Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem ha az edző üzenni akar a padnak,azt úgysem tudják megakadályoznikurdt írta:Ha jól emlékszem, akkor amikor Guradiola volt eltiltva (tavasszal a Valencia ellen), akkor neki kuss volt a neve és semmilyen formában nem érintkezhetett Vilanovával, vagy a játékosokkal (max, ha a félidőben felhívta).madridista.hu írta:vas, 11:44 - Tegnap este a Real Madrid biztonsági szolgálata felmérte a lehetőségeket, és úgy döntöttek, hogy Mourinho a VIP- páholyból követheti a mérkőzést. Az edző walkie-talkie-n keresztül beszél majd Karankával, a VIP- páholyból lift vezet az öltözőbe.[...]
De ebben tényleg nem vagyok biztos, valaki legyen oly kedves, és ossza meg velem, hogy ez anno hogy is volt! Előre is köszönöm!
Ha jól emlékszem, akkor amikor Guradiola volt eltiltva (tavasszal a Valencia ellen), akkor neki kuss volt a neve és semmilyen formában nem érintkezhetett Vilanovával, vagy a játékosokkal (max, ha a félidőben felhívta).madridista.hu írta:vas, 11:44 - Tegnap este a Real Madrid biztonsági szolgálata felmérte a lehetőségeket, és úgy döntöttek, hogy Mourinho a VIP- páholyból követheti a mérkőzést. Az edző walkie-talkie-n keresztül beszél majd Karankával, a VIP- páholyból lift vezet az öltözőbe.[...]
Igazad van. Lehet túlreagáltam. Csak tényleg hagyjuk abba, mert nem idetartozik ez a téma.Nem azzal volt a baj,h reklámoztad a klasszikust.
Az alapvető probléma az volt,h a képed rohadtul széthúzta a fórumot.Ennyi.Ha találsz egy olyan bannert ami nem húzza szét a fórumot felőlem és sztem a többiek felől is reklámozhatod a klasszikust.
A sport1 témában nem szeretnék állást foglalni de talán megtehetnéd a nélkül is. Smile
Nem azzal volt a baj,h reklámoztad a klasszikust.zsírosdeszka írta:Látom sokakat zavart, hogy reklámoztam az El Classico-t. Nincs ezzel semmi gond. Levettem a képet. Ne ragozzuk túl. Köszönöm az észrevételeket.
Én nem kötöttem még bele veled kapcsolatban semmibe, de ez a név mánia. Nem érzed túlzásnak? Vagy a becsületes neved Zsíros (Vezetéknév) Deszka (keresztnév) a polgári életben?zsírosdeszka írta:Szerintem ne kössünk már bele mindenbe velem kapcsolatosan. Ugyanakkor a nevem továbbra is zsírosdeszka. Megnéztem a képek használatára vonatkozó részt a fórummal kapcsolatban és nem lehet 150 pixelnél magasabb, nem is az, mert 90. Pl.:MessiFan-nak két kép is van az aláírásképében, sokkal magasabb is és majdnem olyan széles. Nem láttam a szabályzatban (hogy a 2. pontban leírt felvetésedre is reagáljak), hogy ez tiltva lenne. Ugyanakkor a Barcelona is, a Ferrari is egy "márkanév" akkor az is reklámnak számít? Valaki avatarjában meg kártyalapokat láttam az szerencsejátékra buzdítás? Ha valakinek bikinis tangás nő van rajta akkor az kiskorúak megrontása. Nem erről kellene szólnia a fórumnak. Nem a Sport 1 reklámozása volt a célom vele, hanem a meccsnek a hirdetése (nehogy elfelejtse valaki), hangulatkeltés. Látják az emberek, számolnak vissza. Egyébként a tv-k nevét számtalanszor írják a fórumban, számtalan weboldalt belinkelnek. Az is reklámozás szerintem.zsíros:
1. túl hosszú a banner
2. sztem nem kéne reklámozni a sport1-et... (lehet, h nem ütközik szabályba, de...)
Kérdezném a moderátorokat, hogy szabálytalan az aláírásképem? Ha igen akkor szó nélkül leveszem és elnézést kérek. Köszönöm.
Mivel már nem látom a képet, így nem tudom megmondani hogy maradhat-e vagy sem. S.
Zsirosdeszka szerintem arra gondolt a kolléga az 1-es pontban, hogy kicsit szétesik az oldal tőle. (Legalábbis nálam)zsírosdeszka írta:.... ]zsíros:
1. túl hosszú a banner
2. sztem nem kéne reklámozni a sport1-et... (lehet, h nem ütközik szabályba, de...)
Bár sem modi nem vagyok sem isten, hogy megszólítsalak, de azért:zsírosdeszka írta:Kérdezném a moderátorokat, hogy szabálytalan az aláírásképem? Ha igen akkor szó nélkül leveszem és elnézést kérek. Köszönöm.
Egyértelmű!Mikaos írta:Dehogy hagyja ki...megoldják, hogy ne hagyja ki.Lionel85 írta:Mourinho kihagyja az El Clásicót?
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... asico.html
Volt már olyan is, amikor tök egyértelmű sárga lapok ügyében fellebbeztek, és a szövetség mégis mérsékelte az eltiltásokat, mikor egy fontos meccsükről volt szó. Most is így lesz.
Dehogy hagyja ki...megoldják, hogy ne hagyja ki.Lionel85 írta:Mourinho kihagyja az El Clásicót?
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... asico.html
Azért nem értem a dolgot, mert alapjáratban két rivális csapatról van szó. Nem tiltott persze a klubok közti játékoscsere, de hogy még engedményt adjanak a Realnak, tényleg felfoghatatlan számomra. Olyan, mintha megsegíteni akarnák a Realt, mintha nem tudná kivásárolni a rendes árából Forlánt, ha nagyon akarná. Márpedig féláron szerintem elképzelhető, hogy megkapják, csak nem értem, hogy miért akarják eladni egyrészt és miért pont az ellenlábasnak másrészt.detabarca írta:Forlánnal mizu?
Quique Sanchez Flores személyes kérésére a klub árulja és azt olvastam, hogy a kivásárlási árának feléért passzolnák a Realnak és még tárgyalóképes az összeg.....
Mou ugye azt mondta nem lesz igazolás télen, de ezt azért átgondolhatná. Én mindenesetre nagyon nem örülnék ha ott kötne ki Forlán....
Én is így gondolom. Általában amikor fikázzák őt valahogy pont mindig eszembe jut az amikor a saját PL aranyérmét bedobta a Chelsea szurkolók közé. Gondolom ezek után csak nem lehet akkora.....A médiaszereplést csak azért csinálja hogy legalább egy kicsit csökkentse a játékosok terhét. És ezt ő vette észre először.Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.
Nem tartom a jelenlegi legjobb edzőnek, de az biztos, h az eredmények őt igazolják.
Wink
Az meg a másik, mindenkivel elhiteti hogy ő fontos, ami igaz is persze. Egy csapatban minden fogaskeréknek jól kell forognia.Ott a pont. Így gondolom énis, plusz még azzal kiegészítve, hogy elképesztően tud a játékosaira hatni. Nem tudom olvastátok-e, mik voltak az első intézkedései mikor idejött. Elbeszélgetett mindegyikkel,
Ott a pont. Így gondolom énis, plusz még azzal kiegészítve, hogy elképesztően tud a játékosaira hatni. Nem tudom olvastátok-e, mik voltak az első intézkedései mikor idejött. Elbeszélgetett mindegyikkel, a vezetőséggel pedig megnyittatott olyan helyeket a stadionba, ahová eddig be sem tehették a lábukat. Ez is elárul valamit, először ad, aztán követel. Vagy nem tudom, mert pontosan csak az tudhatja, aki ottvan vele az öltözőbe és bár még nincs itt régóta, de egyelőre úgy tűnik a játékosokhoz is nagyon ért.Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.
Nem tartom a jelenlegi legjobb edzőnek, de az biztos, h az eredmények őt igazolják.
Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.Lionel85 írta: Tudom, hogy elért pár dolgot, de sokan összecsinálják magukat, ha a nevét hallják. Egy provokátor, egy szándékosan bajtkeverő ember, mindenkinek beszól, ez a haditerve állandóan. Nemcsak az ellenfeleket akarja pszichológiailag "irányítani", de vannak szurkolók, akik szintén úgymond betojnak tőle. Pedig nem kell. Szembe kell nézni vele és azt mondani, hogy bizony te hiába vagy nagyokos, akkor sem vagy több, mint egy másik edző. A címei minősítik, de őt a médiaszereplése is.