zsíros tényleg nem unod még, hogy játszod itt a mindentudót? Nem érzed, hogy uncsi, fárasztó, irritáló vagy a nagy megmondó szerepkörben?
A nevem zsírosdeszka. Leírtam már többször. A véleményem akkor mondom el el amikor akarom, amíg a fórum szabályait betartom. Nem kezdek sértegetni senkit, de ha valaki kulturálatlanul nyilatkozik, előfordult már, hogy hasonló stílusban reagáltam rá. Amióta itt vagyok egy Barcelona játékosról sem mondtam semmi rosszat sem. Ellenben ha csak fikázzák a Real játékosait, akkor talán csak jogom van megvédeni őket nem? Az az igazság, hogy mint írtam az egy Barca vs Real topic. Ha csak Barcelona szurkolók lennének itt, akkor nem lenne értelme. Ha ez valakit fáraszt, irritál, akkor ki kell hagyni az olvasás során a hozzászólásaimat. Van itt több intelligens Barca szurkoló akiket kedvelek mert normálisan nyilatkoznak. Elsősorban velük szeretnék eszmét cserélni. De ez elég gáz, hogy normális beszélgetés folyik és valaki egyszer annyit ír: Rinyáldó egy [auto_cenzúra], hülye bunkó, idétlenek a cselei, Messi kenterbe veri. Le lehetne írni ezt így is: Ronaldo megint színészkedett, nem a focival foglalkozott, ugyanazokat a cseleket csinálja, nekem nagyon ellenszenves, szerintem ezért Messi sokkal jobb játékos ő. Ezzel nem lenne probléma. Mindegy. Nem ragozom.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.