Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
PCsabi
aka Game90

2010.11.14. 15:13:21

Alonsonak kezd elmenni...

Gyula, te barom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.11.14. 15:27:17-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.14. 14:57:18

Felesleges még most okoskodni, meg alapvetően olyan nincs, hogy ki mennyire érdemli meg!De ahhoz hogy világbajnok legyél nem csak akkor kell előzni, mikor bemondják a csapat társadnak, hogy "Alonso is faster than you....."Na ezért nem szeretik sokan Alonsot :wink:Ha megelőzi Petrovot meg Rosberget megérdemli, s jobb is a kocsija, de így.......
Szerk:Amiről beszél Gyulánk, de jó lenne!Petroc hibázik kiesik Alonsoval együtt, Hamilton meg Button megelőzi Vettelt, s Lewis a bajnoks (azt hiszem matematikailag)!Bár ezekre kicsi az esély, de Petrov kirakhatja Fernando-t
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.14. 14:46:44

barcafan0911 írta:
fanbarca írta:Rosberg Alonseék előtt van! S már cserélt nem?
Az a nyomorult petrov is előtte van. Hogy zuhanna ki. Mit keres az ott. :evil:
Mi bajod van Petrovval ember????Hogy írhatsz ilyet, "hogy zuhanna ki"!Te jó ég!!!!Talán Alonsonak azon kívül, hogy egész hétvégén a tutira ment, s nem kockáztatott, ráfizethet!Ahogy Webber nem akart Koreában versenyezni, mert tudta, hogy élen marad, Fernando is egész hétvégén biztosra ment!Na Rosbergék meg versenyeznek, s Petrov is!Socio tökéletesen leírta!Verseny van, mindenkinek!Nem a 4esnek van egy döntő futam..........

Szerk:Ez a Czollner hihetetlen mennyire...."Jön a Red Bull, felemelik, lejön a kerék felmegy a kerék".....ez miez????Ordibál mint egy fába szorult....
socio66

2010.11.14. 14:46:36

hagyjuk már ezt a mit keres ott szöveget.
ha nem tudja megelőzni akkor menjen a fenébe. gyula is hogy felháborodott már alguersuarin,mintha ő nem ugyanazon a versenyen menne mint webberék.
ennyi erővel a vb-esélyes 4es menjen egy külön futamot és akkor nem fogják őket megzavarni.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.14. 14:43:19

fanbarca írta:Rosberg Alonseék előtt van! S már cserélt nem?
Az a nyomorult petrov is előtte van. Hogy zuhanna ki. Mit keres az ott. :evil:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.11.14. 14:43:15

barcafan0911 írta:Basszus, szorul a hurok Alonso nyaka körül. Nagyon nem lefutott ez a verseny. :?
A szoruló hurokból remélem a végén akasztás lesz Fernandonak :lol:
Go Vettel Go!
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.14. 14:41:07

Basszus, szorul a hurok Alonso nyaka körül. Nagyon nem lefutott ez a verseny. :?
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.11.14. 14:40:10

Rosberg Alonseék előtt van! S már cserélt nem?
més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.14. 14:32:34

Algersuari-nak van töke!Miért kellene elengedje?????????Verseny van, basszus!!!!Jól csinálja a spanyol, még ha ezzel Alonsonak tesz jót, s Fernando-t én nem szeretem :lol: De Jaime előtt le a kalappal
Szerk:Webber begyorsul :lol: Alonso mint Webber múltkor eltaktikázta picit, de megcsinálták......grrrrrrrrrrr :twisted:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.14. 14:04:57

atyaég, hála az égnek Sumi megúszta! :shock: :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.14. 13:59:10

Na sunyiban szépen csendben nyerje a futamot Lewis :lol: Ezzel szépen zárulna az idény, ha meg esetleg a többiek meg.....akkor habostorta :lol: :lol: :lol:
Szerk:Schumacherre jól felmásztak :shock: Na viszont Button megjött védőnek, meg kell nyerni LEWIS GO GO!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.11.14. 14:05:17-kor.
socio66

2010.11.14. 13:44:40

nah,lassan jön a futam,elég izgatott vagyok,bár szerintem a 15. körben ugyanúgy el fogok aludni,mint az eddigieken. :)
hamiltontól az elején várok egy kis agresszivitást,a többiek viszont okosan fognak menni szerintem.
remélem jó helyre kerül a cím.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.14. 13:40:28

Eljött ez is, reméljük a legjobbakat! :) Vamos Fernando! :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.13. 23:26:00

Fernando írta:Ki mer velem fogadni abban, hogy akkora botrány és nyilatkozatháború lesz a vb után, hogy beleremeg a F1?
Mire gondolsz? :roll: Arra, hogy Webber kiteregeti a szennyest?
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.13. 23:04:39

Fernando írta:Ki mer velem fogadni abban, hogy akkora botrány és nyilatkozatháború lesz a vb után, hogy beleremeg a F1?
Van egy megérzésem, hogy botrány lesz.. és szinte biztos vagyok, hogy a red bull háza körül lesz cirkusz nem is kevés, ha ennyire előre megyek, lehet pilótacsere is lesz, főleg ha holnap 1-2 ponton fog múlni.. tartok veled. ;)

A tétet gondoljátok ki, mondjuk aki veszít, annak hordania kell egy fehér polón az adott legunszimpatikusabb és nem kedvelt pilótájának a képét kell viselje.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.13. 22:56:04

Ki mer velem fogadni abban, hogy akkora botrány és nyilatkozatháború lesz a vb után, hogy beleremeg a F1?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.13. 22:27:58

Talán nem jó szó az hogy tolják, de kimondva kimondatlanul őt favorizálják. Persze itt lehet érvelni, ahogy te is tetted Miki, hogy előző futamon megfuthatta volna Webber is a polet és behúzta volna a futamot és akkor miről beszélünk.. Én valahogy azt érzem, hogy házon belül eldöntötték, hogy hiába is jobb helyzetbe van Mark, akkor is Vettelt favorizálják, mint anno a szárny kérdésnél is. Lehet ez már túl lihegés a részemről, de én ezt érzem, hogy Webber sehogy se lehet vb., persze lehet mondani, hogy gyorsabb kéne legyen, ma is érhetett volna el jobb helyezést, de én valahogy úgy érzem, ez volt a törvényszerű. Vagy talán az lenne törvényszerű, hogy a sokkal előnyösebb pilótát segítség és álljon mögé az egész csapat. Szerintem egy semleges szurkoló is így gondolná ezt. Abban egyet értek, hogy Vettel nagyot hajrázott a végére az évnek, Webbernek is most kéne még jobban a jó formája, de mégis több pontja van mint Vettelnek és itt az utolsó futam. No lesz ami lesz, végén úgyis Ferrari diadal lesz. ;) :D

Nahm meglátjuk, remélem jó kis futam lesz ez az utolsó, lesz izgalom én úgy érzem bőven, sok mindenki mind1 minden alapon fog menni.. :)

Győzzön a jobbik, az ügyesebbik, a szemfülesebbik, a rátermettebbik, a legravaszabbik! :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.13. 17:13:02

Fernando írta:Csak ne legyen semmi [auto_cenzúra] a futamon könyörgöm!
hányszor reméltem ezt én is idén, sajnos sokszor volt "vmi" a futamon még is :D

Más:

Az alábbi vitát összefoglalva részemről: én a csapatsorrendet úgy fogom fel,hogy nem hagyják versenyezni egymással a két versenyzőt,és előre megbeszélt dolgok alapján dől el a verseny kimenetele. Erről egész évben nem volt szó a Red Bullnál,így számomra nincs csapatsorrend. Nem azt írtam,h nem volt egész évben kedvenc a Red Bullnál :wink: Mert valóban Vettel az,de a sebességét nem ennek köszönheti, se nem a győzelmeit.

Ronaldinho& Barca:

"Vettelt tolják, ahogy lehet, ez picit undorító,"

ki tiltotta meg Webbonak,hogy az előző futamokon egyszerűen legyen gyorsabb Vettelnél? Ez nem tolás kérdése, gondolom arra célzol,h Brazíliában nem adta át az első helyet, értem. Viszont itt elég lenne Webbernek megvernie Alonsoékat, és Vettel mögött mennie és 1000%,h meglépnék és VB lehetne. Ezt tette eddig? Azért lett 5. az időmérőn mert Vettelt tolják?

azért kicsit viccesnek érzem már,hogy bármit is csinál a RedBull, vagy Vettel, vagy a csapat a hibás. De a hosszú futamok óta egyértelműen lassabb Webber véletlenül sem.

Holnap ilyenkor okosabbak leszünk, bízok benne,h még Webber is akar vmit bizonyítani,és küldi neki minden mind1 alapon (ez még Vettelnek is jól jöhet :D)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2010.11.13. 17:12:59

ozsimiki írta:
Egy olyan ember hszére reagáltam,akinek a kedvence abból él,h a RedBullnál olyan döntéseket hoztak,hoznak amilyeneket,és még Ő szól be nekik :D erre az ellentmondásra reagáltam,hogy inkább örülne nekik.
Mi ebben az ellentmondás? Mi köze ennek Alonsohoz, és ahhoz, hogy én kinek szurkolok?
Nem értettem egyet LG kizárólagos pozitív jelzőivel, ugyanis úgy gondolom ezt a történetet, mint az imént író Mihu.

Tetszik az "olyan ember", és a nagy ő. :roll: :D

Táblázat hogyan áll?
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.13. 16:57:33

Nagyon örülök ennek a rajtsorrendnek. Csak ne legyen semmi gebasz a futamon könyörgöm!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.13. 16:34:11

Mihu írta:Lényeg a lényeg: Ha Vettel lenne elől a vb-n, szent meggyőződésem, hogy már régen meg lett volna beszélve a csapatban, hogy Márkó, te szépen visszafogod magad, hagyod Sebet nyerni.
Attól függetlenül hogy én is ugy gondolom hogy a Red Bull csapatról és a versenyzőiről már csak a bohócsapi hiányzik , azért ez vhol érthető is hogy inkább Vettelre építenek. Fiatalabb és jóval jobb képességű pilóta mint az ausztrál.
Szval teszem azt ha elment volna a csapat Webber irányába akkor vszínűleg az eddig látottak alapján Vettel meg a csapattól ment volna el nagyon hamarosan. Inkább ugymond azt választották akire hosszabb távon is lehet majd építeni mivel Webbernek nem igazán sok van már hátra nyilatkozatai alapján sem.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.13. 16:30:15

Az a furcsa az egész játékban, hogy nekem is totál az az érzésem, hogy Webber már sehogy se lehetne vb. Vettelt tolják, ahogy lehet, ez picit undorító, bár korábban leírtam egyik pilótát se szeretem, de érthetetlen amit csinálnak..
Így elsőre Alonsonak áll a zászló, Hamiltonnak minden mindegy alapon mehet előre, hátulról Webber is, mert most nulla esélye van, ahogy Vettelnek sincs sok.

A rajt sokat fog dönteni, mondhatni fél siker lesz, onnan ha valaki tempót megy, világbajnok lehet. Egy biztos Webber nem lesz világbajnok, mert a csapat sportszerűségből megbukott.

Alonsonak szépen nyugodtan kell mennie és dobogón kell végeznie és akkor nem lehet gond. Az első kanyar sok mindent eldönthet, utána 1-2 kör még talán. Alonsohoz hozzátéve, nem semmi mit kihoz ebből a Ferrariból, ami idén se vb esélyes.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.13. 16:21:26

Nem az Isten, csak a legpechesebb :wink: ezt írtam többször,nem az előbbit.

Csak annyira lovagolsz ezen a csapatsorrenden,mintha ennek náluk bármi köze is lenne a dolgokhoz. Egyik se azért nyert mert Vettel a kedvenc csapaton belül, tehát semmi értelme ezt felhozni.

Amikor Webber nyert, jobb volt,amikor Vettel akkor meg ő. Csapat nem szólt bele, és épp emiatt (Brazília) jöttök most a csapat sorrendel ? ok.

ha már más miatt nem tudunk veszekedni,vitatkozni, elő kell hozni ilyen dolgokat,amik nem befolyásoltak semmit sem. Silverstoneban Webber nyert :D

Azt meg én is tudom,h Vettelt bírják jobban csapaton belül,de egyszer sem kérték Webbert h kedvezzen neki, addig meg nem kellene ezt hangsúlyozni. Kár,h holnap nem lesz Vettel,Webber,Alo sorrend,és akkor láthatnátok,h ugyanúgy elengedi amikor el kell.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.13. 16:08:04

ozsimiki írta:hát hozz több példát,és lesz.

de nem is értem miért jött ez a reakció.

Egy olyan ember hszére reagáltam,akinek a kedvence abból él,h a RedBullnál olyan döntéseket hoztak,hoznak amilyeneket,és még Ő szól be nekik :D erre az ellentmondásra reagáltam,hogy inkább örülne nekik.

Mihu, szóval azt vágom,h Vettel nálad az első számú a csapatnál, és a kedvenc, ez még igaz is lehet,csak hogy egyik versenyen sem tiltották meg nekik az egymással való versenyzést, vagy írom úgy,h náluk korántsem olyan csapatsorrend van mint a Ferraniál.

Nekem a csapatsorrend azt jelenti,amikor egyik pilótájuk alá rendelik a másikat, és nem versenyezhetnek egymással, aki előrébb van az nyerjen,stb. Red Bullnál ez volt ebben az évben?

szerintem van bőven különbség csapatsorrend,és csapatsorrend között. Páran meg csak dobálják a jelzőt.
Azért nem hoztam direkt több példát, mert tudtam hogy Nálad idén Vettel az Isten, és a többire úgy gondoltam hogy simán tudsz mondani olyat, ami a Te álláspontodat képviseli. Úgy gondoltam hogy ez a példa elég erős ahhoz, hogy erre ne tudj mondani semmit. Tévedtem....Nem tiltották meg az egymással való versenyzést, de általában azért nem is nagyon volt lehetőségük a versenyzésre, mert vagy egyiknek volt gondja, vagy a másiknak, ergo elég messze voltak egymáshoz képest a mezőnyben. Ha meg egymás mögött voltak akkor általában Vettel volt elől. Amikor mégis Webber volt elől, akkor ugye történt az hogy összeütköztek, és a csapat egyből Webbert tette felelőssé az esetért. Szerintem ott egyik sem volt hibás, de mégis azt kell keresni, akkor inkább Vettel, mert Ő már mikor Webber mellett volt, akkor azt gondolta hogy most itt az ausztrál 300-nál lefékez hogy Vettel bejöhessen elé. Túl hamar kezdett el befele húzni, Webber meg teljesen jogosan fogta a pozícióját. Ezen kívül teljesen nyílvánvaló az a szimpátia a Red Bull-nál, ami Vettel felé irányul. Nekem meggyőződésem, hogy ha múlthéten fordított eset lett volna, Vettelnek lett volna annyi pontja mint Webbernek volt, és Seb ment volna Mark mögött, akkor száz hogy már régen megfordították volna az állást. Lényeg a lényeg: Ha Vettel lenne elől a vb-n, szent meggyőződésem, hogy már régen meg lett volna beszélve a csapatban, hogy Márkó, te szépen visszafogod magad, hagyod Sebet nyerni.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.13. 15:54:08

hát hozz több példát,és lesz.

de nem is értem miért jött ez a reakció.

Mihu, szóval azt vágom,h Vettel nálad az első számú a csapatnál, és a kedvenc, ez még igaz is lehet,csak hogy egyik versenyen sem tiltották meg nekik az egymással való versenyzést, vagy írom úgy,h náluk korántsem olyan csapatsorrend van mint a Ferraniál.

Nekem a csapatsorrend azt jelenti,amikor egyik pilótájuk alá rendelik a másikat, és nem versenyezhetnek egymással, aki előrébb van az nyerjen,stb. Red Bullnál ez volt ebben az évben?

szerintem van bőven különbség csapatsorrend,és csapatsorrend között. Páran meg csak dobálják a jelzőt.
Kép
Válasz küldése