Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi bajod van Petrovval ember????Hogy írhatsz ilyet, "hogy zuhanna ki"!Te jó ég!!!!Talán Alonsonak azon kívül, hogy egész hétvégén a tutira ment, s nem kockáztatott, ráfizethet!Ahogy Webber nem akart Koreában versenyezni, mert tudta, hogy élen marad, Fernando is egész hétvégén biztosra ment!Na Rosbergék meg versenyeznek, s Petrov is!Socio tökéletesen leírta!Verseny van, mindenkinek!Nem a 4esnek van egy döntő futam..........barcafan0911 írta:Az a nyomorult petrov is előtte van. Hogy zuhanna ki. Mit keres az ott.fanbarca írta:Rosberg Alonseék előtt van! S már cserélt nem?
Az a nyomorult petrov is előtte van. Hogy zuhanna ki. Mit keres az ott.fanbarca írta:Rosberg Alonseék előtt van! S már cserélt nem?
A szoruló hurokból remélem a végén akasztás lesz Fernandonakbarcafan0911 írta:Basszus, szorul a hurok Alonso nyaka körül. Nagyon nem lefutott ez a verseny.
Van egy megérzésem, hogy botrány lesz.. és szinte biztos vagyok, hogy a red bull háza körül lesz cirkusz nem is kevés, ha ennyire előre megyek, lehet pilótacsere is lesz, főleg ha holnap 1-2 ponton fog múlni.. tartok veled.Fernando írta:Ki mer velem fogadni abban, hogy akkora botrány és nyilatkozatháború lesz a vb után, hogy beleremeg a F1?
hányszor reméltem ezt én is idén, sajnos sokszor volt "vmi" a futamon még isFernando írta:Csak ne legyen semmi [auto_cenzúra] a futamon könyörgöm!
Mi ebben az ellentmondás? Mi köze ennek Alonsohoz, és ahhoz, hogy én kinek szurkolok?ozsimiki írta:
Egy olyan ember hszére reagáltam,akinek a kedvence abból él,h a RedBullnál olyan döntéseket hoztak,hoznak amilyeneket,és még Ő szól be nekikerre az ellentmondásra reagáltam,hogy inkább örülne nekik.
Attól függetlenül hogy én is ugy gondolom hogy a Red Bull csapatról és a versenyzőiről már csak a bohócsapi hiányzik , azért ez vhol érthető is hogy inkább Vettelre építenek. Fiatalabb és jóval jobb képességű pilóta mint az ausztrál.Mihu írta:Lényeg a lényeg: Ha Vettel lenne elől a vb-n, szent meggyőződésem, hogy már régen meg lett volna beszélve a csapatban, hogy Márkó, te szépen visszafogod magad, hagyod Sebet nyerni.
Azért nem hoztam direkt több példát, mert tudtam hogy Nálad idén Vettel az Isten, és a többire úgy gondoltam hogy simán tudsz mondani olyat, ami a Te álláspontodat képviseli. Úgy gondoltam hogy ez a példa elég erős ahhoz, hogy erre ne tudj mondani semmit. Tévedtem....Nem tiltották meg az egymással való versenyzést, de általában azért nem is nagyon volt lehetőségük a versenyzésre, mert vagy egyiknek volt gondja, vagy a másiknak, ergo elég messze voltak egymáshoz képest a mezőnyben. Ha meg egymás mögött voltak akkor általában Vettel volt elől. Amikor mégis Webber volt elől, akkor ugye történt az hogy összeütköztek, és a csapat egyből Webbert tette felelőssé az esetért. Szerintem ott egyik sem volt hibás, de mégis azt kell keresni, akkor inkább Vettel, mert Ő már mikor Webber mellett volt, akkor azt gondolta hogy most itt az ausztrál 300-nál lefékez hogy Vettel bejöhessen elé. Túl hamar kezdett el befele húzni, Webber meg teljesen jogosan fogta a pozícióját. Ezen kívül teljesen nyílvánvaló az a szimpátia a Red Bull-nál, ami Vettel felé irányul. Nekem meggyőződésem, hogy ha múlthéten fordított eset lett volna, Vettelnek lett volna annyi pontja mint Webbernek volt, és Seb ment volna Mark mögött, akkor száz hogy már régen megfordították volna az állást. Lényeg a lényeg: Ha Vettel lenne elől a vb-n, szent meggyőződésem, hogy már régen meg lett volna beszélve a csapatban, hogy Márkó, te szépen visszafogod magad, hagyod Sebet nyerni.ozsimiki írta:hát hozz több példát,és lesz.
de nem is értem miért jött ez a reakció.
Egy olyan ember hszére reagáltam,akinek a kedvence abból él,h a RedBullnál olyan döntéseket hoztak,hoznak amilyeneket,és még Ő szól be nekikerre az ellentmondásra reagáltam,hogy inkább örülne nekik.
Mihu, szóval azt vágom,h Vettel nálad az első számú a csapatnál, és a kedvenc, ez még igaz is lehet,csak hogy egyik versenyen sem tiltották meg nekik az egymással való versenyzést, vagy írom úgy,h náluk korántsem olyan csapatsorrend van mint a Ferraniál.
Nekem a csapatsorrend azt jelenti,amikor egyik pilótájuk alá rendelik a másikat, és nem versenyezhetnek egymással, aki előrébb van az nyerjen,stb. Red Bullnál ez volt ebben az évben?
szerintem van bőven különbség csapatsorrend,és csapatsorrend között. Páran meg csak dobálják a jelzőt.