Az már jó jel, hogy Pep nem kért igazolást a középpályára, habár mostanában egyre jobban hallani Affelayról. Majd az idő eldönti

ami jó is... de Keita egyszerűen kilóg ebből a csapatból, nem értem, Pep miért erőlteti ennyire. Thiago SZERINTEM sokkal jobb teljesítményre lenne képes azon a poszton. Lehetne ő az állandó jellegű jolly-joker, az elsőszámú csere Xavi és Ini posztjára. Nem kezdő.messideco írta:Azért ne menjünk ennyire előre. Messi, Puyol stb. nem volt egyből a kezdőcsapat tagja. Van egy bizonyos szamárlétra...
Részben igazad van, de én például akkor játszattam volna, amikor Xavi sérült volt.lui1698 írta:Azért fontos meccseken még ne nagyon játszon. Azért van egy Iniesta meg egy Xavi a csapatban, hogy ők játsszanak azokon a meccseken.sjay írta:És hihetetlen hogy Pep mennyire nem számít rá fontosabb meccseken..
19 éves, még bőven van ideje arra, hogy eljusson oda, hogy pl. egy klasszikuson kezdő legyen.
Bajnokságban viszont kisebb csapatok ellen megnézném, plusz a kupában ugye alap szerintem, hogy ott pihennek a "nagyok".
Azért fontos meccseken még ne nagyon játszon. Azért van egy Iniesta meg egy Xavi a csapatban, hogy ők játsszanak azokon a meccseken.sjay írta:És hihetetlen hogy Pep mennyire nem számít rá fontosabb meccseken..
És hihetetlen hogy Pep mennyire nem számít rá fontosabb meccseken..Piquenbauer írta:Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...
Szerintem pedig inkább olyan Xavi-Iniesta egybegyúrva.Piquenbauer írta:Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...
jakristop írta:thiago elképesztő.
Tény,hogy nagyon ügyes a srác,de egy egész szezont még tuti nem bírna itt végig,főleg ha neadjisten Xavi vagy Ini hosszabb időre kidől....ZS10 írta:Thiagoról találtam egy nagyon jó videót. Kell nekünk Fabregas?
http://www.youtube.com/watch?v=-TFiff8rHA0
Érdekesség,h a Villareal gólját az a Iago lőtte,aki néhány éve tőlünk ment a Juvéhoz,aztán onnan került a Villarealhoz.Xanthor írta:Félidő a Villarreal B ellen. 2-1-re állnak a kicsit, Muniesa szerzett vezetést, amire gyorsan válaszolt a Villarreal, és a szünet előtt kaptunk egy tizit, amit Soriano értékesített.
Link: http://www.fromsport.com/v-0/10/22/v-102219.html
Keirrisont is vitte a Benficaab1daL írta:Ha már Nolito, a Benfica vinné.Meg gondolom más csapat is szívesen látná.