Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az a 2013 a lényeg. Akkor már csak azok maradnak, akik vagy saját nevelések, vagy Pep hozta őket.sjd írta:Most ha gonosz lennék, az mondanám, hogy 2009: Eto'o, 2010: Touré, 2011: Milito, de nem vagyok gonosz, úgyhogy nem mondom![]()
Mindenesetre én már év elején mondtam, hogy nem véletlen és meglesz a következménye annak, ha Abidal játszik középső védőt helyette
Ja és akkor 2012: Alves, 2013: Abidal, 2014: Villa, 2015: Afellay és végre csak saját nevelésű játékosaink vannak
Valamelyest igaza van Gabynak. Tavaly a másfél éves sérülése után amikor visszatért, szinte a legmegbízhatóbb középső védő volt a csapatnál, egyáltalán nem látszott rajt a meccshiány. Kicsit jobban is bízhatna benne Pep.herlius írta: Erre most amiatt panaszkodik, hogy egy frissen felépült játékost Guardiola nem akar teljes meccsterhelésnek kitenni, kockáztatva az újabb sérülést. Hónapokig sérült, meccshiánya van, ráadásul egy teljesen felbolygatott kezdőcsapatban nyitómeccsen kellene maximálisan teljesíteni egy harapós ellenfél ellen.
Nem értem ezt az embert. Mióta Guardiola az edző össz-vissz egy teljes szezont sem tudott sérülés nélkül teljesíteni. Végignézte a hatkupás Barca menetelését, majd tavaly úgy tért vissza, hogy hálát adott a csapatnak, hogy végig mellette voltak és annak is örült, hogy egyáltalán a pályafutását nem kellett abbahagynia. Erre most amiatt panaszkodik, hogy egy frissen felépült játékost Guardiola nem akar teljes meccsterhelésnek kitenni, kockáztatva az újabb sérülést. Hónapokig sérült, meccshiánya van, ráadásul egy teljesen felbolygatott kezdőcsapatban nyitómeccsen kellene maximálisan teljesíteni egy harapós ellenfél ellen. Tegnapelőtt 15 percnyi játék elég volt tőle, hogy gólt kapjunk róla, mi lett volna, ha a teljes meccset végigjátssza. Nem áll szándékomban bántani, mert amikor játszott, többnyire mindig remekül teljesített, de nem hiszem, hogy ez a helyes eljárás egy ilyen helyzetben.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/01/04 ... ore2558454
Már ide is le van írva. Sajnálom szegény Gabyt. Az a sérülés kettétörte a pályafutását. Szerintem kevés az esélye, hogy maradjon
Ez mind szép és jó, de ha elolvasod amit írtam, akkor láthatod, hogy ott van benne, hogy "ezt szépen csöndben is el lehetne intézni". Egy szóval nem írtam, hogy itt kéne maradnia, csak, ahogy Gergő is írta; "megint a módszerrel van gond nem a mondanivalóval."Lionel85 írta:Drigo! Hiába tett meg annyit a klub a sérülései alatt, ha egyszer nem játszik eleget. Akár Katalónia díszpolgárává is választhatták volna, attól még nem kell Militónak örökre elkötelezettnek maradni a Barcelonával szemben, ha egyszerűen csak a padot koptatja.
Így is nagy játékos. Amikor egészséges, nagyon jó munkát végez. Mutatja ezt az is, hogy visszakerült a válogatottba is. Egyszerűen csak ilyen a teste. Mint Ronaldónak.daffy írta:szerencsétlen...ő is beletartozik a "nagy játékos lett volna ha..." csoportba. ilyen sok sérülést talán csak robbennél láttam.
Egyetértek....Így viszont nem tudom kifogja pótolni Piquét a Villareal ellen.....Kardi írta:Tegnapi sérülésénél az arcáról le lehetett olvasni mennyire akar, és hogy mennyire elege van hogy lesérül mindíg (ráadásul pont amikor fontos feladata lenne). Jobbulást Militonak!