Ferrariba Massa helyére elnézném Kubicát, Schumit, Rosberget, Kimit.
Mclarenből talán Button megy és ő mehetne Webber helyére, vagy Kimi, ha visszatér.
Kb ennyi.![]()
Én azt várom, h Webber elmegy valamelyik másik csapatba.U: A holtszezontól ki mit vár, esetleges igazolások lesznek? Smile
Amúgy Vettel tényleg megérdemelte a vb címet de Alonso is megérdemelte volna. nagyrészt egyetértek a többivel főleg azzal hogy nincsenek előzések én nem tudom hogy mikor láttam egy nagyon izgalmas versenyt ezalatt azt értem hogy elöl is vannak előzések nem csak a középmezőnybe úgy mint mostBarca_10 írta:Ferrari-drukkerként azt kell,hogy mondjam,hogy Vettel megérdemelte a VB-címet.Az pedig nem indok rá(többek között),hogy nem érdemelte meg,hogy mert a csapat kedvence.10 pole-pozició nem azért van,mert a csapat kedvence.Nagyon gyors pilóta,nagyon gyors autóban.Sajnáltam Alonsot is,mert ahonnan visszajött(kellett némelyik futamon szerencse is hozzá) megérdemelte volna,de mostmár mind1.Monzában,és és különösen SZingapúrban nagyon jó volt,akkor Vettellel más dimenzióban vezettek,de ezt szerintem Vettelnek kellett nyernie.
Az egész szezonról:véleményem szerint egy nem túl izgalmas szezonon vagyunk túl.A nem túl izgalmast azt úgy értem,hogy eltűntek az előzések a Forma-1-ből.Amikor eső volt akkor voltak,száraz pályán pedig leginkább a hátsó régiókban,és amikor Kobajasi kamikazézott.Schumitól jobbat vártam,nekem Ő nagy kedvencem,és picit csalódás volt ez az év,remélem jövőre jobb lesz.
FORZA FERRARI!
Ez megint nagyon csalóka dolog, mert az önerőből az nem igaz, a kocsi erejéből az igaz. A kocsi miatt lehetett volna távol, ha nem lenne ilyen penge, valószínüleg semmi esélye nem lett volna, már futamok óta.ozsimiki írta:Vmint valószínű utoljára még leírtam volna,h olyan nyerte a vébét aki önerőből nagyon távol lett volna tőle.
Tudom, nem szereted Alonsot, én is csak azért drukkoltam neki, mert ferrari színeiben versenyez és Schuminak sajnos idén nem volt esélye.ozsimiki írta:Kralo írta: Vmint valószínű utoljára még leírtam volna,h olyan nyerte a vébét aki önerőből nagyon távol lett volna tőle.
egyrészről lehet nem is írtam volna, másrészről ha mégis akkor pedig 06ot keresd vissza, azt hiszem gratuláltam Alonak, persze akkor mással voltam főként elfoglalva,mert Schumi élete egyik legjobb versenyét nyomta le búcsúzóul, míg a spanyol belassúzta magát a célba,mert megtehette. Ezért is örülök most,h ezúttal nem fért bele.Kralo írta: Miki egy kérdés. tegyük fel, hogy Alonso begurul negyedikre, miket olvashatnánk ma tőled?
Lehet hülyeség, de szvsz nem akart belemenni valami baromságba, nehogy kiüsse Alonsot és még kitalálják hogy direkt volt. Na meg nem lehet jó érzés hogy 2.vagy összetettbe, de már csak pár % esélyed van nyerni.Kralo írta: Számomra érdekes volt, hogy be se próbálkozott Alonsonál. Tényleg ennyire gyenge lett volna ma? Még csak kamikáze akcióba se kezdett, ami hihetetlen volt, annak a tudatában, hogy Alonso elég sűrűn csúszott le az ívről.
Miki egy kérdés. tegyük fel, hogy Alonso begurul negyedikre, miket olvashatnánk ma tőled?ozsimiki írta:Most kicsit régebbi "vitákról" szeretnék eszmét cserélni, csupán most is eszembe juttatta pár dolog...
Pont most kezdődik! Aki nem látta annak érdemes megnézni!ab1daL írta:8-kor sportklub. Tetszik a végén vettelke team radioja.fanbarca írta:Valaki nem tudja, hol lehetne visszanézni a futamot?
8-kor sportklub. Tetszik a végén vettelke team radioja.fanbarca írta:Valaki nem tudja, hol lehetne visszanézni a futamot?