Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vagy Pinto és Milito.FtcSikiHun írta:24.albicelesteX írta:Nolito mennyi idős?Miért Krkic a kapitány???![]()
![]()
Ez már túlságosan nagy s€ggnyalás!
Szerintem azért mert ő a Barcában a legtapasztaltabb. Bár inkább Keita.
Nyugi fiúk, azért ő a csk, mert az első keretből az egyetlen katalán.Ede72 írta:már két hete is ő volt a csk..én is kiakadtam rajta, atisztelt Bojan fanok meg nekem estek, hogy miért bántom már megint szegényt...egyébként ért már labdába??albicelesteX írta:Nolito mennyi idős?Miért Krkic a kapitány???![]()
![]()
jaj most pont kapunk róla egy tizit..tuti ő rúgja
már két hete is ő volt a csk..én is kiakadtam rajta, atisztelt Bojan fanok meg nekem estek, hogy miért bántom már megint szegényt...egyébként ért már labdába??albicelesteX írta:Nolito mennyi idős?Miért Krkic a kapitány???![]()
![]()
24.albicelesteX írta:Nolito mennyi idős?Miért Krkic a kapitány???![]()
![]()
Jó neked, h a digisporttal kapcs. azon bosszankodsz. Én még ott tartok, h azon, h nincs, és lemaradok a meccsekről.vlxe írta:Ennél nagyobb hülyeségeket már csak a Digisport képes leművelni!FtcSikiHun írta:De nem bírom ezeket a gyökér sportklubbos kommentátorokat. Hülyeségekről beszélnek, próbálnak viccesek lenni, de nem nagyon megy.
Ennél nagyobb hülyeségeket már csak a Digisport képes leművelni!FtcSikiHun írta:De nem bírom ezeket a gyökér sportklubbos kommentátorokat. Hülyeségekről beszélnek, próbálnak viccesek lenni, de nem nagyon megy.
egy Recre elleni meccsen már betaláltMessidona10 írta:Termelünk ám...Militonak volt már gólja korábban, vagy neki is első? Ha jól emlékszem, egyszer talán bajnokin betalált, de lehet tévedek. Grat neki, szépen ellőtte.