Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hú az pont nem láccik ebből a videóból mert akkor van vége amikor lendíti a kezét a spori. de ebből az 1tized mp-ből arra következtetek, h a középpont feléBadi írta:azt nézd meg hogy merre int a bíró. az a döntő
hát éppen ez az...most azért hisztiznek, hogy nem tizit kapott az Espanyol, tulképpen ezért óvnak...Z. Iván írta:Most nem azért, én egyszer kétszer láttam csak az esetet (úgyhogy bocs, ha hülyeséget mondok), de mintha Ramos lett volna a szabálytalan. Na most ha ő volt az, akkor őt már akkor ki lehetett volna álltani mert volt sárgája. Azzal igazán nem lett volna beljebb a Real, hogy tizenegyes és piros lap már akkor...![]()
(Az már más kérdés, hogy utána kiállították)
csak azt ne mondd hogy jogos az óvásRobinho_10 írta:Látom figyelemmel követted a mérkőzést.Badi írta:a gólt fejelő játékos előtt kb fél méterre löktek, és már bőven a hálóba tartott a labda amikor szólt a síp...
SZÁNALMAS
Látom figyelemmel követted a mérkőzést.Badi írta:a gólt fejelő játékos előtt kb fél méterre löktek, és már bőven a hálóba tartott a labda amikor szólt a síp...
SZÁNALMAS
ez hülyeség,ebből nem lesz semmi
nem,nem erről van szóBoixos írta:jó lett. azért remélem nem sokalltál be a madridtól?
Charlie írta:
Valdes,Puyol,Marquez,Edmilson,Gio,Van Bommel,Deco,Xavi,Messi(Giuly),Ronaldinho,Eto'o
Bárcsak egyszer ezt a kezdőt láthatnám.
C.
SzépREAL MADRID=AZ ÉLET írta:ezt nézzétek meg,én csináltam![]()
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/ ... l_s....gif
jó lett?![]()