Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kitudja, lehet annak tanult...Robcsyy írta:Pepe mekkora egy hentes...
Hát igen sajnos nálunk is van két olyan játékos, akinek nem kell a szomszédba menni egy - két aljas belépőért... Semmi értelme nem volt annak a mozdulatnak...Robcsyy írta:Pepe mekkora egy hentes...
Nem tudom, de félek tőle, hogy eldurran a nem létező agya és kiállítják mégFecooo írta:Ramosnak h sikerült összehozni azt, h 3-as nadrágban focizott?
Felőlem kaphatnak 8-at is ha ők egyel többet rúgnak.zola8787 írta:Na most a Realtól is elvettek 1 szabályos gólt. Higuain nem volt lesen! Mondja ezt 1 Barca drukker, ez van, ami gól az gólHajrá Gijón, bár úgyis kapnak vagy 2t...
De ezeket valahogy lefelejtetted az 1. félidő jellemzésénél nem?Raul#7 írta:Ki mondta, hogy tökéletesen játszik a Real? Sajnos túl pontatlanok, de ha nektek szabad az espanyol tuskó stílusán bosszankodni, akkor már engedd meg nekem is...Mert ti mindent tökéletesen csináltok és vezettek is nem? Laughing
Ha az ellenfél edzője annyira gyökér lenne nem így állna a meccs...
Ki mondta, hogy tökéletesen játszik a Real? Sajnos túl pontatlanok, de ha nektek szabad az espanyol tuskó stílusán bosszankodni, akkor már engedd meg nekem is...Mert ti mindent tökéletesen csináltok és vezettek is nem? Laughing
Ha partjelző nem egy vakegér lenne stb...Ha az ellenfél edzője annyira gyökér lenne nem így állna a meccs...
torrentkiller írta: Mert ti mindent tökéletesen csináltok és vezettek is nem?![]()
Mert ti mindent tökéletesen csináltok és vezettek is nem?Raul#7 írta:1. félidőről annyit, hogy hányinger közönség, undorító ellenfél, szerencsétlen bíró, és egy gyökér edző az ellenfélnél. Szerintem kikapunk vagy iksz...
Csodálatos hogy 1 (inkább 0!!!) szabálytalanság mellett kaptak a Higuék 2 sárgát, miközben az ellenfél fetreng, és rúgdoskódik.
Ez tetszettL.Messi 10 írta:Most majdnem mondtam valamitRaul#7 írta:1. félidőről annyit, hogy hányinger közönség, undorító ellenfél, szerencsétlen bíró, és egy gyökér edző az ellenfélnél. Szerintem kikapunk vagy iksz...
Csodálatos hogy 1 (inkább 0!!!) szabálytalanság mellett kaptak a Higuék 2 sárgát, miközben az ellenfél fetreng, és rúgdoskódik.(csak poén...)
Szerinted hülyeség,szerintem nem.haszi írta: Mért kell állandóan szemet szúró hülyeséget szajkózni? Eddig a szezonban 1-2 meccsünkön volt ilyen, de azokon is emellett volt 5-6 kihagyott ziccer, a többin pedig egyértelműen lefociztuk az ellent, csak volt ahol nem volt szerencsénk (Milan, Levante)
Most majdnem mondtam valamitRaul#7 írta:1. félidőről annyit, hogy hányinger közönség, undorító ellenfél, szerencsétlen bíró, és egy gyökér edző az ellenfélnél. Szerintem kikapunk vagy iksz...
Csodálatos hogy 1 (inkább 0!!!) szabálytalanság mellett kaptak a Higuék 2 sárgát, miközben az ellenfél fetreng, és rúgdoskódik.
Mért kell állandóan szemet szúró hülyeséget szajkózni? Eddig a szezonban 1-2 meccsünkön volt ilyen, de azokon is emellett volt 5-6 kihagyott ziccer, a többin pedig egyértelműen lefociztuk az ellent, csak volt ahol nem volt szerencsénk (Milan, Levante)csababarca írta:Ez egy olyan meccs lesz megint,ahol a 60.perc táján lő egy szabigólt Cé. Aztán 5 perc múlva egy szöglet,és Ramos/Carvalho befejel még egyet. Aztán ennyi volt a meccs. Még a végén gurítanak egyet.
Nagyjából ez az idei madridi meccseken a forgatókönyv.
Én is pont ezen voltam fennakadva, hogy ha el van tiltva akkor ne hogy már ilyeneket megengedjenek. Mert így semmi értelme az eltiltásnak.kurdt írta: Ha jól emlékszem, akkor amikor Guradiola volt eltiltva (tavasszal a Valencia ellen), akkor neki kuss volt a neve és semmilyen formában nem érintkezhetett Vilanovával, vagy a játékosokkal (max, ha a félidőben felhívta).
De ebben tényleg nem vagyok biztos, valaki legyen oly kedves, és ossza meg velem, hogy ez anno hogy is volt! Előre is köszönöm!
Az eddig mutatott játék alapján bőven van esélyünk a 2. félidőben lefocizni őket, bár nagyon idegesít, hogy a Gijon egész meccsen favágó focit játszottmessideco írta:Nagyon úgy néz ki, hogy a madridi barátaink nem nyernek. De ne kiabáljam el, ez még csak az első félidő...