Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, hogy elért pár dolgot, de sokan összecsinálják magukat, ha a nevét hallják. Egy provokátor, egy szándékosan bajtkeverő ember, mindenkinek beszól, ez a haditerve állandóan. Nemcsak az ellenfeleket akarja pszichológiailag "irányítani", de vannak szurkolók, akik szintén úgymond betojnak tőle. Pedig nem kell. Szembe kell nézni vele és azt mondani, hogy bizony te hiába vagy nagyokos, akkor sem vagy több, mint egy másik edző. A címei minősítik, de őt a médiaszereplése is.kanty írta:Azért az a tolmács elért 1-2 dolgot.Attól, h dominálunk még nem biztos, h nyerünk, tavaly az Inter ellen is domináltunk mégis csak 1el nyertünk, ami akkor egy vereséggel volt egyenlő.
Akkor leszünk nehéz helyzetben ha a Real szerzi meg a vezetést, mert onnan nagyon nehéz lesz forditani. Persze én is a Barcelonát tartom az esélyesnek. Ez a Barca hazai pályán mindenki ellen esélyes és mindenki ellen kötelező a győzelem.
Azért az a tolmács elért 1-2 dolgot.Lionel85 írta: Komolyra fordítva a szót, nem látom esélyesnek a Madridot, csak azért mert a tolmács ül a padon és erős a keretük. Mi nekünk kell dominálni hazai pályán és 0-1-et nem hagy a Barcelona. Akkor már egy véres 1-1.
Nem tudom, mit kell ezen problémázni, hétvégén bulizik az ember, meg akkor a tvben is normálisabb filmek mennek esténként, hétfő este max a kertész család magánéletéről maradsz le. Az meg hogy a kilátogatott nézőknek kicsit rosszabb lesz, azt könyörgöm innen 2000km-ről tojjuk már le... Így is közel teltház lesz, mert egy El Clasicorol van szó...MessiFan írta: Mindenesetre sajnálom hogy hétfőn lesz..
Pedig figyelembe kéne venni azt, hogy mi minden 15. helyzetünket rúgjuk be és Mourinho az ellenfél edzője, ebből a kalkulációból csak egy gólos meccs jöhet ki (vaggy max. 1-1)MessiFan írta: Nem 1 gólos meccsre számítok.
Elég lesz Benquerença, vagy ki, aki szívélyesen működött közre neki a tavalyi Inter-Barcelonán.Mental_Theo írta:Szerintem bukjuk az idei Clássicot 0:1 lesz, Mourinho addigra felhergel mindenkit, és saját bírót kér(a testvérét, vagy Guti fújja a meccset)
Főleg hogy a napokban néztem, a legnagyobb különbségű győzelem a Clásicok történelmében (legalábbis wikipedia szerint) 1943 Madrid-Barca 11-1, jó lenne visszaadni azt.P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem?
Vagy 11:11P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem?
egyúttal téged is megvédtelek, hogy ne törődjenek az aváddal, nem az a lényeg (max ha nagyon sértő az ITTENIEKRE NÉZVE,akkor levesszük), hanem a hszeid, és amíg azok rendben vannak nincs gond.zsírosdeszka írta:Nem szóltam.
ááááá...bár ki tudnám tenni pár képemet ami tényleg iritálo...ez szerintem kis angyali kép!csakhát itt már szolni se lehet mert tisztelet a kivétel nagy a barca-madrid szeretet itt,éshát megsértődnek az emberek!ez nem piszkálodásként irtamzsírosdeszka írta:Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára, de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém. Mind1. Elfogadom, nincs ezzel semmi baj, csak engem se piszkáljon senki az avatarom miatt.Idézet:
zsirosdeszka ezt neked szánom.olvasgatom már egy ideje a komentjeidet,tényleg egy korekt gyerek vagy és senkit nem bántasz meg és jókat is irsz,ez eddig rendben is lenne.de a barca-s testvéreim nevében és védelmében szólok most,mit vártál?rm cimer világit,ami elég ok arra hogy valaki idegbe jöjön tőle.tudod sokféle ember van és ez valakiből azt váltja ki hogy te itt csak fikáskodásból vagy itt.remélem továbbra is korekt csávó leszel,de légyszi vedd le azt a cimert ránk való tekintettel,mert nem rád de arra nem vagyunk kiváncsiak.ui:bizonyitsd be hogy te is teszel az ügy érdekében és ha nem lesz ott hidd el hogy másképen viszonyulnak majd hozzád a barca tesók.
Ne haragudj, de nem veszem le. Nem "fikáskodásból" vagyok itt. A 21. században szíve joga mindenkinek annak szurkolni akinek akar. A Madridistán sok embernek van Barcelonás avatarja (pl.:ellenoldal, danialves) és nem zavar senkit. Az lenne a gáz, ha olyan avatarom lenne, hogy pl. egy Barca címer lenne áthúzva vagy ilyesmi. Ekkor megérteném a kérést. De ilyet nem tennék sohasem. Továbbra is megpróbálok még"korrektebb csávó" lenni. És elengedni a szemem mellett a bántó megjegyzéseket. Köszönöm a véleményed.
Én javasolni akartam, hogy inkább törölni kéne azt a hsz-t a viták elkerülésére, de inkább átsiklottam fölötte.sjd írta:de mégis megtettedzsírosdeszka írta: Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára,
le is ugattuk a srácot aki fikázta az avádat, most ezt veled is megtegyük?zsírosdeszka írta:de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém.![]()
egyébként úgy gondolom h az igazán sértő avákat a moderátorok intézik anélkül is h mi jeleznénk nekik
de mégis megtettedzsírosdeszka írta: Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára,
le is ugattuk a srácot aki fikázta az avádat, most ezt veled is megtegyük?zsírosdeszka írta:de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém.
Egy szóval sem írtam hogy nem voltak veszélyesek!messideco írta:A tavaly nem voltak veszélyesek? Nem sokon múlott a bajnoki cím sorsaBarcaman14 írta: Úgy gondolom hogy a Real jóval nagyobb veszély lehet mint tavaly.
Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára, de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém. Mind1. Elfogadom, nincs ezzel semmi baj, csak engem se piszkáljon senki az avatarom miatt.Idézet:
zsirosdeszka ezt neked szánom.olvasgatom már egy ideje a komentjeidet,tényleg egy korekt gyerek vagy és senkit nem bántasz meg és jókat is irsz,ez eddig rendben is lenne.de a barca-s testvéreim nevében és védelmében szólok most,mit vártál?rm cimer világit,ami elég ok arra hogy valaki idegbe jöjön tőle.tudod sokféle ember van és ez valakiből azt váltja ki hogy te itt csak fikáskodásból vagy itt.remélem továbbra is korekt csávó leszel,de légyszi vedd le azt a cimert ránk való tekintettel,mert nem rád de arra nem vagyunk kiváncsiak.ui:bizonyitsd be hogy te is teszel az ügy érdekében és ha nem lesz ott hidd el hogy másképen viszonyulnak majd hozzád a barca tesók.
Ne haragudj, de nem veszem le. Nem "fikáskodásból" vagyok itt. A 21. században szíve joga mindenkinek annak szurkolni akinek akar. A Madridistán sok embernek van Barcelonás avatarja (pl.:ellenoldal, danialves) és nem zavar senkit. Az lenne a gáz, ha olyan avatarom lenne, hogy pl. egy Barca címer lenne áthúzva vagy ilyesmi. Ekkor megérteném a kérést. De ilyet nem tennék sohasem. Továbbra is megpróbálok még"korrektebb csávó" lenni. És elengedni a szemem mellett a bántó megjegyzéseket. Köszönöm a véleményed.
Nem mindenhol, van ahol hétfő-szombat intervallumban 12 óráznak emberek, pl itthon elég sokan. Vagy hétfőtől-péntekig éjszakások. Nagyon sok ilyet ismerek. Persze az tény, hogy nekik az ottani viszonyokat kell elsősorban figyelembe venni. Inkább ne lássa pár ember Eu-ban, mintsem, hogy baj legyen a biztonsággal, ne adj Isten valakinek bántódása legyen (ez csak sztereotípia, mielőtt valaki beleköt). Szóval megértem a hatóságokat, a lényeg, hogy jó meccs legyen.zsírosdeszka írta:Ez lehet így van, de ugyanakkor nem mindenhol hétfő-péntek időintervallumban dolgoznak. Mind1. A lényeg, hogy jó meccs legyen. (És győzzön a Madrid 6:7 arányban...Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.) Bár ezt nem képzelem el egy Mourinho-féle csapattól.
Ez lehet így van, de ugyanakkor nem mindenhol hétfő-péntek időintervallumban dolgoznak. Mind1. A lényeg, hogy jó meccs legyen. (És győzzön a Madrid 6:7 arányban...Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.