Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.08. 15:43:49

Capon írta:Cunci megint vetődött egy 10 pontosat látom. Azért szépen begyakorolta már ezeket a mozdulatokat. fel is léphetne vele a cirkuszban.

Egyébként meg mikor tudott pontot szerezni az Atlético a Real ellen? A győzelmet meg meg sem merem már kérdezni.
Egy x-re emlékszem a közelmúltból, talán 2? éve történt. De győzelemre nem. 2003/2004-s szezon végén, mikor teljesen szétesett a Real, és mindenki agyonverte már őket az Atleticot akkor is elverték.
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.08. 15:43:45

Cunci megint vetődött egy 10 pontosat látom. Azért szépen begyakorolta már ezeket a mozdulatokat. fel is léphetne vele a cirkuszban.
Most valami frappáns, elmés visszavágáson gondolkodom, de nem jut eszembe semmi, csak amit nagyapám mondott, hogy fegyvertelen emberrel nem lehet szellemi párbajt vívni.[/quote]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2010.11.08. 15:45:25-kor.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.08. 15:37:59

Cunci megint vetődött egy 10 pontosat látom. Azért szépen begyakorolta már ezeket a mozdulatokat. fel is léphetne vele a cirkuszban.

Egyébként meg mikor tudott pontot szerezni az Atlético a Real ellen? A győzelmet meg meg sem merem már kérdezni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.08. 15:34:48

Az igazság leírása nem nyálverés szerintem. Egyébként senki sem írta,hogy nincs így, de Kaka a sérülések és egyéb problémái okán 2007 óta nem igazi önmaga. Voltak felvillanásai és jó meccsei, de a bl győzelem óta nagyon kevés. Ezek tények, a Milánban kifejezetten szerettem őt, az ilyen játékost pedig a reálban sem utálom meg (miért is utálnám?), de a játéka sajnos nem az, mint volt.
Remélem tavaszra újra a régi lesz.

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... ho_csapda/

Ez csak azon emberkéknek meglepő, akik csak bámulják és nem nézik a focit. A taktikát nem lebecsülni kell, hanem megérteni, végrehajta(tat)ni. Ezért jó edző Mourinho. Szerintem a Classicón is szervezett focit fogunk látni, ha nyer is a Barcelona meg fognak szenvedni (szerintem-remélem). Ez már nem Puskásék ideje, amikor (ahogy Hofi Géza mondta) DOXA-ék ellen játszottunk...:D
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.08. 15:33:16

zsírosdeszka írta:
A Bl meccsen volt talán egy olyan eset, ahol nyakon vágta őt nem vészesen durván talán Abate, lépett még egyet vagy kettőt, majd mikor látta, hogy nem tud továbbmenni az arcához kapott Very HappyVery Happy Még egyszer mondom: A nyakára kapott ütést és nem nagyot. Gusztustalan valóban. Szerintem ezt az esetet is többen láttátok, sajnos nem kapott érte sárgát.
Az a baj, hogy az elvakult Barcelona szurkolók, csak ezt látják a meccsből. Mindegy mi lesz, csak törje el a lábát, üssék ki a fogát, dögöljön meg stb., holott a meccs nem erről szólt. Hozzáteszem tényleg hülye dolgokat csinál néha a pályán, ami sokszor nem szimpatikus még nekem sem. Ha kicsit többet törődne a focival, még előrébb lehetne. Erre írtam nemrég, hogy ha a Raul mentalitását kapta volna sok játékos....
Látok én mást is a meccsen, de szerintem Ronaldo és ti sem szorultok rá, hogy dicsérjem a játékát. Mindig elismertem, hogy jó futballista, de nálam az erkölcs, etika az első és mindig meg fogom jegyezni, ha gusztustalankodik. Sajnos elég sűrűn teszi. Persze ezzel nincs egyedül a futball világában, de mostanság majdnem a "legmagasabb szinten" műveli ezt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.08. 15:32:04

Andris írta:Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.

Igazuk van? :)

Ja, már megint mi rúgtuk a több gólt, most a madridistáknak kéne remegni mint a nyárfalevél? :roll:
Az meccs első 30 perce kb. a Madridé volt, aztán átvette az Atletico az irányítást. Voltak nagy helyzetek mind2 oldalon, Casillas bemutatott pár hatalmas bravúrt, Forlán kapufáig jutott. Aztán mikor bejött a végén Benzema, azzal el is dőlt a meccs, onnantól megint RM fölény.
Nem volt rossz egyébként az Atletico, Forlán és Agüero sok kellemetlen percet okozott a Realnak, de többiek nem tudtak felnőni hozzájuk, így lett 2-0.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.08. 15:28:45

ultrasur írta: Szerintem egy Cr,Messi formában lévő Kaka a legcsodálatosabb játékot nyújtja a pályán és embernek sem utolsó. Önálla nem tudnátok verni a nyálatokat és nem is idegeskednétek annyit minekünk pedig egy CR,Özil,KAKA,Benzema támadó egység szállíthatná az újonnan fehér balettnek becézett futballörömöt.

Szerkesztettem nem kicsivel akartam!
Az igazság leírása nem nyálverés szerintem. Egyébként senki sem írta,hogy nincs így, de Kaka a sérülések és egyéb problémái okán 2007 óta nem igazi önmaga. Voltak felvillanásai és jó meccsei, de a bl győzelem óta nagyon kevés. Ezek tények, a Milánban kifejezetten szerettem őt, az ilyen játékost pedig a reálban sem utálom meg (miért is utálnám?), de a játéka sajnos nem az, mint volt.
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.08. 15:23:54

Ronikának megint az volt a fontosabb, hogy teátrálisan reklamáljon, aztán eszébe jutott hogy talán hitelesebb lesz, ha elkezd fetrengeni.
Szerintem az ehhez hasonló hozzászólásokat kellene kötekedésnek venni (volt belőle a meccs után vagy 15 db), nem az, hogy a Messi kisbetűvel volt írva... :lol:
Csatárt? Very Happy Inkább felküldi Gagot, Lasst, Diarrat, úgy, hogy Khedira meg Xabi kezd. Wink Very Happy
Ha szerinte ez kell a győzelemhez ezt fogja tenni.
1. a közeli szabadokat miért ronaldo lövi? nem tudja hogy kell. 95%ban nem megy el a sorfal fölött és kuka az egész
Ezzel tökéletesen egyetértek. Özil, Garay, Xabi Alonso stb. nyugodtan lőhetné.
Mourinho felőlem fejre is állhat a taktikájával Smile Ha egyszer nem lesz náluk a labda, annyira csatárt küldhet fel, amennyit csak akar. Smile
Ezek nagyon elhamarkodott kijelentések, én nem lennék ennyire magabiztos, de te tudod.
Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.
Szerintem nagyon sima meccs volt. Annyit pörögtek amennyit kellett. Volt helyzete az ATM-nak is, de ugyanakkor több volt a Real részéről.
A Bl meccsen volt talán egy olyan eset, ahol nyakon vágta őt nem vészesen durván talán Abate, lépett még egyet vagy kettőt, majd mikor látta, hogy nem tud továbbmenni az arcához kapott Very HappyVery Happy Még egyszer mondom: A nyakára kapott ütést és nem nagyot. Gusztustalan valóban. Szerintem ezt az esetet is többen láttátok, sajnos nem kapott érte sárgát.
Az a baj, hogy az elvakult Barcelona szurkolók, csak ezt látják a meccsből. Mindegy mi lesz, csak törje el a lábát, üssék ki a fogát, dögöljön meg stb., holott a meccs nem erről szólt. Hozzáteszem tényleg hülye dolgokat csinál néha a pályán, ami sokszor nem szimpatikus még nekem sem. Ha kicsit többet törődne a focival, még előrébb lehetne. Erre írtam nemrég, hogy ha a Raul mentalitását kapta volna sok játékos....
Kép
ultrasur
Madridista

2010.11.08. 15:12:29

bence-barca írta:
ultrasur írta: Szerintem egy Cr,messi formában lévő Kaka ... CR,Özil,KAKA,Benzema
Messi-t direkt írtad kecsivel? :D :roll: - nem kötekedés!
Szerkesztettem!

béke :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.08. 15:12:26

Azt hiszem hogy ez (is) teszi Messit magasan Ronaldo fölé.

http://www.youtube.com/watch?v=lU4Qxd8nmPs&NR=1
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.08. 15:06:32

ultrasur írta: Szerintem egy Cr,messi formában lévő Kaka ... CR,Özil,KAKA,Benzema
Messi-t direkt írtad kecsivel? :D :roll: - nem kötekedés!
szieszta
Barça B

2010.11.08. 15:04:42

Akit esetleg érdekel:
Szakmai elemzés a tegnapi meccsről, reál oldalról.
Rövid, lényegretörő cikk, képekkel, hogy mindenki lássa mit játszik(játszott) a real.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... ho_csapda/
ultrasur
Madridista

2010.11.08. 15:03:42

Kalap1988 írta:
Andrisveres írta:Nem a mostani témákhoz, megtaláltam egy vidit , hogy Kaka ilyen jól nyomta ellenünk a 2 0 ás el clásico-n. Marha jó volt!

http://www.youtube.com/watch?v=2soCSS18 ... re=related

Hát amilyen passzokat nyomott nem rajta múlok a vereség , remélem felépül és mihamarabb csatlakozik a Madrid-hoz.
Ez az 1-0-ás tavaly őszi classico, amit Ibra góljával nyertünk meg. Valóban nem volt rossz, de egyébként egy nulla volt az egész szezonra kivetítve. Reméljük lesz még belőle valami (persze ne ellenünk villogjon), de picit kételkedem benne. Egyébként azon a meccsen talán megérdemelt volna egy x-et a Madrid, tavasszal sokkal gyengébben játszottak, mi pedig jobban.
Szerintem egy Cr,Messi formában lévő Kaka a legcsodálatosabb játékot nyújtja a pályán és embernek sem utolsó. Önálla nem tudnátok verni a nyálatokat és nem is idegeskednétek annyit minekünk pedig egy CR,Özil,KAKA,Benzema támadó egység szállíthatná az újonnan fehér balettnek becézett futballörömöt.

Szerkesztettem nem kicsivel akartam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ultrasur 2010.11.08. 15:11:42-kor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.08. 15:03:09

A Bl meccsen volt talán egy olyan eset, ahol nyakon vágta őt nem vészesen durván talán Abate, lépett még egyet vagy kettőt, majd mikor látta, hogy nem tud továbbmenni az arcához kapott :D:D Még egyszer mondom: A nyakára kapott ütést és nem nagyot. Gusztustalan valóban. Szerintem ezt az esetet is többen láttátok, sajnos nem kapott érte sárgát.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.08. 15:00:08

Devid16 írta:Nekem a másik eset jobban tetszett... :lol: Amikor hátulról rálépett valaki...erre elesik közbe nézi a sporit, hogy mivan...aztán egyszer csak elér a fájdalom a fejéig vagy nemtommi és elkezd fetrengeni :D gyengét röhögtem azon a produkción :D Sajna ebből Özil gólt tett :?

http://www.youtube.com/watch?v=aLk1Klb1CsM
2:00nál látható amire gondolok :D
no comment...
szieszta
Barça B

2010.11.08. 14:57:46

Az Atma nem nagyon movlt ellenfél tegnap. A real megint visszavett (sajnos) 2:0 után, így még mindig nem lehet tudni mit bír a csapat.

Azért Higu bombája nem volt egyszerű. nem tudom ki látta tegnap a meccset élőben, de a lövés után a lasztit én nem láttam csak a visszalassításnál.
Devid16
Jugador d'estrella

2010.11.08. 14:44:33

Nekem a másik eset jobban tetszett... :lol: Amikor hátulról rálépett valaki...erre elesik közbe nézi a sporit, hogy mivan...aztán egyszer csak elér a fájdalom a fejéig vagy nemtommi és elkezd fetrengeni :D gyengét röhögtem azon a produkción :D Sajna ebből Özil gólt tett :?

http://www.youtube.com/watch?v=aLk1Klb1CsM
2:00nál látható amire gondolok :D
ZS10
Jugador d'estrella

2010.11.08. 14:38:40

Láttom CRomanyon barátunk megint elbotlott a levegőbe az Atma ellen is:

http://www.youtube.com/watch?v=vZiYylfZ ... r_embedded

A madridistákon kívül valaki szereti ezt a gyereket, mert oké, hogy néha egyhelyben átugrik a labdán párszor, de ezzel a viselkedéssel ő a labdarúgás szégyenbohóca. Én úgy hátba tudnám vágni ezt a színészgyereket ilyenkor egy szívlapáttal, hogy elmenne a kedve még a rózsaszín polók viselésétől is.
Ez a különbség Messi és Cr között. Messi tegnap, amikor odarúgtak neki a 16-oson belül nem esett el továbbment. Ez a hurkatöltő meg még a kezdőkörben is eljátsza a hattyú halálát! És a legszomorúbb az egészben, hogy a spanyol bírók 90%-ban befújják neki a szabadot (vagy a büntetőt)

Köszönöm, hogy meghallgattak! :D

Visca Barca!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.08. 11:35:28

Andrisveres írta:Nem a mostani témákhoz, megtaláltam egy vidit , hogy Kaka ilyen jól nyomta ellenünk a 2 0 ás el clásico-n. Marha jó volt!

Hát amilyen passzokat nyomott nem rajta múlok a vereség , remélem felépül és mihamarabb csatlakozik a Madrid-hoz.
Ez az 1-0-ás tavaly őszi classico, amit Ibra góljával nyertünk meg. Valóban nem volt rossz, de egyébként egy nulla volt az egész szezonra kivetítve. Reméljük lesz még belőle valami (persze ne ellenünk villogjon), de picit kételkedem benne. Egyébként azon a meccsen talán megérdemelt volna egy x-et a Madrid, tavasszal sokkal gyengébben játszottak, mi pedig jobban.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2010.11.08. 11:27:16

Nem a mostani témákhoz, megtaláltam egy vidit , hogy Kaka ilyen jól nyomta ellenünk a 2 0 ás el clásico-n. Marha jó volt!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.08. 09:02:40

Előre bocsátom, hogy nem akarom elkezdeni a Mourinho vs Pep „konfliktust”, ha már úgy látom lezárult ez a vita, csak kifejteném érzéseimet ezzel a témával kapcsolatban!Teljesen szubjektív érvek vannak mellettük, ellenük!Mourinho akárki akármit mond, remek edző, nagyon jól hat a játékosokra, remekül tud sakkozni, s mindenki ellen felkészül!Lehet vannak kicsapongásai, de ilyen emberkékre is szükség van, s színesítik a palettát!Senki nem veheti el egyik edzőtől sem az eredményeit, s alapvetően ez minősíti egy edző munkáját!Pep szintén nagyon jól motiválja a srácokat, s abban is érzem a fejlődést, hogy belenyúl a meccsbe!Illetve hál istennek nem minden meccsen 4-3-3ban játszunk, hanem az ellenfélhez igazodva játszunk!Sokszor témába kerül, hogy Iniesta nem balszélső csatár, s ilyenkor jön egy kisebb felzúdulás, amit nem érzek jogosnak, mert lehet nem olyan hatékony így a támadásban, de nem is csatárt játszik, hanem átalakulunk 4-4-2be vagy 3-5-2!Ami kifejezetten jó, mert „kiismerhetetlen” a csapat ettől!Az is teljesen szubjektív kinek mi a „nézhető” illetve „nézhetetlen” foci!Én még mindig azt mondom, hogy akármilyen körülmények közt is, de az Inter fordított ellenünk és nyert 3-1re innentől „rutinból” le kellett hozzák a meccset, s tökéletesen felépített 3 soros védelemmel meg is oldották!Mi az ha nem dicséret, hogy 90 perc alatt egy Pique gól és szinte más semmi (ok Bojan gólja, de nem éreztem, hogy megérdemeltük volna, hogy továbbjussunk), s ez az Internek volt köszönhető, mert nagyon szervezetten jól játszottak!Tartottam volna egy közvélemény kutatást, hogy mikor vezettünk 1:0ra idegenben ki mondta volna, hogy kiesünk!!!!!

Sokan már leírták, s felesleges is újra beböknöm az eredményeit a portugálnak, de azért a Seria A rohadtul nem könnyű megnyerni, s hát triplázni kifejezetten hatalmas fegyvertény!Nézzétek meg Benítezzel mit alkot az Inter, pedig csak a Parmaból vettek egy játékost, s senkit nem adtak el, sőt van egy Coutinhojuk is most már, s hol vannak most?????

Az is butaság szerintem, hogy van 2 csapat meg 18 töltelék a La Ligában!Olyan erős a 2 top csapat kerete, hogy ellenük 1-1 meccsre jó lehet egy Valencia vagy Sevilla, de hosszútávon nem tudják olyan szorgosan gyűjteni a pontokat!De ettől függetlenül idegenben bárki ellen nehéz játszani, legyen az a Santander vagy a Real Madrid!Mindig is ökörségnek tartottam, mikor valaki azt várja el a csapattól, hogy mondjuk egy alsóbb házi csapat ellen parádézva rúgjon 12 gólt!Van egy ellenfél is, aki képességeinek megfelelően próbál játszani (főleg ellenünk)!

Összességében mindenben lehet hibát találni, s az például teljesen igaz, hogy soha semmiről nem lehet azt írni, hogy a legjobb (ezt zsírosdeszka írta, s jó meglátás)!Mourinhonak és Pepnek is vannak hibái előnyei, de csak a rossz dolgokra rávilágítani, nem túl „sportszerű”!
Igazolásokról meg csak, annyit, hogy lehet Pep kérte XY-t de a felséges nagyra becsült Laporta fizette ki az összegeket……..Lehetetlen összehasonlítani a 2 edzőt, de akár a többit is, mint ahogy csapatokat is!Sokak szerint a mostani a világ legerősebb csapata, mondjuk én a Dream Teamet tartom a legnagyobbnak, mert hát rajtuk nőttem fel, s egy akkor sokkal kiegyenlítettebb bajnokságot nyertek zsinórban 2 pontos rendszerben!Vagy akár a Kocsis féle Barca, meg Kubala s sorolhatnám!Meg ki a jobb játékos, már abban is megoszlik az ember, hogy adott évben ki a legjobb hát még ha a régi nagy zsugásokra gondolunk!Maradona vagy Messi, Kocsis vagy Kempes, Pelé vagy Ronaldo, hát aki ezekből tud dönteni…..örüljünk hogy látjuk mint a Real-t mind saját csapatunkat, mert ezen a szinten mindkettő kiemelkedő játékot produkál!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.11.08. 01:05:27

Andris írta:Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.

Igen, igaz, ámbár a Madrid is lőhetett volna többet is... :)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.07. 23:32:59

Mr. Master írta:Mourinho felőlem fejre is állhat a taktikájával :) Ha egyszer nem lesz náluk a labda, annyira csatárt küldhet fel, amennyit csak akar. :)
Csatárt? :D Inkább felküldi Gagot, Lasst, Diarrat, úgy, hogy Khedira meg Xabi kezd. :wink: :D
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.11.07. 23:24:32

Mourinho felőlem fejre is állhat a taktikájával :) Ha egyszer nem lesz náluk a labda, annyira csatárt küldhet fel, amennyit csak akar. :)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Andris
Adminisztrátor

2010.11.07. 23:24:11

Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.

Ja, már megint mi rúgtuk a több gólt, most a madridistáknak kéne remegni mint a nyárfalevél? :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.11.07. 23:25:06-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Válasz küldése