Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy időben rendezik a közép-amerikai csapatok kontinenstornáját és a dél-amerikai válogatottak tornáját, azaz az Arany Kupát és a Copa Américát. Mexikó inkább a "rangos" Arany Kupát választotta, hogy ott áll ki az első csapatával, mivel ott nagyobbak a nyerési esélyei, mint a Copán.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/me ... an-2052714
ezt nem egészen értem, ha vki igen, akkor leírhatná

Elhiszem, de ez egy magyar fórum:)ElBartimaeus írta:Ha megnézed, akkor a csoportoknál még magyarul voltak írva az országok, a folytatásban már spanyolul. Japán spanyolul Japón.Kalap1988 írta:Akkor a meccseknél végig elírtad Japán nevét
Amúgy jó kis meccsek vannak kilátásban.Legkiegyensúlyozottabb csoport egyértelműen a C, aztán nekem inkább a B jön erősségi sorrendben.
Az meg milyen fura már, hogy Mexikó meghívott csapat.
Nyitott kapukat döngetsz, ugyanis pár hónapja volt erről már egy hír.Capon írta:Ha az "európai" példát vesszük a sok utódtálammal ami az EB-n szerepel pedig annyi köze van Európához mint Iránnak akkor szerintem nyugodtan az összes Latin-amerikai ország tartozhatna egy régióba és akkor nem kéne ilyen japánnak meg hasonlóknak bohóckodni ami szerintem el is veszi az egésznek a lényegét/varázsát.

Ha az "európai" példát vesszük a sok utódtálammal ami az EB-n szerepel pedig annyi köze van Európához mint Iránnak akkor szerintem nyugodtan az összes Latin-amerikai ország tartozhatna egy régióba és akkor nem kéne ilyen japánnak meg hasonlóknak bohóckodni ami szerintem el is veszi az egésznek a lényegét/varázsát.Lionel85 írta:Furának fura, de te is látod az atlaszodban, hogy nem dél-amerikai csapat.ElBartimaeus írta:Az meg milyen fura már, hogy Mexikó meghívott csapat.A létszámot viszont mindig fel kell tölteni, ezért hívnak meg mindi 2 csapatot.
Amúgy nekem is jobban tetszene egy igazi latinos torna, mondjuk Japán helyett lehetne mégegy közép-amerikai csapat. Mondjuk Costa Rica, esetleg Honduras.
Furának fura, de te is látod az atlaszodban, hogy nem dél-amerikai csapat.ElBartimaeus írta:Az meg milyen fura már, hogy Mexikó meghívott csapat.

Ha megnézed, akkor a csoportoknál még magyarul voltak írva az országok, a folytatásban már spanyolul. Japán spanyolul Japón.Kalap1988 írta:Akkor a meccseknél végig elírtad Japán nevét
De akkor sem ismeretlen játékosok voltak, mint ahogy írtad és a színvonal se volt kicsi.messideco írta:Az argentin csapat az rendben volt, de a braziloknál ott volt pl. Vágner Love, Elano, Mineiro,Josué,Fernando, akik akkor még nem számítottak stabil válogatottaknak.

Viszont legalább lehet feltűnik vmi nagy tehetség megint.messideco írta:
Az A és a C csoport mindent visz![]()
Az a baj ezzel a tornával, hogy a szövetségi kapitányok egy zsák ismeretlen játékost hívnak be, ezáltal a színvonal csökken...
2007-ben Mexikó és USA volt a meghívott, idén Mexikó és Japán.messideco írta:Legutóbb kik voltak a meghívottak?
Amúgy szerintem íratlan szabály, hogy meghívott ország ne nyerje meg a tornát. Jól nézne ki, ha pl. Marokkó lenne a Copa America győztese...

Japán meghívottként lép pályára. Jujuy pedig egy argentin városka, de elválasztom, hogy ne zavarjon meg.Kalap1988 írta:Szerintem elírta véletlenül, hisz a meccseknél már látszik, hogy itt valami Japón Yuyuy nevű országról van szómessideco írta:Copa America és Japán![]()
![]()
![]()
Biztos valami óriási sziget
Viszont maximális tisztelet nekik, hogy bejutottak.

Szerintem elírta véletlenül, hisz a meccseknél már látszik, hogy itt valami Japón nevű országról van szómessideco írta:Copa America és Japán![]()