Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Csongornak jelen esetben ezzel van gondja. Érte alap esetben úgy sem kárPerrero írta:főleg a hellyel van bajom ebben az esetben (Morr 2).
én inkább úgy mondanám, hogyha a népszínház utcába járkálsz éjszaka, akkor ne csodálkozz ha egyszer belédkötnek. persze fellehet háborodni, de attól még számítani lehetett rá.Perrero írta:az meg nem szöveg h akkor ne menjen előre, ennyi erővel utcára se menjek, mert nyáron elütöttek
Adom(sőt sokkal radikálisabb véleményen vagyok), de erről a témáról mintahogy a politikáról sem nem lehet normálisan indulatok nélkül még vitatkozni sem. Úgyhogy nem biztos hogy folytatni kéne sztemcsababarca írta:
Az a baj,hogy mondjuk a 70%uk ilyen.
A maradék 30% meg ilyen lesz,ha a 70% egy tagjával kerül össze. Olyankor kivetkőznek magukból,előbújik az igazi vérük. Sajnos ilyenek nagy átlagban,nincs mit tenni.
És Judit jól mondta,ha a kutya megharapja őket,akkor a kutyát elaltatják,Juditék meg életük végéig fizetnék a kártérítést.
Khm... Ők is emberek, nem állatok, még ha sokan úgy is viselkednek. Nem szeretem az általánosítást.MichaaBee írta:[
Kár hogy nincs rájuk vadászási engedély ...
Khm... Ők is emberek, nem állatok, még ha sokan úgy is viselkednek. Nem szeretem az általánosítást.L.Messi 10 írta:Kár hogy nincs rájuk vadászási engedély ...nagyjudit89 írta:Bocs, hogy értelmetlenül fogalmaztam, tiszta ideg voltam. Jól rávilágított palesz 77, bizonyos etnikai csoport hazáig "kísért". A kutyát kiengedtem, de ekkor se mentek el. Az utcára meg nem akartam kiengedni, mert akkor még a kutya lenne a hibás. Szóval beengedtem a kutyát a házba, bezárkóztam és az előtérbe egy fél órát ültem a kutyával..... Húsz percig ordibáltak be, elég kellemes dolgokat.... És olyan jó, hogy nem lehet ellenük semmit sem tenni.....
Kár hogy nincs rájuk vadászási engedély ...nagyjudit89 írta:Bocs, hogy értelmetlenül fogalmaztam, tiszta ideg voltam. Jól rávilágított palesz 77, bizonyos etnikai csoport hazáig "kísért". A kutyát kiengedtem, de ekkor se mentek el. Az utcára meg nem akartam kiengedni, mert akkor még a kutya lenne a hibás. Szóval beengedtem a kutyát a házba, bezárkóztam és az előtérbe egy fél órát ültem a kutyával..... Húsz percig ordibáltak be, elég kellemes dolgokat.... És olyan jó, hogy nem lehet ellenük semmit sem tenni.....
Véleményem szerint: Fel van háborodva a kollegina, hogy még csak 1 sarkot ment, de máris bizonyos etnikai kissebségek belékötnek, és még meg is kergetik... Ezután rávilágít, hogy az ember legjobb barátja - azaz a kutya - mekkora segítséget tud nyújtani ilyenkor, amikor a gazdáját óvni akarja mindenáron, és kiugrik a kerítésen, ezzel akadályt állítva a támadók és a gazda közé, majd még úgy 50 méteren keresztül kergeti az etnikai bajkeverőket jelen esetben. Remélem szépen megfogalmaztam...L.Messi 10 írta:Ezt most csak én nem értem?nagyjudit89 írta:Tök jó, hogy biztonságban kimehetek otthonról.... Egy utcával megyek csak otthonról, és haza már három .... kísér, azaz, hogy kerget haza. És még azt mondták Anyuék azt mondták, hogy felesleges a három kutya......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ezzel viszont vállalod a következményeket, és utána már nem ér hisztiznimessideco írta:Elől jobb:D
Én is ha tehetem, minél előrébb gyúródok...
Nem nem vagy egyedülL.Messi 10 írta:Ezt most csak én nem értem?nagyjudit89 írta:Tök jó, hogy biztonságban kimehetek otthonról.... Egy utcával megyek csak otthonról, és haza már három .... kísér, azaz, hogy kerget haza. És még azt mondták Anyuék azt mondták, hogy felesleges a három kutya......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dehát ezt fordítva is lehet mondanidetabarca írta:Nagyon szeretem Kowát a kezdetek óta és soha nem értettem miért kell erre a zenére pogózni. Főleg zp-ben szokott előfordulni, amikor lenne helyük, hogy a tömeg mögött kicsit hátrébb kitombolják magukat. Nem B@zmeg, nekik be kell menni a kúltúráltan szórakozni vágyó emberek közé. Részvétem a bordádnak és jobbulást!
Sztem arra célzott, h összezörrent a kisebbségiekkel. Sajnálatos dolog, de nincs mit tenni ellenükL.Messi 10 írta:Ezt most csak én nem értem?nagyjudit89 írta:Tök jó, hogy biztonságban kimehetek otthonról.... Egy utcával megyek csak otthonról, és haza már három .... kísér, azaz, hogy kerget haza. És még azt mondták Anyuék azt mondták, hogy felesleges a három kutya......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahhoz képest, hogy verseket szoktál írni.nagyjudit89 írta:Tök jó, hogy biztonságban kimehetek otthonról.... Egy utcával megyek csak otthonról, és haza már három .... kísér, azaz, hogy kerget haza. És még azt mondták Anyuék azt mondták, hogy felesleges a három kutya......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt most csak én nem értem?nagyjudit89 írta:Tök jó, hogy biztonságban kimehetek otthonról.... Egy utcával megyek csak otthonról, és haza már három .... kísér, azaz, hogy kerget haza. És még azt mondták Anyuék azt mondták, hogy felesleges a három kutya......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holnap megyek Kowalsky koncertre. Ugye nem Kowalskyn tört el bordád?:D Mert akkor inkább hátra állokPerrero írta:óóóó de szeretem a sok részeg férget koncerten... tegnapi termés 1 törött és 1 repedt borda..