Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Huh a Bilbao!messideco írta:Bilbao. Lehetne gyengébb is, de végül is jó. Benne van a kiesés lehetősége, főleg ha fiatalok játszanak.

Aha, fülén vette a levegőt!sjd írta: Azt meg magyarázza el valaki, hogy ha Pique el van tiltva a következő meccsre, akkor miért Abidalt kell kifárasztani?
Keita 17 meccsből 11-en volt kezdő, és 3-szor becserélték utolsó 5-10 percekre - szerintem ez reális mennyiség egy "rotációs" játékosnál.Fecooo írta:még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell?(ha más nem, akkor 3 percet, ahogy hétvégén láttuk...)
még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell?palesz77 írta:Hivatalos:
Pinto;Adriano-Bartra-Milito-Maxwell;Thiago-Masch-Keita;Pedro-Bojan-Nolito
Szerk.: Hát én meg vagyok elégedve. Kivéve Keitával.. Ha Jonathan-Thiago páros irányítana, sokkal jobb lenne a játék szerintem, mert az irányítás feladatai megoszlanának a két játékos között, és nem csak Thiago lenne kreatív... Szerintem. Szóval ha csere lesz, akkor remélem Keita jön le és nem Thiago helyett jön majd Jonathan...
Sport Klub ahogy azt már megszokhattuk.Ede72 írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy adja aTV a meccset?
köszi
főleg,ha a tetőn ülnek.Fecooo írta:családias lesz a hangulat a Vicente Calderónban