Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2010.11.14. 19:39:49

Nagyon úgy néz ki, hogy a madridi barátaink nem nyernek. De ne kiabáljam el, ez még csak az első félidő...
Kép
"And my heart will leave you never."
gygerike
Entrenador del Barça

2010.11.14. 18:45:50

Valaki szóba hozta még vmelyik nap az 1es számot :D Ha minden ugy alakul és Messi nem dupláz az Almeria ellen akkor a Madrinak lőheti a 100. bajnoki gólját :O :D
Visca El Barca
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.11.14. 18:28:28

A Special One-nak mindent szabad.
Ha jól emlékszem, úgy fogalmaztak egy helyen:
A szövetség két mérkőzésre tiltotta el Mourinhot. Mourinho egyben arról is döntött, hogy eltiltása alatt nem áll a sajtó elé.
:D

Pepnél amúgy asszem az volt, h ült mellette valaki, aki telefonált. Így volt talán kijátszva az egész.
Persze azt én sem értem hogy ez a közvetlen megoldás akkor most hogy lehetséges.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
daffy
Madridista

2010.11.14. 18:27:50

kurdt írta:
madridista.hu írta:vas, 11:44 - Tegnap este a Real Madrid biztonsági szolgálata felmérte a lehetőségeket, és úgy döntöttek, hogy Mourinho a VIP- páholyból követheti a mérkőzést. Az edző walkie-talkie-n keresztül beszél majd Karankával, a VIP- páholyból lift vezet az öltözőbe.[...]
Ha jól emlékszem, akkor amikor Guradiola volt eltiltva (tavasszal a Valencia ellen), akkor neki kuss volt a neve és semmilyen formában nem érintkezhetett Vilanovával, vagy a játékosokkal (max, ha a félidőben felhívta).

De ebben tényleg nem vagyok biztos, valaki legyen oly kedves, és ossza meg velem, hogy ez anno hogy is volt! Előre is köszönöm!
szerintem ha az edző üzenni akar a padnak,azt úgysem tudják megakadályozni
kurdt
Megmentő :)

2010.11.14. 18:25:07

madridista.hu írta:vas, 11:44 - Tegnap este a Real Madrid biztonsági szolgálata felmérte a lehetőségeket, és úgy döntöttek, hogy Mourinho a VIP- páholyból követheti a mérkőzést. Az edző walkie-talkie-n keresztül beszél majd Karankával, a VIP- páholyból lift vezet az öltözőbe.[...]
Ha jól emlékszem, akkor amikor Guradiola volt eltiltva (tavasszal a Valencia ellen), akkor neki kuss volt a neve és semmilyen formában nem érintkezhetett Vilanovával, vagy a játékosokkal (max, ha a félidőben felhívta).

De ebben tényleg nem vagyok biztos, valaki legyen oly kedves, és ossza meg velem, hogy ez anno hogy is volt! Előre is köszönöm!
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Andris
Adminisztrátor

2010.11.14. 18:14:34

Most nézem csak, hogy spanyolországgal is milyen hamar megutáltatta magát José.
Nyilván alaptalan vád, hogy egyes csapatok gyengébb játékosokat állítanának ki a Barca ellen, azt viszont biztosan elérte ezzel, hogy sok csapat mindenáron 120%ot akarjon produkálni a madrid ellen.
Ha van idén eddig olyan megnyilvánulása, ami kifejezetten nem jött be, akkor ez az. Szerintem kifejezetten visszafelé sülhet el.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.14. 10:12:59

zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.12. 15:36:33

Nem azzal volt a baj,h reklámoztad a klasszikust.

Az alapvető probléma az volt,h a képed rohadtul széthúzta a fórumot.Ennyi.Ha találsz egy olyan bannert ami nem húzza szét a fórumot felőlem és sztem a többiek felől is reklámozhatod a klasszikust.

A sport1 témában nem szeretnék állást foglalni de talán megtehetnéd a nélkül is. Smile
Igazad van. Lehet túlreagáltam. Csak tényleg hagyjuk abba, mert nem idetartozik ez a téma.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.11.12. 14:09:09

zsírosdeszka írta:Látom sokakat zavart, hogy reklámoztam az El Classico-t. Nincs ezzel semmi gond. Levettem a képet. Ne ragozzuk túl. Köszönöm az észrevételeket.
Nem azzal volt a baj,h reklámoztad a klasszikust.

Az alapvető probléma az volt,h a képed rohadtul széthúzta a fórumot.Ennyi.Ha találsz egy olyan bannert ami nem húzza szét a fórumot felőlem és sztem a többiek felől is reklámozhatod a klasszikust.

A sport1 témában nem szeretnék állást foglalni de talán megtehetnéd a nélkül is. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.12. 14:04:21

Látom sokakat zavart, hogy reklámoztam az El Classico-t. Nincs ezzel semmi gond. Levettem a képet. Ne ragozzuk túl. Köszönöm az észrevételeket.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.12. 13:36:59

zsírosdeszka írta:
zsíros:

1. túl hosszú a banner
2. sztem nem kéne reklámozni a sport1-et... (lehet, h nem ütközik szabályba, de...)
Szerintem ne kössünk már bele mindenbe velem kapcsolatosan. Ugyanakkor a nevem továbbra is zsírosdeszka. Megnéztem a képek használatára vonatkozó részt a fórummal kapcsolatban és nem lehet 150 pixelnél magasabb, nem is az, mert 90. Pl.:MessiFan-nak két kép is van az aláírásképében, sokkal magasabb is és majdnem olyan széles. Nem láttam a szabályzatban (hogy a 2. pontban leírt felvetésedre is reagáljak), hogy ez tiltva lenne. Ugyanakkor a Barcelona is, a Ferrari is egy "márkanév" akkor az is reklámnak számít? Valaki avatarjában meg kártyalapokat láttam az szerencsejátékra buzdítás? Ha valakinek bikinis tangás nő van rajta akkor az kiskorúak megrontása. Nem erről kellene szólnia a fórumnak. Nem a Sport 1 reklámozása volt a célom vele, hanem a meccsnek a hirdetése (nehogy elfelejtse valaki), hangulatkeltés. Látják az emberek, számolnak vissza. Egyébként a tv-k nevét számtalanszor írják a fórumban, számtalan weboldalt belinkelnek. Az is reklámozás szerintem.

Kérdezném a moderátorokat, hogy szabálytalan az aláírásképem? Ha igen akkor szó nélkül leveszem és elnézést kérek. Köszönöm.

Mivel már nem látom a képet, így nem tudom megmondani hogy maradhat-e vagy sem. S.
Én nem kötöttem még bele veled kapcsolatban semmibe, de ez a név mánia. Nem érzed túlzásnak? Vagy a becsületes neved Zsíros (Vezetéknév) Deszka (keresztnév) a polgári életben? :D Mert, ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy egy semmit nem érő és semmire sem jó nicknevet ( ezt nem csak a tiedre értem, hanem általában), hogy rövidít valaki. Senki nem gondolja, hogy zsíros vagy, vagyis kövér, ez egy butaság. Én inkább ezt érzem kötekedésnek. Ennél fontosabb dolgokra is reagálhatnál. Van pár lustább fórumozó, akik nem írják ki a neved teljesen, na és ? :D Nekem sem szokták kiírni a dátumot a nevemből, de nem nagyon érdekel.
szieszta
Barça B

2010.11.12. 13:35:29

zsírosdeszka írta:
zsíros:

1. túl hosszú a banner
2. sztem nem kéne reklámozni a sport1-et... (lehet, h nem ütközik szabályba, de...)
.... ]
Zsirosdeszka szerintem arra gondolt a kolléga az 1-es pontban, hogy kicsit szétesik az oldal tőle. (Legalábbis nálam)
Különösebben egyébként engem nem zavar, de elképzelhető, hogy emiatt ajánlott rövidebre venni. Persze ezt majd eldönti az, akinek ez a dolga.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.12. 13:31:55

zsírosdeszka írta:Kérdezném a moderátorokat, hogy szabálytalan az aláírásképem? Ha igen akkor szó nélkül leveszem és elnézést kérek. Köszönöm.
Bár sem modi nem vagyok sem isten, hogy megszólítsalak, de azért:

Az aláírásban használandó képek ne legyenek 150 pixelnél magasabbak, illetve ne húzzák szét a fórumot.

Érted?
sport1-es dologra majd tényleg modi válaszol.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.12. 13:31:12

a maximálisan megengedett magasság X szélesség: 150x600 (tudtommal... neked 728 pixel széles a bannered)

Messifan esetében a két képének az együttes szélessége se haladja meg a 600 pixelt... (pontosan 588 pixel együttvéve)

bocsi az off(ok)ért!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.12. 13:33:23-kor.
cyrax
Jugador del Barça

2010.11.12. 13:08:54

Mikaos írta:
Lionel85 írta:Mourinho kihagyja az El Clásicót?
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... asico.html
Dehogy hagyja ki...megoldják, hogy ne hagyja ki.
Volt már olyan is, amikor tök egyértelmű sárga lapok ügyében fellebbeztek, és a szövetség mégis mérsékelte az eltiltásokat, mikor egy fontos meccsükről volt szó. Most is így lesz.
Egyértelmű!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.12. 10:52:56

Lionel85 írta:Mourinho kihagyja az El Clásicót?
Dehogy hagyja ki...megoldják, hogy ne hagyja ki.
Volt már olyan is, amikor tök egyértelmű sárga lapok ügyében fellebbeztek, és a szövetség mégis mérsékelte az eltiltásokat, mikor egy fontos meccsükről volt szó. Most is így lesz.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.12. 10:35:07

Mourinho kihagyja az El Clásicót?

Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.12. 09:58:58

detabarca írta:Forlánnal mizu?
Quique Sanchez Flores személyes kérésére a klub árulja és azt olvastam, hogy a kivásárlási árának feléért passzolnák a Realnak és még tárgyalóképes az összeg.....
Mou ugye azt mondta nem lesz igazolás télen, de ezt azért átgondolhatná. Én mindenesetre nagyon nem örülnék ha ott kötne ki Forlán....
Azért nem értem a dolgot, mert alapjáratban két rivális csapatról van szó. Nem tiltott persze a klubok közti játékoscsere, de hogy még engedményt adjanak a Realnak, tényleg felfoghatatlan számomra. Olyan, mintha megsegíteni akarnák a Realt, mintha nem tudná kivásárolni a rendes árából Forlánt, ha nagyon akarná. Márpedig féláron szerintem elképzelhető, hogy megkapják, csak nem értem, hogy miért akarják eladni egyrészt és miért pont az ellenlábasnak másrészt.

Ha jól tudom, a Tottenham 4-5 millióval többet ajánlana.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.12. 09:51:49

zsíros:

1. túl hosszú a banner
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.12. 09:46:05

Forlánnal mizu?
Quique Sanchez Flores személyes kérésére a klub árulja és azt olvastam, hogy a kivásárlási árának feléért passzolnák a Realnak és még tárgyalóképes az összeg.....
Mou ugye azt mondta nem lesz igazolás télen, de ezt azért átgondolhatná. Én mindenesetre nagyon nem örülnék ha ott kötne ki Forlán....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.11. 21:13:29

Mind1, most már belenyugodtam én is a hétfőbe. Szóval még 18-t kell aludni :twisted:
bali 15
Director del Fútbol

2010.11.11. 20:52:29

Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.
Nem tartom a jelenlegi legjobb edzőnek, de az biztos, h az eredmények őt igazolják.
Wink
Én is így gondolom. Általában amikor fikázzák őt valahogy pont mindig eszembe jut az amikor a saját PL aranyérmét bedobta a Chelsea szurkolók közé. Gondolom ezek után csak nem lehet akkora.....A médiaszereplést csak azért csinálja hogy legalább egy kicsit csökkentse a játékosok terhét. És ezt ő vette észre először.
Ott a pont. Így gondolom énis, plusz még azzal kiegészítve, hogy elképesztően tud a játékosaira hatni. Nem tudom olvastátok-e, mik voltak az első intézkedései mikor idejött. Elbeszélgetett mindegyikkel,
Az meg a másik, mindenkivel elhiteti hogy ő fontos, ami igaz is persze. Egy csapatban minden fogaskeréknek jól kell forognia.
Még a sarki fűszeressel is képes elhitetni hogy ő fontos eleme a csapatnak.
Igenis nagyobb klasszisú edző mint Guardiola. De ami nálam hatalmas pozitívum Pepnél az az hogy a földön tartja a játékosokat. Nem hagyja hogy elszálljon magától valaki.
szieszta
Barça B

2010.11.11. 20:51:24

Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.
Nem tartom a jelenlegi legjobb edzőnek, de az biztos, h az eredmények őt igazolják.
Ott a pont. Így gondolom énis, plusz még azzal kiegészítve, hogy elképesztően tud a játékosaira hatni. Nem tudom olvastátok-e, mik voltak az első intézkedései mikor idejött. Elbeszélgetett mindegyikkel, a vezetőséggel pedig megnyittatott olyan helyeket a stadionba, ahová eddig be sem tehették a lábukat. Ez is elárul valamit, először ad, aztán követel. Vagy nem tudom, mert pontosan csak az tudhatja, aki ottvan vele az öltözőbe és bár még nincs itt régóta, de egyelőre úgy tűnik a játékosokhoz is nagyon ért.
Meglátjuk mire lesz ez elég...
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.11. 20:43:39

Lionel85 írta: Tudom, hogy elért pár dolgot, de sokan összecsinálják magukat, ha a nevét hallják. Egy provokátor, egy szándékosan bajtkeverő ember, mindenkinek beszól, ez a haditerve állandóan. Nemcsak az ellenfeleket akarja pszichológiailag "irányítani", de vannak szurkolók, akik szintén úgymond betojnak tőle. Pedig nem kell. Szembe kell nézni vele és azt mondani, hogy bizony te hiába vagy nagyokos, akkor sem vagy több, mint egy másik edző. A címei minősítik, de őt a médiaszereplése is.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése