Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy a gyozelmet, ami ezzel meg is lett, mivel akkor meg nem lathatta a pirosat.Fecooo írta:nagyon sportszerű jelenet: roncika megünnepelte, h kiállíttatta az ellenfelet...
Nem az a baj,h örül, hanem az ahogyan örült...raul0791 írta:ja nyílván cé gusztustalan hogy emgünnepli a pirosat...![]()
mikor egész meccsen ezt ment, rugták őket ahol érték, én megértem hogy örült neki.
Xavit, Iniestát és Messit sose szokták rúgdosni...raul0791 írta:ja nyílván cé gusztustalan hogy emgünnepli a pirosat...![]()
mikor egész meccsen ezt ment, rugták őket ahol érték, én megértem hogy örült neki.
gerincesség minta példánya + sportszerűségnek... habár ha Rooney kamu kiállításánál is olyan kedvesen kacsingatott, akkor most mit várunk...Fecooo írta:nagyon sportszerű jelenet: roncika megünnepelte, h kiállíttatta az ellenfelet...
én elhiszem - ha látom - hogy faragják sokat, de ezen a meccsen max csak sírhatott, mert sokszor nem vágták fel, mert szépen szerelték több ízben is. elárulom neked, ezért esett neki jól most...ja nyílván cé gusztustalan hogy emgünnepli a pirosat... Laughing Laughing mikor egész meccsen ezt ment, rugták őket ahol érték, én megértem hogy örült neki.
Talán nem kellett volna olyan csodálatosan becsúsznia annak a hentes botíának.Fecooo írta:nagyon sportszerű jelenet: roncika megünnepelte, h kiállíttatta az ellenfelet...
Ez legyen C hátralévő életének legboldogabb pillanata...Fecooo írta:nagyon sportszerű jelenet: roncika megünnepelte, h kiállíttatta az ellenfelet...
Én még hozzátenném h. a partjelző otthon hagyta a szemcseppét, fejelt Pipita egy teljesen szabályos gólt. Bíró pedig teljesen szétfújta a meccset, rengeteget hibázott, ilyen körülményke mellett azt hiszem nem meglepő h. szenvedve (de teljesen megérdemelten) gyűjti be a 3 pontot a Real.haszi írta:Holnap pedig felkel a 10-12 éves divat szurker megnézi livescoreon az eredményt, 1-0 82. perc.... S erre benyögi NSO-n és egyéb sportoldalakon, hogy máker Margit stb stb. Közben pedig elvettek tőlünk egy Higu gólt, és volt azon kívül Higunak 3 100%-os ziccere, plussz Di Maria és Marcelo lövését is kivédte a kapus...
haszi írta:Holnap pedig felkel a 10-12 éves divat szurker megnézi livescoreon az eredményt, 1-0 82. perc.... S erre benyögi NSO-n és egyéb sportoldalakon, hogy máker Margit stb stb. Közben pedig elvettek tőlünk egy Higu gólt, és volt azon kívül Higunak 3 100%-os ziccere, plussz Di Maria és Marcelo lövését is kivédte a kapus...
amit tőletek elvettek, az inkább volt les, mint amit nekünk megadtak tegnap, mégis tudjuk a véleményeket, h lesgól miatt nyertünk...haszi írta:Holnap pedig felkel a 10-12 éves divat szurker megnézi livescoreon az eredményt, 1-0 82. perc.... S erre benyögi NSO-n és egyéb sportoldalakon, hogy máker Margit stb stb. Közben pedig elvettek tőlünk egy Higu gólt, és volt azon kívül Higunak 3 100%-os ziccere, plussz Di Maria és Marcelo lövését is kivédte a kapus...
Hát igen. Amúgy benzema mellett borult a gyerek, azért kíváncsi lennék h mi volt ott.zola8787 írta:Ezt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy 1 méterről lőtt góllal övék 3 pont