Nem akarok kötekedni, de én szerintem a madridnak kell még összeállnia de nagyon, mert a barca elég viccesen játszik ahhoz, hogy november végén madridi zakó legyen:)
Amit én látok: a madrid-nál elég sokk iszonyat tehetséges játékos van, akik egyénileg magasan kiemelkedők. A barcánál is megvan ez, viszont itt a csapatszellemet kell figyelembe venni, ami a barca igazi hajtóereje. Ez az ami hiányzik a madrid-ból, ha megtalálják, akkor már lehet végre egy igazi El Cásico, addig meg majdnem mindíg a barcán fog múlni, hogy a clásico hogy alakul.
Én így látom, akinek a lelkébe tapostam--> I'm sorry.
Van benne igazság, én is úgy gondolom, h ha ki tudnánk hozni magunkból a 100 százalékot, akkor a Madridnak nem lenne esélye, akármennyire és összeszednék magukat. Viszont ha ez nem sikerül, megéghetünk. Idén nem elég annyit nyújtanunk mint tavaly ősszel, mert abban biztos vagyok, h az most csak a vereségre lenne elég. Jól kell játszani, a középpályán ahogy már leírtátok, nagyon sok fog múlni, de ugyan úgy hátul is észen kell lenni, és elő sem szakad töketlenkedni, lehetőleg be kell rúgni a ziccereket, mert nem vagyok benne biztos, h olyan sok lesz.
Én is csatlakozom a kollégához, aki Abidalt szeretné a kezdőbe látni. A franciának sok gyenge meccse volt, de emlékeim szerint a rangadóinkon nem lehetett rá nagyon panaszkodni, a védekezést kiválóan meg szokta oldani. Maxwellnek előny lehet a gyorsasága, de sztem közel nem olyan jó védekezésben, Abidal sokkal keményebb, nagyon jól ki tudja a csatákban használni a testi erejét, megbízhatóbb.