Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.zsírosdeszka írta: A hétfői El Classicoval nincs semmi gond. Kevesebb bevétele lesz vasárnap vagy szombat este a kocsmáknak Spanyolország szerte, viszont hétfőn este több. Tőlem akár most is kezdődhetne 5 perc múlva. Az igazi szurkolónak tök mind1, hogy dolgozik vagy sem, otthon van-e vagy sem, megoldja. A hangulatomon meg nem változtat. Nekem mindegy, hogy pl. mikor kef***k egy jót, reggel, délbe vagy este, attól még lehet ugyanolyan élvezetes...
Azért a választás is fontos dolog, ez érthető.A mérkőzést végül a katalóniai parlamenti választásokkal nem kívánták egy időpontban tartani biztonsági okokból, ezért esett a választás a hétfői napra.
Csak az igazság hogy kis túlzással a kutyát nem érdekelné ha a Clasicó megy közbenzsírosdeszka írta:Azért a választás is fontos dolog, ez érthető.A mérkőzést végül a katalóniai parlamenti választásokkal nem kívánták egy időpontban tartani biztonsági okokból, ezért esett a választás a hétfői napra.
Szerintem nem kell ezt felfújni. Az ő dolga. Besértődött ennyi.Érdeklődnék (nem provokáció!), az alábbi felvételen látható viselkedés mennyire illik bele a Barca filozófiájába (nem az első ilyen eset), illetve a barca drukkerek körében mennyire tulajdonítható humornak, főleg Pique oly zseniális humorának.
http://www.marca.com/2010/11/11/futbol/ ... 67851.html
Azért a választás is fontos dolog, ez érthető.A mérkőzést végül a katalóniai parlamenti választásokkal nem kívánták egy időpontban tartani biztonsági okokból, ezért esett a választás a hétfői napra.
Igaz. Ilyen szempontból mondjuk a szombat lett volna messze a legjobb. A még szomorúbb az, h sztem ezzel sok embernek elvették a lehetőségét, h megtudják nézni a meccset.Capon írta:Ja és hogy a hétfői CLÁSICO-ra is reagáljak. Szerintem emberek milliói elől vették el azt a lehetőséget, hogy baráti társaságban nézzék a mérkőzést.
Nálam ezek a számok: 38, 32, 30. Szóval sztem is mi vagyunk az esélyesebbek, de nem annyival, mint nálad.daffy írta:
szerintem sem. az én tippem: barca 45%,x 35%,real 20%
nem nagyon van értelme udvariaskodni,ha az én állításom bizonyul jónakmessideco írta:daffy: ezt most udvariasságból írtad, vagy így is gondolod?
hát szerintem meg itt minden a tv társaságok irányitanak...avval egyet ertek amit a rendorseg szovatett!de hogy teljesen figyelembe se veszik pl a klubb ,klubbok velemenyet,esetleg jatekosok....az tenytorrentkiller írta:Valamit nagyon félre olvastál. A rendőrség (és a választások miatt) lesz hétfőn. A tv-k vasárnapot akartak volna, mivel akkor nagyobb lett volna a nézetsség. Amúgy szerinted miért érné meg nekik hétfő-keddre áttenni a meccseket?barcamania88 írta: rohadt televizios tarsasagok mindent ok iranyitanak...ezek utan mar csak az kell hogy szombar vasarnprol rakjak at a ligat hetfo keddre
szerintem sem. az én tippem: barca 45%,x 35%,real 20%Bányász írta:Szerintem meg nem.gyuri03 írta:Szerintem kifogunk kapni a real ellen![]()
Vélemények?
Szerintem meg nem.gyuri03 írta:Szerintem kifogunk kapni a real ellen![]()
Vélemények?
szerintem így is pont olyan bunkó volt,nem mellesleg az elejétől fogva tisztában voltam a dologgal,ugyanis egy más forumon már leírták.Capon írta:Látjátok pont ennyit érnek ezek a videók, láttok 1 percet és már kész "sztorival" állnak elő páran és levonják a végkövetkeztetést is.
Ez abszolut félre értés volt így akkor, visszí szívom amit írtamLG írta:Igen, ez egy kicsit más fényt ad a dolognak. De azért az mégiscsak durva lett volna, ha egy tök idegent dobál szotyolával csak úgy szórakozásból. Így persze más.Bogika87 írta:Mielött itélkeznék kicsit utána kellene olvasni...az a "kopasz" Juanjo Brau(nem írom le hogy ki Ő mert tudni kellene) volt egy fogadás Puyi-PQ-Brau között...PQ nyert és csak "szivatta" öket!Bár mondjuk a végén kicsit mérgesen vágta oda a zacskót...![]()
http://yfrog.com/jlrcnrj
Ezt a képet meg Puyi tweetelte...nagy a harag...
Igen, ez egy kicsit más fényt ad a dolognak. De azért az mégiscsak durva lett volna, ha egy tök idegent dobál szotyolával csak úgy szórakozásból. Így persze más.Bogika87 írta:Mielött itélkeznék kicsit utána kellene olvasni...az a "kopasz" Juanjo Brau(nem írom le hogy ki Ő mert tudni kellene) volt egy fogadás Puyi-PQ-Brau között...PQ nyert és csak "szivatta" öket!Bár mondjuk a végén kicsit mérgesen vágta oda a zacskót...![]()
http://yfrog.com/jlrcnrj
Ezt a képet meg Puyi tweetelte...nagy a harag...
Valamit nagyon félre olvastál. A rendőrség (és a választások miatt) lesz hétfőn. A tv-k vasárnapot akartak volna, mivel akkor nagyobb lett volna a nézetsség. Amúgy szerinted miért érné meg nekik hétfő-keddre áttenni a meccseket?barcamania88 írta: rohadt televizios tarsasagok mindent ok iranyitanak...ezek utan mar csak az kell hogy szombar vasarnprol rakjak at a ligat hetfo keddre
Az eleje még vicces volt, de amikor hozzavágta az már tényleg sok. Ahogy daffy is irta bunkó húzás volt és ennyi.szieszta írta:Érdeklődnék (nem provokáció!), az alábbi felvételen látható viselkedés mennyire illik bele a Barca filozófiájába (nem az első ilyen eset), illetve a barca drukkerek körében mennyire tulajdonítható humornak, főleg Pique oly zseniális humorának.
rohadt televizios tarsasagok mindent ok iranyitanak...ezek utan mar csak az kell hogy szombar vasarnprol rakjak at a ligat hetfo keddreHunter91 írta:Hétfőn lesz a Clasico: Nov 29. 21:00
LINK
Ha a másik oldalról csinálta volna ugyanezt vki, akkor is ugyanúgy téma lenne 3 és fél oldalon keresztül. Ez van, ha egy híres focista rendetlenkedik.lui1698 írta:Most erről 3 és fél oldalon keresztül megy majd a vita, hogy Piqué milyen udormány taplótahóbaromállat, hogy ilyet mer csinálni... köszipuszi.szieszta írta:Érdeklődnék (nem provokáció!), az alábbi felvételen látható viselkedés mennyire illik bele a Barca filozófiájába (nem az első ilyen eset), illetve a barca drukkerek körében mennyire tulajdonítható humornak, főleg Pique oly zseniális humorának.
Nem provokáció...ááá.