Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi-t direkt írtad kecsivel?ultrasur írta: Szerintem egy Cr,messi formában lévő Kaka ... CR,Özil,KAKA,Benzema
Szerintem egy Cr,Messi formában lévő Kaka a legcsodálatosabb játékot nyújtja a pályán és embernek sem utolsó. Önálla nem tudnátok verni a nyálatokat és nem is idegeskednétek annyit minekünk pedig egy CR,Özil,KAKA,Benzema támadó egység szállíthatná az újonnan fehér balettnek becézett futballörömöt.Kalap1988 írta:Ez az 1-0-ás tavaly őszi classico, amit Ibra góljával nyertünk meg. Valóban nem volt rossz, de egyébként egy nulla volt az egész szezonra kivetítve. Reméljük lesz még belőle valami (persze ne ellenünk villogjon), de picit kételkedem benne. Egyébként azon a meccsen talán megérdemelt volna egy x-et a Madrid, tavasszal sokkal gyengébben játszottak, mi pedig jobban.Andrisveres írta:Nem a mostani témákhoz, megtaláltam egy vidit , hogy Kaka ilyen jól nyomta ellenünk a 2 0 ás el clásico-n. Marha jó volt!
http://www.youtube.com/watch?v=2soCSS18 ... re=related
Hát amilyen passzokat nyomott nem rajta múlok a vereség , remélem felépül és mihamarabb csatlakozik a Madrid-hoz.
no comment...Devid16 írta:Nekem a másik eset jobban tetszett...Amikor hátulról rálépett valaki...erre elesik közbe nézi a sporit, hogy mivan...aztán egyszer csak elér a fájdalom a fejéig vagy nemtommi és elkezd fetrengeni
gyengét röhögtem azon a produkción
Sajna ebből Özil gólt tett
http://www.youtube.com/watch?v=aLk1Klb1CsM
2:00nál látható amire gondolok
Ez az 1-0-ás tavaly őszi classico, amit Ibra góljával nyertünk meg. Valóban nem volt rossz, de egyébként egy nulla volt az egész szezonra kivetítve. Reméljük lesz még belőle valami (persze ne ellenünk villogjon), de picit kételkedem benne. Egyébként azon a meccsen talán megérdemelt volna egy x-et a Madrid, tavasszal sokkal gyengébben játszottak, mi pedig jobban.Andrisveres írta:Nem a mostani témákhoz, megtaláltam egy vidit , hogy Kaka ilyen jól nyomta ellenünk a 2 0 ás el clásico-n. Marha jó volt!
http://www.youtube.com/watch?v=2soCSS18 ... re=related
Hát amilyen passzokat nyomott nem rajta múlok a vereség , remélem felépül és mihamarabb csatlakozik a Madrid-hoz.
Igen, igaz, ámbár a Madrid is lőhetett volna többet is...Andris írta:Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.
Igazuk van?![]()
Csatárt?Mr. Master írta:Mourinho felőlem fejre is állhat a taktikájávalHa egyszer nem lesz náluk a labda, annyira csatárt küldhet fel, amennyit csak akar.
ez csak akkor jöhet létre,ha mou-t kirúgják addigszieszta írta: Apropo, szerintem az lenne egy drasztikus húzás, ha a barca ellen játszana együtt a 2 csatárunk, és titokban negyed éve ezt gyakorolták volnaŐket még nem látta senki együtt játszani.
persze abszurd ez több okből is, de azért pislognék, ha ez lenne
Egyetértek a 2-es ponttal teljesen.daffy írta:...
haszi írta:
Várom a meccs utáni, sablon szövegeket: lefeküdt az Atleti... igazából nem is nagy kunszt, egy sima középcsapat..... Emlékszek még október elején a Milan volt az általatok elvárt tétmeccs, utána mikor nyertünk, már középcsapat voltak, ezután az AtMa-ban láttátok az ideális "topcsapatot"....
fogták a matracukat és lefeküdtekcyrax írta: Lefeküdt az Atlético...csak hogy ne várjuk meg a meccs végét
Lefeküdt az Atlético...csak hogy ne várjuk meg a meccs végéthaszi írta:Eddig sima a meccs, Casillas, Di Maria és Özil nagyot játszik, Iker 2t olyat védett, hogy nem találok szavakatÖzil pedig olyan könnyedén, olyan szépen futballozik, a gólja is élmény számba ment. Egyedül Higu és Ronaldo most a gyengébb, a bíró pedig két 11-est nem adott meg, 1-et nekünk Di Maria elleni szabálytalanságnál és 1-et a matracosoknak, a kezezésnél...
![]()
Várom a meccs utáni, sablon szövegeket: lefeküdt az Atleti... igazából nem is nagy kunszt, egy sima középcsapat..... Emlékszek még október elején a Milan volt az általatok elvárt tétmeccs, utána mikor nyertünk, már középcsapat voltak, ezután az AtMa-ban láttátok az ideális "topcsapatot"....