Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És Keitát se felejtsd kimessideco írta:Ezek szerint Fabregas nem jön.YES
Szegény gyerek pedig megpróbálta. De minek nekünk ő is, hiszen itt van Thiago,Jds és talán Affelay is
Nem akarom elszólni, de ha hivatalos honlap tényként közli a dolgot, nem kell várni még kíváncsian se.sneco7 írta:http://www.psv.nl/Nieuws/Nieuwspagina/A ... fellay.htm
Úgy tünik,h hivatalosan is van megegyezés a Barca és PSV között,az elmundo is lehozta. Januárban érkezik. Kiváncsian várom!:)
fcbarca0827 írta:Szerintem nem fog jönni, ha jön is, akkor se fogja 2 évnél továbbhúzni itt.P_e-d_r-o írta:Hát én nemtom miért,de nagyon úgy érzem hogy Affelay nagyon befog válni,és Guardiola első igazi nagy igazolása lesz,és egyszer talán barca legendaként fogják emlegetni!De ez csak egy megérzés, majd meglátjuk!
Amúgy, Piqué, Maxwell, milyen igazolások voltak?(Ha csak, az ár-érték arányt nézzük.)
Szerintem nem fog jönni, ha jön is, akkor se fogja 2 évnél továbbhúzni itt.P_e-d_r-o írta:Hát én nemtom miért,de nagyon úgy érzem hogy Affelay nagyon befog válni,és Guardiola első igazi nagy igazolása lesz,és egyszer talán barca legendaként fogják emlegetni!De ez csak egy megérzés, majd meglátjuk!
Bennem az az érzés egyre erősebb, hogy néhány újságíró megint nem bírta sokáig az átigazolások szünetelését...P_e-d_r-o írta:Hát én nemtom miért,de nagyon úgy érzem hogy Affelay nagyon befog válni,és Guardiola első igazi nagy igazolása lesz,és egyszer talán barca legendaként fogják emlegetni!De ez csak egy megérzés, majd meglátjuk!
először is, nem értem miért kezdőkben gondolkoztokmondjuk egy olyan formációt el tudok Afellay-al képzelni, hogy a vkp előtt Xavi, mellette balra Iniesta, jobbra Afellay, előttük 2 csatár Messi és Villa.
Ebben egyetértünk. Mármint a Thiago-Jonathan szituációban mindenképp. Thiago tényleg egy ösztönös zseni. Ilyet én még nem láttam, - Messit "csak" a 06-07-es szezonban láttam először játszani, úgyhogy róla nem tudok mit mondani -, hogy ennyire fiatalon és rutin nélkül ilyen magabiztosan megállja a helyét. Az első igazi tétmeccsén a Sevilla ellen(!!!) a csapat egyik legjobbja volt, és milyen cseleket bedobott... Őrület a gyerek. Nagy karriert jósolok neki. Dos Santos meg szerintem is egy olyan játékos, aki ha megszerzi a kellő rutint, akkor lesz csak egy nagyon profi játékos. Most még csak annak a jeleit mutatja, hogy képes azzá válni. Ezért akarnám én Keita helyett néha napján pályán látni - na meg Thiagot is -, csak ez sajna mindig elmarad...lluisllach89 írta: Én értem, csak valamiben nem értek egyet.
Thiago szerintem egy született tehetség, aki ahogy beáll, vagy esetleg kezdőként játszik, nagyban befolyásolja a játékot.
JDS kevésbé tehetséges(ami nem azt jelenti h ne lenne iszonyat jó) csak neki kéne egy bizonyos mennyiségű rutint szereznie.
Thiagonak szerintem enélkül is reális esélye van arra hogy beverekedje magát akár a kezdőbe.
Na most JDS a védekező feladatait szerintem nem látta el hiba nélkül, ebben Keita jobb, viszont ilyen fiatalon ennyire fegyelmezetten nem sokan játszanak.
De egyelőre rengeteg tapasztalattal tud felruházni a másodosztály is.
Ez meg a másik. Ebben is jobb a malinál...Lionel85 írta:Én Jonathanban a távoli lövéseit és lövéseinek erejét bírom. Meri átvállalni az átlövéseket és nagy a munkabírása. Nem tudom, Pep miért kerüli. Az előszezonban tetszett.
Én értem, csak valamiben nem értek egyet.palesz77 írta:]
Jó, nem egy 0, ez tény. De tartom magam ahhoz, hogyha Jonathan csak IDÉN kapott volna annyi lehetőséget, mint a Mali eddig - vagy akár csak a felét -, már hasznosabb lenne, mint ő 3 év alatt tudott lenni... Ugyanez vonatkozik Thiagora is, csak ő még inkább támadó mint Dos Santos. Azért vele hasonlítom folyton össze Keitát, mert felkészülés alatt a mexicoi sok védekező feladatot is kapott, amit jól ellátott, és még irányított is mellette... Szóval ez kicsit zavaró.
Amúgy tényleg szimpatikus ember Keita, szó nélkül megtesz mindent amit kell, semmi botránya nincs, és végighajtja a meccset... Tiszteletre méltó. Csak azért vagyok rá - vagyis igazából Pepre, mert Keita nem tehet róla hogy játszik(már kicsit értem azokat, akik tavaly Busquetset gyalulták folyton...) - kicsit mérges, mert Jonathan rendkívüli tehetség, ilyen fiatalon ilyen labdabiztos, és rendkívül pontos mélységi passzai vannak. Szóval Jonathan sokkal komplettebb játékos lesz - legalábbis eddig minden jel arra mutat -, sőt, akár már lehetne Keita hasznossági szintje felett, ha megkapja azt a kevés lehetőséget - amit Pep annyira ígért a fiataloknak a nyáron...(és nem, én nem szólnék be neki, ha a fiatalok miatt kapnánk ki, nekem fontosabb lenne, hogy beépüljenek, és 10 évig szolgálják a csapatot. még olyan áron is, hogy esetleg bukjuk a bajnokságot... de hát én ilyen vagyok
)
Remélem értitek mit akarok mondani.