Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah, jó kis csörte volt.Fecooo írta:nah mög van oldva a lan játék
Ozsival nyomtunk pár meccset hajnali 2-3 közt, az utolsó rangadón(amikor is olasz rangadóban maradtunk) már volt is esélyem győzni () (Roma-Juventus 4-4, ahol két potyagólt is adtam neki
nem lesz a kedvenc csapata a Juve, nem sikerült jól fociznia velük
)
előtte csúnyán kikaptam 3-0-ra és 8-3-ra is tőle
Köszi a segítséget!!!!bence-barca írta:online játékmódP_e-d_r-o írta:srácok aki tudja hogy hogyan lehet neten egymás ellen játszani a fifa 11-el az lécci irja le!
Előre is köszi a segítséget!online előszobák
választasz egy szobát pl.: Normál1
és van akinél megjelenik egy kis kontroller arra rákattintasz és vársz míg elfogadja a "hívásod" vagy te csinálsz egy külön szobát és vársz míg vki nem csatlakozik
online játékmódP_e-d_r-o írta:srácok aki tudja hogy hogyan lehet neten egymás ellen játszani a fifa 11-el az lécci irja le!
Előre is köszi a segítséget!
Jó hogy szűk a keret (vagyis hát nem jó de nincs mit tennibence-barca írta: Fifa-ban nem nagyon törődnek a szabályokkal, sztem még fel is juthatsz...![]()
![]()
Thiago meg JdS is érthető, h a felnőtt keretben vannak, mert a keret nagyon szűk az A csapatnál
Fifa-ban nem nagyon törődnek a szabályokkal, sztem még fel is juthatsz...torrentkiller írta:Lenne egy pár észrevételem.
Ugye tolok egy szezont a Athletic-el. Először is az szerintetek mennyire reális elvárás, hogy végezzek a középmezőny elején?(A szezon elején szerintem azért kicsit más volt a célkitűzés a valóságban.)
A másik meg hogy egyáltalán indulhat-e a csapat a kupában? Csak mert nekem volt, igaz ki is estem az 1. körben (de a madrid 1. csapata volt az ellenfél, otthon 2-1re nyertem is de a visszavágón sima 3-0ás vereség).
Jah és a legdühítőbb, hogy amíg a valóságban Thiago a B csapatban tolja, csak néha kerül fel a nagyokhoz, addig a játékban az 1. csapat tagja, pedig elég jól jönne. Igaz a Carmona - Soriano - Nolito 3as csak ugy szórja a gólokat, és nagyon szépen fejlődnek.
Én sem tudom feltolni a középcsatáromat, de Villa gyakorlatilag így is ott játszik, mintha tök elöl lenne.Barcaádám írta:ti sem tudjátok(eredeti gammel sem?) feltolni a középcsatárt fullosan kapuig?
ahogy a képen látható
http://www.kepfeltoltes.hu/view/101113/ ... es.hu_.jpg ??
ott a nyíl és az üres hely de nem engedi se középcsatárral se kt poszton!
előre is köszi a választ!
De bírom, még mindig megvan ez a hülyeség... Bokáját fogja a játékos, és kulcscsont- vagy arckoponyatörés.Fecooo írta:Bojan nekem is szinte egész idényre kidőlt, Iniesta 3 hónapra...
Messi meg 1 meccsre(<=ez mennyire hajaz a valóságra
)
??bence-barca írta:Lenne pár kérdésem, remélem tudtok rá válaszolni:
Most fogunk venni egy új sz.gépet és rászeretném rakni a Fifa-t. Eddig laptopon játszottam, mert a sz.gépen nem ment, de ha lesz új azon szeretnék játszani. Nekem a Fifa-m eredeti és azt szeretném kérdezni, h ha arra fel akarom telepíteni és regisztráltaltatni a játékot, akkor elfogja fogadni azt az e-mailt, amit már megadtam egyszer a laptopon?
Az online módban, meg ugye játszhatok a mostani profilommal (e-mail cím, jelszó+felhasználói név) ?
Mert remélem nem kell új online profilt csinálni, mert akkor kezdhetem elölről felépíteni a győzelmeimet, pontjaimat (és vereségeimet)
Nos, a 11-nek az irányítása gyakorlatilag teljesen más, mint a korábbiaké... Ráadásul itt két gólos hátránynál is előrejön a kapus, az ellenfélé is, minden esetben. A shiftek nálam semmit sem csinálnak, nincs rájuk állítva semmi. Valami más módszer valakitől?tomabence írta:Csak akkor lehet szögletnél előrehívni a kapust, ha kiírja a kapus előrehívás opciót ( vagy valami hasonlót) . Ezt akkor dobja ki, amikor a hajrában 85. perc körül 1 gólos hátrányban vagy. Ekkor megnyomod a valamelyik shiftet ( nálam így van ) és előrefut a kapus. De ez egyéni beállítástól függ. ( 09es szisztéma szerint. )
Hát, 11-ben nálam a jobb shift semmit nem csinál, az R-t pedig játékosváltásra használom, illetve a kontroller LB gombjának felel meg. Tehát ez nem jött be...vargaakos írta:J Shift+RMessidona10 írta:Már igazság szerint a 08 óta foglalkoztat ez a kérdés, mivel ott sem ment. Most jutott eszembe, hátha itt kapok segítséget. Egyszerűen nem tudok rájönni.
Hogyan lehet szögletnél előrehívni a kapust???
Egyszerűen nem tudom kitalálni, de most, hogy a 11-ben ennyire nagy hangsúlyt fektettek az irányításra, hátha valaki tudja. Segítsetek!
De csak akkor lehet ha kiírja a lehetőséget a hajrában. (09,10-ben így van)
J Shift+RMessidona10 írta:Már igazság szerint a 08 óta foglalkoztat ez a kérdés, mivel ott sem ment. Most jutott eszembe, hátha itt kapok segítséget. Egyszerűen nem tudok rájönni.
Hogyan lehet szögletnél előrehívni a kapust???
Egyszerűen nem tudom kitalálni, de most, hogy a 11-ben ennyire nagy hangsúlyt fektettek az irányításra, hátha valaki tudja. Segítsetek!