FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.15. 22:20:17

Afellay:
gyors, mindig előre akar haladni, mindig kíséri a támadásokat (s ez az egyik legnagyobb hiányosságunk!!!), gólerős, s jól passzol.

Mindezek Fabregasban is megvannak + Barca-gének, de ő valszeg 20-30-szor ennyibe kerülne.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.11.15. 22:17:38

nagyszerű gyerekek örülök nagyon !végre egy értelmes téli igazolás!

Sanama: erről a "taktika" tehet sajna :?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.15. 22:13:55

szerintem a nagy bombáit akár már most is elfelejthetjük,elég ha olyan neveket mondok,hogy Toure,Ibrahimovic....

Az majd kiderül milyen a srác,bár sok reményt nem fűzök hozzá. A holland bajnokságból kitűnni manapság már nem ugyanaz,mint régen.
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.15. 22:09:56

Ma két kb. 50es pasit hallottam beszélgetni, csak annyit csíptem el h "képzeld el a világ legjobb középpályását, aki jobbal meg ballal is tud lőni...."
És akkor már tudtam h Afellay nálunk játszik januártól :D
messideco
Presidente del Barça

2010.11.15. 21:59:52

Nem kötünk rossz üzletet a kölökkel :wink: , remélem. De ez főleg Guardiolától függ...
Kép
"And my heart will leave you never."
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.11.15. 21:56:01

sjd
Llegenda del Barça

2010.11.15. 21:55:36

messideco írta:Ezek szerint Fabregas nem jön.:arrow: YES :) Szegény gyerek pedig megpróbálta. De minek nekünk ő is, hiszen itt van Thiago,Jds és talán Affelay is :wink:
És Keitát se felejtsd ki :twisted: :P
messideco
Presidente del Barça

2010.11.15. 21:53:48

Ezek szerint Fabregas nem jön.:arrow: YES :) Szegény gyerek pedig megpróbálta. De minek nekünk ő is, hiszen itt van Thiago,Jds és talán Affelay is :wink:
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.15. 21:43:50

sneco7 írta:http://www.psv.nl/Nieuws/Nieuwspagina/A ... fellay.htm

Úgy tünik,h hivatalosan is van megegyezés a Barca és PSV között,az elmundo is lehozta. Januárban érkezik. Kiváncsian várom!:)
Nem akarom elszólni, de ha hivatalos honlap tényként közli a dolgot, nem kell várni még kíváncsian se. :) :roll:
szerk.:Sporton, elmundon főcím, szóval ez a dolog eldőlt akkor ezek szerint.
Értem kolléga. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
sneco7
Capitá del Barça

2010.11.15. 21:37:01

http://www.psv.nl/Nieuws/Nieuwspagina/A ... fellay.htm

Úgy tünik,h hivatalosan is van megegyezés a Barca és PSV között,az elmundo is lehozta. Januárban érkezik. Kiváncsian várom!:)

Mármint azt várom kiváncsian,h hogy fog teljesíteni nálunk :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sneco7 2010.11.15. 21:47:29-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.15. 21:29:28

Nekem van egy titkos favoritom.

Lehet kinevettek, meg amúgy se volt soha hírbe hozva a Barcelonával, de megnézném hogy teljesít itt.

Ő nem más, mint a portói Hulk. Szinte minden második meccsén gólt lő, ráadásul nagyon jó ballába van, hatalmas lövőereje van. És ha megnéztek pár képet vagy videót róla, láthatjátok, hogy bizony fizikuma is van rendesen. Szinte tényleg mint egy igazi Hulk. :D Nagyon jó karakter és könnyedén játszik. :D :P
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.11.14. 07:15:14

Ha már a hivatalos oldal is lehozza, akkor lehet belőle valami.
Amúgy tegnap egész nap csodálkoztam, hogy miért nem szól ránk egyik modi :roll: :lol:
Kép
Talma
Jugador d'estrella

2010.11.14. 07:08:53

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 13996.html

Lehet, hogy nem válik be Afellay, de őszintén, ez mindenkire elmondható. 50% az esélye, hogy beilleszkedik, s 50%, hogy nem. Mascheranot sem fogadta senki túlzott lelkesedéssel, azonban pár ember álláspontja kezd már megváltozni. Lehet, hogy Afellay is ilyen hatást fog kiváltani az emberekből, nem tudhatja senki sem egyelőre.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.11.14. 02:33:10

Ibrahim Afellay
http://www.youtube.com/watch?v=W9P2BmsI ... r_embedded

Simán megér 3-4 métert, főleg hogy még csak 24 éves és nem csak Xaviék helyettese lehet, hanem bármelyik szélen is tud játszani elől így Bojan végre visszamászhat középre, Pedro pedig felkötheti azt a bizonyos gatyát...(Ez a csaapatnak csak jó). Egyre jobban tetszik az 5let hogy jöjjön...De ha nem válna be se bukunk rajta semmit, sőt...
kristop
Entrenador del Barça

2010.11.14. 01:56:20

aki érdekel az afellay ügy.

annyi van benne, hogy a meccsen két gólpasszt adott, és a psv megerősítette, hogy tárgyal a barcával.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.11.13. 22:52:47

biztos vagyok benne h el fog menni a psv-től, mivel nyaron lejár a szerzodese. kérdés h ide jön-e, vagy mashova mert ez a pénz semmi egy ilyen jatekosért.
jo jatekos, de nalam ugyanugy nem fér bele a "més que un club" fogalmába mint anno zlatan. tul nagyképű játékos.
tudása alapján ide való, mentalitása alapján a madridba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
P_e-d_r-o
Barça B

2010.11.13. 20:20:21

fcbarca0827 írta:
P_e-d_r-o írta:Hát én nemtom miért,de nagyon úgy érzem hogy Affelay nagyon befog válni,és Guardiola első igazi nagy igazolása lesz,és egyszer talán barca legendaként fogják emlegetni!De ez csak egy megérzés, majd meglátjuk!
Szerintem nem fog jönni, ha jön is, akkor se fogja 2 évnél továbbhúzni itt.
Amúgy, Piqué, Maxwell, milyen igazolások voltak? :D (Ha csak, az ár-érték arányt nézzük.)

Jah hát őket hirtelen elis felejtettem :D De amúgy szerintem az hogy hozzánk igazol az 90%-ra biztos,mert sok minden erre mutat!Szerintem!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.11.13. 20:02:54

P_e-d_r-o írta:Hát én nemtom miért,de nagyon úgy érzem hogy Affelay nagyon befog válni,és Guardiola első igazi nagy igazolása lesz,és egyszer talán barca legendaként fogják emlegetni!De ez csak egy megérzés, majd meglátjuk!
Szerintem nem fog jönni, ha jön is, akkor se fogja 2 évnél továbbhúzni itt.
Amúgy, Piqué, Maxwell, milyen igazolások voltak? :D (Ha csak, az ár-érték arányt nézzük.)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.11.13. 19:49:11

Bennem az az érzés egyre erősebb, hogy néhány újságíró megint nem bírta sokáig az átigazolások szünetelését...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
P_e-d_r-o
Barça B

2010.11.13. 19:39:30

Hát én nemtom miért,de nagyon úgy érzem hogy Affelay nagyon befog válni,és Guardiola első igazi nagy igazolása lesz,és egyszer talán barca legendaként fogják emlegetni!De ez csak egy megérzés, majd meglátjuk!
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.11.13. 19:23:09

mondjuk egy olyan formációt el tudok Afellay-al képzelni, hogy a vkp előtt Xavi, mellette balra Iniesta, jobbra Afellay, előttük 2 csatár Messi és Villa.
először is, nem értem miért kezdőkben gondolkoztok
nem kell felpakolni minden sztárunkat a pályára Afellay-jal
persze biztos lesz meccs amikor kezdő lesz, de attól még nem kell mindenki másnak is játszania

100 féle módon fel lehet a csapatot küldeni a mezőny 99%-a ellen, a komoly top csapatok ellen úgyis majd az aktuális legerősebb csapat fog kiállni
azt meg felesleges már most találgatni melyik lesz a legerősebb csapatunk, hiszen addig sok minden történik még és a körülmények is változhatnak meccsről-meccsre

jön ez srác aki akár több poszton is bevethető elvileg, de még semmit nem láttunk tőle a Barcaban, semmit nem tudunk Pep elképzeléseiről vele kapcsolatban, semmit nem tudunk a jövőről(ki sérül le addigra, kit tiltanak el, stb.), totál felesleges görcsölni rajta
pláne, hogy egyelőre még itt sincs
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.13. 17:55:40

lluisllach89 írta: Én értem, csak valamiben nem értek egyet.

Thiago szerintem egy született tehetség, aki ahogy beáll, vagy esetleg kezdőként játszik, nagyban befolyásolja a játékot.
JDS kevésbé tehetséges(ami nem azt jelenti h ne lenne iszonyat jó) csak neki kéne egy bizonyos mennyiségű rutint szereznie.
Thiagonak szerintem enélkül is reális esélye van arra hogy beverekedje magát akár a kezdőbe.

Na most JDS a védekező feladatait szerintem nem látta el hiba nélkül, ebben Keita jobb, viszont ilyen fiatalon ennyire fegyelmezetten nem sokan játszanak.

De egyelőre rengeteg tapasztalattal tud felruházni a másodosztály is.
Ebben egyetértünk. Mármint a Thiago-Jonathan szituációban mindenképp. Thiago tényleg egy ösztönös zseni. Ilyet én még nem láttam, - Messit "csak" a 06-07-es szezonban láttam először játszani, úgyhogy róla nem tudok mit mondani -, hogy ennyire fiatalon és rutin nélkül ilyen magabiztosan megállja a helyét. Az első igazi tétmeccsén a Sevilla ellen(!!!) a csapat egyik legjobbja volt, és milyen cseleket bedobott... Őrület a gyerek. Nagy karriert jósolok neki. Dos Santos meg szerintem is egy olyan játékos, aki ha megszerzi a kellő rutint, akkor lesz csak egy nagyon profi játékos. Most még csak annak a jeleit mutatja, hogy képes azzá válni. Ezért akarnám én Keita helyett néha napján pályán látni - na meg Thiagot is -, csak ez sajna mindig elmarad...

Keita meg valóban jobb védekezésben - még :D -, ezt nem vitatom. De amikor vkp-t játszott Dos Santos, ott is lehetett jeleit látni annak, hogy ez sem áll tőle távol. Szóval HA megkapta volna a lehetőséget, már nagyjából egálba lehetnének... Persze így is kevesebb labdát szerezne közvetlenül, de én azt is nézem, hogy a letámadással, védő nyomásával mennyire zavarja meg a labdatartó játékost, aki így vagy rosszul passzol, vagy olyannak, aki meg aztán elhagyja, mert ő mégrosszabb helyzetben van... Úgyhogy azért így is hasznára válna a csapatnak, mert egy pióca tud lenni a gyerek. Összefoglalva ezt a pár sort. Jonathan nagyobb hasznosságtartalommal játszana véleményem szerint, mert habár kevesebb labdát szerezne Keitánál, de nem olyan arányban, mint amennyire a Mali gyengébb nála támadásban. (remélem ez érthető :oops: )

De a másodosztály tényleg jót tehet neki. Remélem kivárja a sorát, mert Belőle is nagy játékos válhat...
Lionel85 írta:Én Jonathanban a távoli lövéseit és lövéseinek erejét bírom. Meri átvállalni az átlövéseket és nagy a munkabírása. Nem tudom, Pep miért kerüli. Az előszezonban tetszett.
Ez meg a másik. Ebben is jobb a malinál... :lol: :lol: :lol: (ez direkt kötözködés volt csak, nem kell komolyan venni.) Nagyon nagy durrantásokra képes a srác, ez még jól jöhet majd a jövőben. Ő lehet a Barca Scholes-ja, csak jobb - és szebb - kiszerelésben. :twisted:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.13. 17:26:15

Én Jonathanban a távoli lövéseit és lövéseinek erejét bírom. Meri átvállalni az átlövéseket és nagy a munkabírása. Nem tudom, Pep miért kerüli. Az előszezonban tetszett.
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.11.13. 17:22:01

palesz77 írta:]

Jó, nem egy 0, ez tény. De tartom magam ahhoz, hogyha Jonathan csak IDÉN kapott volna annyi lehetőséget, mint a Mali eddig - vagy akár csak a felét -, már hasznosabb lenne, mint ő 3 év alatt tudott lenni... Ugyanez vonatkozik Thiagora is, csak ő még inkább támadó mint Dos Santos. Azért vele hasonlítom folyton össze Keitát, mert felkészülés alatt a mexicoi sok védekező feladatot is kapott, amit jól ellátott, és még irányított is mellette... Szóval ez kicsit zavaró.

Amúgy tényleg szimpatikus ember Keita, szó nélkül megtesz mindent amit kell, semmi botránya nincs, és végighajtja a meccset... Tiszteletre méltó. Csak azért vagyok rá - vagyis igazából Pepre, mert Keita nem tehet róla hogy játszik(már kicsit értem azokat, akik tavaly Busquetset gyalulták folyton... :D ) - kicsit mérges, mert Jonathan rendkívüli tehetség, ilyen fiatalon ilyen labdabiztos, és rendkívül pontos mélységi passzai vannak. Szóval Jonathan sokkal komplettebb játékos lesz - legalábbis eddig minden jel arra mutat -, sőt, akár már lehetne Keita hasznossági szintje felett, ha megkapja azt a kevés lehetőséget - amit Pep annyira ígért a fiataloknak a nyáron...(és nem, én nem szólnék be neki, ha a fiatalok miatt kapnánk ki, nekem fontosabb lenne, hogy beépüljenek, és 10 évig szolgálják a csapatot. még olyan áron is, hogy esetleg bukjuk a bajnokságot... de hát én ilyen vagyok :D )

Remélem értitek mit akarok mondani.
Én értem, csak valamiben nem értek egyet.

Thiago szerintem egy született tehetség, aki ahogy beáll, vagy esetleg kezdőként játszik, nagyban befolyásolja a játékot.
JDS kevésbé tehetséges(ami nem azt jelenti h ne lenne iszonyat jó) csak neki kéne egy bizonyos mennyiségű rutint szereznie.
Thiagonak szerintem enélkül is reális esélye van arra hogy beverekedje magát akár a kezdőbe.

Na most JDS a védekező feladatait szerintem nem látta el hiba nélkül, ebben Keita jobb, viszont ilyen fiatalon ennyire fegyelmezetten nem sokan játszanak.

De egyelőre rengeteg tapasztalattal tud felruházni a másodosztály is.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.13. 17:20:47

Kép
Kép
Kép
Lezárt