Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem az ehhez hasonló hozzászólásokat kellene kötekedésnek venni (volt belőle a meccs után vagy 15 db), nem az, hogy a Messi kisbetűvel volt írva...Ronikának megint az volt a fontosabb, hogy teátrálisan reklamáljon, aztán eszébe jutott hogy talán hitelesebb lesz, ha elkezd fetrengeni.
Ha szerinte ez kell a győzelemhez ezt fogja tenni.Csatárt? Very Happy Inkább felküldi Gagot, Lasst, Diarrat, úgy, hogy Khedira meg Xabi kezd. Wink Very Happy
Ezzel tökéletesen egyetértek. Özil, Garay, Xabi Alonso stb. nyugodtan lőhetné.1. a közeli szabadokat miért ronaldo lövi? nem tudja hogy kell. 95%ban nem megy el a sorfal fölött és kuka az egész
Ezek nagyon elhamarkodott kijelentések, én nem lennék ennyire magabiztos, de te tudod.Mourinho felőlem fejre is állhat a taktikájával Smile Ha egyszer nem lesz náluk a labda, annyira csatárt küldhet fel, amennyit csak akar. Smile
Szerintem nagyon sima meccs volt. Annyit pörögtek amennyit kellett. Volt helyzete az ATM-nak is, de ugyanakkor több volt a Real részéről.Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.
Az a baj, hogy az elvakult Barcelona szurkolók, csak ezt látják a meccsből. Mindegy mi lesz, csak törje el a lábát, üssék ki a fogát, dögöljön meg stb., holott a meccs nem erről szólt. Hozzáteszem tényleg hülye dolgokat csinál néha a pályán, ami sokszor nem szimpatikus még nekem sem. Ha kicsit többet törődne a focival, még előrébb lehetne. Erre írtam nemrég, hogy ha a Raul mentalitását kapta volna sok játékos....A Bl meccsen volt talán egy olyan eset, ahol nyakon vágta őt nem vészesen durván talán Abate, lépett még egyet vagy kettőt, majd mikor látta, hogy nem tud továbbmenni az arcához kapott Very HappyVery Happy Még egyszer mondom: A nyakára kapott ütést és nem nagyot. Gusztustalan valóban. Szerintem ezt az esetet is többen láttátok, sajnos nem kapott érte sárgát.

Szerkesztettem!bence-barca írta:Messi-t direkt írtad kecsivel?ultrasur írta: Szerintem egy Cr,messi formában lévő Kaka ... CR,Özil,KAKA,Benzema![]()
- nem kötekedés!

Messi-t direkt írtad kecsivel?ultrasur írta: Szerintem egy Cr,messi formában lévő Kaka ... CR,Özil,KAKA,Benzema
Szerintem egy Cr,Messi formában lévő Kaka a legcsodálatosabb játékot nyújtja a pályán és embernek sem utolsó. Önálla nem tudnátok verni a nyálatokat és nem is idegeskednétek annyit minekünk pedig egy CR,Özil,KAKA,Benzema támadó egység szállíthatná az újonnan fehér balettnek becézett futballörömöt.Kalap1988 írta:Ez az 1-0-ás tavaly őszi classico, amit Ibra góljával nyertünk meg. Valóban nem volt rossz, de egyébként egy nulla volt az egész szezonra kivetítve. Reméljük lesz még belőle valami (persze ne ellenünk villogjon), de picit kételkedem benne. Egyébként azon a meccsen talán megérdemelt volna egy x-et a Madrid, tavasszal sokkal gyengébben játszottak, mi pedig jobban.Andrisveres írta:Nem a mostani témákhoz, megtaláltam egy vidit , hogy Kaka ilyen jól nyomta ellenünk a 2 0 ás el clásico-n. Marha jó volt!
http://www.youtube.com/watch?v=2soCSS18 ... re=related
Hát amilyen passzokat nyomott nem rajta múlok a vereség , remélem felépül és mihamarabb csatlakozik a Madrid-hoz.
no comment...Devid16 írta:Nekem a másik eset jobban tetszett...Amikor hátulról rálépett valaki...erre elesik közbe nézi a sporit, hogy mivan...aztán egyszer csak elér a fájdalom a fejéig vagy nemtommi és elkezd fetrengeni
gyengét röhögtem azon a produkción
Sajna ebből Özil gólt tett
http://www.youtube.com/watch?v=aLk1Klb1CsM
2:00nál látható amire gondolok
Ez az 1-0-ás tavaly őszi classico, amit Ibra góljával nyertünk meg. Valóban nem volt rossz, de egyébként egy nulla volt az egész szezonra kivetítve. Reméljük lesz még belőle valami (persze ne ellenünk villogjon), de picit kételkedem benne. Egyébként azon a meccsen talán megérdemelt volna egy x-et a Madrid, tavasszal sokkal gyengébben játszottak, mi pedig jobban.Andrisveres írta:Nem a mostani témákhoz, megtaláltam egy vidit , hogy Kaka ilyen jól nyomta ellenünk a 2 0 ás el clásico-n. Marha jó volt!
http://www.youtube.com/watch?v=2soCSS18 ... re=related
Hát amilyen passzokat nyomott nem rajta múlok a vereség , remélem felépül és mihamarabb csatlakozik a Madrid-hoz.
Igen, igaz, ámbár a Madrid is lőhetett volna többet is...Andris írta:Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.
Igazuk van?![]()

Csatárt?Mr. Master írta:Mourinho felőlem fejre is állhat a taktikájávalHa egyszer nem lesz náluk a labda, annyira csatárt küldhet fel, amennyit csak akar.
ez csak akkor jöhet létre,ha mou-t kirúgják addigszieszta írta: Apropo, szerintem az lenne egy drasztikus húzás, ha a barca ellen játszana együtt a 2 csatárunk, és titokban negyed éve ezt gyakorolták volnaŐket még nem látta senki együtt játszani.
persze abszurd ez több okből is, de azért pislognék, ha ez lenne
Egyetértek a 2-es ponttal teljesen.daffy írta:...
haszi írta:
Várom a meccs utáni, sablon szövegeket: lefeküdt az Atleti... igazából nem is nagy kunszt, egy sima középcsapat..... Emlékszek még október elején a Milan volt az általatok elvárt tétmeccs, utána mikor nyertünk, már középcsapat voltak, ezután az AtMa-ban láttátok az ideális "topcsapatot"....