Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.11. 20:37:06

5-0-ra nyerünk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.11. 20:32:12

kanty írta:Azért az a tolmács elért 1-2 dolgot. :wink: Attól, h dominálunk még nem biztos, h nyerünk, tavaly az Inter ellen is domináltunk mégis csak 1el nyertünk, ami akkor egy vereséggel volt egyenlő.
Akkor leszünk nehéz helyzetben ha a Real szerzi meg a vezetést, mert onnan nagyon nehéz lesz forditani. Persze én is a Barcelonát tartom az esélyesnek. Ez a Barca hazai pályán mindenki ellen esélyes és mindenki ellen kötelező a győzelem.
:wink:
Tudom, hogy elért pár dolgot, de sokan összecsinálják magukat, ha a nevét hallják. Egy provokátor, egy szándékosan bajtkeverő ember, mindenkinek beszól, ez a haditerve állandóan. Nemcsak az ellenfeleket akarja pszichológiailag "irányítani", de vannak szurkolók, akik szintén úgymond betojnak tőle. Pedig nem kell. Szembe kell nézni vele és azt mondani, hogy bizony te hiába vagy nagyokos, akkor sem vagy több, mint egy másik edző. A címei minősítik, de őt a médiaszereplése is.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.11. 20:12:48

Lionel85 írta: Komolyra fordítva a szót, nem látom esélyesnek a Madridot, csak azért mert a tolmács ül a padon és erős a keretük. Mi nekünk kell dominálni hazai pályán és 0-1-et nem hagy a Barcelona. Akkor már egy véres 1-1.
Azért az a tolmács elért 1-2 dolgot. :wink: Attól, h dominálunk még nem biztos, h nyerünk, tavaly az Inter ellen is domináltunk mégis csak 1el nyertünk, ami akkor egy vereséggel volt egyenlő.
Akkor leszünk nehéz helyzetben ha a Real szerzi meg a vezetést, mert onnan nagyon nehéz lesz forditani. Persze én is a Barcelonát tartom az esélyesnek. Ez a Barca hazai pályán mindenki ellen esélyes és mindenki ellen kötelező a győzelem.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Valbali
Capitá del Barça

2010.11.11. 20:11:46

MessiFan írta: Mindenesetre sajnálom hogy hétfőn lesz..
Nem tudom, mit kell ezen problémázni, hétvégén bulizik az ember, meg akkor a tvben is normálisabb filmek mennek esténként, hétfő este max a kertész család magánéletéről maradsz le. Az meg hogy a kilátogatott nézőknek kicsit rosszabb lesz, azt könyörgöm innen 2000km-ről tojjuk már le... Így is közel teltház lesz, mert egy El Clasicorol van szó...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.11. 19:56:21

MessiFan írta: Nem 1 gólos meccsre számítok.
Pedig figyelembe kéne venni azt, hogy mi minden 15. helyzetünket rúgjuk be és Mourinho az ellenfél edzője, ebből a kalkulációból csak egy gólos meccs jöhet ki (vaggy max. 1-1)
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.11. 19:47:42

Ha már itt tartunk akkor én is egy véres küzdelmet várok 3-2-as győzelemmel vagy 2-2-es döntetlennel. Spanyolország 2 legjobb csapata 2 nagyon jó taktikával. Nem 1 gólos meccsre számítok.
Mindenesetre sajnálom hogy hétfőn lesz..
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.11. 19:40:03

Mental_Theo írta:Szerintem bukjuk az idei Clássicot 0:1 lesz, Mourinho addigra felhergel mindenkit, és saját bírót kér(a testvérét, vagy Guti fújja a meccset)
Elég lesz Benquerença, vagy ki, aki szívélyesen működött közre neki a tavalyi Inter-Barcelonán. :D Komolyra fordítva a szót, nem látom esélyesnek a Madridot, csak azért mert a tolmács ül a padon és erős a keretük. Mi nekünk kell dominálni hazai pályán és 0-1-et nem hagy a Barcelona. Akkor már egy véres 1-1.
Kép
Kép
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.11.11. 18:39:00

Szerintem bukjuk az idei Clássicot 0:1 lesz, Mourinho addigra felhergel mindenkit, és saját bírót kér(a testvérét, vagy Guti fújja a meccset)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
miihii
KHAL

2010.11.11. 18:34:02

Egy gondolatra visszatérve a Klasszikusra.Megoldás lehetett volna a pályaválasztó csere.Megyünk Madridba és a politikát is tudták volna nyugodtan őrizni a rend éber őrei.Így maradt volna hétvégén,ami szurkolóbarátabb időpont.Persze ezt nem most meghozva döntésként,hanem amikor körvonalazódott,h a BL miatt nem lesz oké a szombat,a választások miatt meg a vasárnap.Gondolom nem két hete tudják...

Végülis mindegy,mert úgyis megnézem,de azért ez a hétfő elég fura lesz.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.11. 17:37:19

P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem? 8)
Főleg hogy a napokban néztem, a legnagyobb különbségű győzelem a Clásicok történelmében (legalábbis wikipedia szerint) 1943 Madrid-Barca 11-1, jó lenne visszaadni azt. :D :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.11. 17:37:13

P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem? 8)
Vagy 11:11 :lol: És mind a 11 kezdő gólt lő, s lesz 1-1 11es is a meccsen, az edzők 1-1et cserélnek, de csak időhúzás gyanánt, és a bejött játékosok 1-1 percet játszanak :lol: A különbség megmarad 1 pont, s ez is csak 1 meccs lesz a többiből!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.11.11. 17:38:49-kor.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.11. 17:35:04

A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem? 8)

(amúgy a legnagyobb esély egy 1 gólos győzelemre vagy kevés gólos, esetleg gól nélküli döntetlenre van szerintem...)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.11. 17:27:36

Sajnos nagyon nincs időm most végig olvasgatni milyen hsz születtek, itt és más topikban, de gyorsan leírnám, hogy nem olyan rossz ez hétfői rangadó!És rájöttem 1:1 lesz az eredmény :lol: 11.11én bejelentik, hogy november 29én lesz a meccs amikor a klub a 111!-ik évfordulóját ünnepli!A számok nem hazudnak :lol: Gólszerzők Granero (11), s Casillas (1) öngól!Szval srácok ez tuti! :lol: Az avatar kérdésebe meg nem akarok beleszólni, s nem is okoskodni akarok, de abban egyet értek, hogy vannak etikátlan sigek avatarok!Speciel egy kiemelten áthúzott Real címer, kifejezetten etikátlan ízléstelen!De ez egy magánvélemény! :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.11. 17:22:43

zsírosdeszka írta:Nem szóltam. :D
egyúttal téged is megvédtelek, hogy ne törődjenek az aváddal, nem az a lényeg (max ha nagyon sértő az ITTENIEKRE NÉZVE,akkor levesszük), hanem a hszeid, és amíg azok rendben vannak nincs gond.

szóval az ilyen két szavas hszek,h nem szóltam, feleslegesek, sértődés meg még inkább.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.11. 17:18:03

Nem szóltam. :D
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.11. 17:11:58

Barcás oldalon nem irritáló egy áthúzott Real címer :)

ilyesmiért madridistán lehet joggal felszólalni. (úgy értem,ha vki ott használ ilyen avát,vagy fordítva, ha itt vki áthúzott Barcásat)

ahogy azzal se kell törődni, hogy neki madrid címer az avatarja. Nem azt kell nézni, ha olyat ír ami nem ide való úgy is töröljük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.11.11. 17:23:54-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.11. 17:07:10

Mikor írták hogy november 29.-én lesz....mondom nekem ez a dátum ismerős valahonnan. Mintha lett volna már ekkor egy El Clasico. Aztán utánanéztem jutubon.....hát 2009.11.29-én volt egy El Clasico, és mit ad Isten, az is pont Barcelona-ban :D Ennél jobban meg se csinálhatták volna :D Kiegyeznék azzal az eredménnyel idén is :wink:
Kép
barcamania88
Barça B
Kapcsolat:

2010.11.11. 16:40:57

zsírosdeszka írta:
Idézet:
zsirosdeszka ezt neked szánom.olvasgatom már egy ideje a komentjeidet,tényleg egy korekt gyerek vagy és senkit nem bántasz meg és jókat is irsz,ez eddig rendben is lenne.de a barca-s testvéreim nevében és védelmében szólok most,mit vártál?rm cimer világit,ami elég ok arra hogy valaki idegbe jöjön tőle.tudod sokféle ember van és ez valakiből azt váltja ki hogy te itt csak fikáskodásból vagy itt.remélem továbbra is korekt csávó leszel,de légyszi vedd le azt a cimert ránk való tekintettel,mert nem rád de arra nem vagyunk kiváncsiak.ui:bizonyitsd be hogy te is teszel az ügy érdekében és ha nem lesz ott hidd el hogy másképen viszonyulnak majd hozzád a barca tesók.

Ne haragudj, de nem veszem le. Nem "fikáskodásból" vagyok itt. A 21. században szíve joga mindenkinek annak szurkolni akinek akar. A Madridistán sok embernek van Barcelonás avatarja (pl.:ellenoldal, danialves) és nem zavar senkit. Az lenne a gáz, ha olyan avatarom lenne, hogy pl. egy Barca címer lenne áthúzva vagy ilyesmi. Ekkor megérteném a kérést. De ilyet nem tennék sohasem. Továbbra is megpróbálok még"korrektebb csávó" lenni. És elengedni a szemem mellett a bántó megjegyzéseket. Köszönöm a véleményed.
Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára, de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém. Mind1. Elfogadom, nincs ezzel semmi baj, csak engem se piszkáljon senki az avatarom miatt.
ááááá...bár ki tudnám tenni pár képemet ami tényleg iritálo...ez szerintem kis angyali kép!csakhát itt már szolni se lehet mert tisztelet a kivétel nagy a barca-madrid szeretet itt,éshát megsértődnek az emberek!ez nem piszkálodásként irtam
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.11. 16:27:16

sjd írta:
zsírosdeszka írta: Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára,
de mégis megtetted :roll:
zsírosdeszka írta:de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém.
le is ugattuk a srácot aki fikázta az avádat, most ezt veled is megtegyük? :twisted:

egyébként úgy gondolom h az igazán sértő avákat a moderátorok intézik anélkül is h mi jeleznénk nekik
Én javasolni akartam, hogy inkább törölni kéne azt a hsz-t a viták elkerülésére, de inkább átsiklottam fölötte.
"le is ugattuk a srácot aki fikázta az avádat, most ezt veled is megtegyük?" milyen jó ötlet :D na jó csak vicc volt (persze persze)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.11. 16:20:41

zsírosdeszka írta: Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára,
de mégis megtetted :roll:
zsírosdeszka írta:de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém.
le is ugattuk a srácot aki fikázta az avádat, most ezt veled is megtegyük? :twisted:

egyébként úgy gondolom h az igazán sértő avákat a moderátorok intézik anélkül is h mi jeleznénk nekik
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.11. 16:12:54

messideco írta:
Barcaman14 írta: Úgy gondolom hogy a Real jóval nagyobb veszély lehet mint tavaly.
A tavaly nem voltak veszélyesek? Nem sokon múlott a bajnoki cím sorsa :roll:
Egy szóval sem írtam hogy nem voltak veszélyesek! :wink: Azt szerettem volna kifejezni hogy tavalyhoz képest sokkal jobbak szerintem. Tavaly is a nyakunkon voltak a végén, de idén én játékban is minőségi változást látok. Nem azt mondom hogy eszméletlen jók, de kétségtelen hogy nehéz ellenfél lesz a Madrid!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.11. 16:07:00

Idézet:
zsirosdeszka ezt neked szánom.olvasgatom már egy ideje a komentjeidet,tényleg egy korekt gyerek vagy és senkit nem bántasz meg és jókat is irsz,ez eddig rendben is lenne.de a barca-s testvéreim nevében és védelmében szólok most,mit vártál?rm cimer világit,ami elég ok arra hogy valaki idegbe jöjön tőle.tudod sokféle ember van és ez valakiből azt váltja ki hogy te itt csak fikáskodásból vagy itt.remélem továbbra is korekt csávó leszel,de légyszi vedd le azt a cimert ránk való tekintettel,mert nem rád de arra nem vagyunk kiváncsiak.ui:bizonyitsd be hogy te is teszel az ügy érdekében és ha nem lesz ott hidd el hogy másképen viszonyulnak majd hozzád a barca tesók.

Ne haragudj, de nem veszem le. Nem "fikáskodásból" vagyok itt. A 21. században szíve joga mindenkinek annak szurkolni akinek akar. A Madridistán sok embernek van Barcelonás avatarja (pl.:ellenoldal, danialves) és nem zavar senkit. Az lenne a gáz, ha olyan avatarom lenne, hogy pl. egy Barca címer lenne áthúzva vagy ilyesmi. Ekkor megérteném a kérést. De ilyet nem tennék sohasem. Továbbra is megpróbálok még"korrektebb csávó" lenni. És elengedni a szemem mellett a bántó megjegyzéseket. Köszönöm a véleményed.
Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára, de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém. Mind1. Elfogadom, nincs ezzel semmi baj, csak engem se piszkáljon senki az avatarom miatt.
Kép
barcamania88
Barça B
Kapcsolat:

2010.11.11. 15:59:37

lényeg hogy nyerjen a csapat...tőlem lehet karancsonykor ejjel is(akkor is rohadjanak meg a tv társaságok::D:D:D)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.11. 15:53:21

zsírosdeszka írta:
Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.
Ez lehet így van, de ugyanakkor nem mindenhol hétfő-péntek időintervallumban dolgoznak. Mind1. A lényeg, hogy jó meccs legyen. (És győzzön a Madrid 6:7 arányban...:D) Bár ezt nem képzelem el egy Mourinho-féle csapattól.
Nem mindenhol, van ahol hétfő-szombat intervallumban 12 óráznak emberek, pl itthon elég sokan. Vagy hétfőtől-péntekig éjszakások. Nagyon sok ilyet ismerek. Persze az tény, hogy nekik az ottani viszonyokat kell elsősorban figyelembe venni. Inkább ne lássa pár ember Eu-ban, mintsem, hogy baj legyen a biztonsággal, ne adj Isten valakinek bántódása legyen (ez csak sztereotípia, mielőtt valaki beleköt). Szóval megértem a hatóságokat, a lényeg, hogy jó meccs legyen.
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.11. 15:48:51

Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.
Ez lehet így van, de ugyanakkor nem mindenhol hétfő-péntek időintervallumban dolgoznak. Mind1. A lényeg, hogy jó meccs legyen. (És győzzön a Madrid 6:7 arányban...:D) Bár ezt nem képzelem el egy Mourinho-féle csapattól.
Kép
Válasz küldése