Andris írta:ultrasur írta:
-Pep-Barca Tökéletes csapat,tökéletes játék mindenkinek megvolt a maga helye a csapatban. De aztán ment Etoo és 3ból "csak" 1 jött egy ellenfél nélküli bajnokságban.
aztán jön majd a meccs, szópárbajok, bannok és a topik bezárása és remélem sok év után egy madrid győzelem.

Ne vedd magadra, csak amennyire kell, de Guardiola pont az ilyenért szokta kvázi lehülyézni az összes újságírót. Ahhoz az ellenfél nélküli bajnoksághoz 99 pont kellett, egy 96 pontos, ezekszerint nemlétező ellenfél miatt, ráadásul az utsó bajnokinak is tétje volt még ha jól emlékszem. Az más dolog h ti mint madridisták nem voltatok elégedettek a játékkal, bár szerintem ez is csak azután alakult ilyenné hogy egyértelműen elvesztettétek. Játék képe alapján most sem lenne semmi okotok elégedettségre.
Remélem hogy ebből semmi se jön be nagyjából.

Épp ez az, h annyira gyenge volt tavaly a bajnokság, h még a Real is 96 pontot tudott gyűjteni. Én amondó vagyok, h manapság a spanyol bajnokságban már nincsenek rangadók, van két jó csapat, meg 18 töltelék. A két nagynak az összes meccs abszolút kötelező győzelem, kivéve a 2 El Clasicot. Nagyon jól megfogalmazta vki, h nemcsak az eredményeket kell nézni, hanem a körülményeket, és az elvárásokat is. Az 2000-s évek elején annyira erős volt a liga, h dobogós helyre nem mondhattuk, h csalódás. Ellenben Rijkaard utolsó szezonjában a 3. hely hatalmas szégyen volt!
Jelenleg a Barcának olyan a helyzete, a kerete, h a bajnoki cím kötelező! Ha nem lesz meg, akkor sztem igenis jogosan elő lesz, és elő is kell venni Guardiolát.
A kupát hagyjuk, az sztem nem oszt, nem szoroz.
A BL már más tészta. Ami tény, h tavaly hatalmas lehetőséget szalasztottunk. Nagyon ritka, h egy csapat ennyire kiemelkedjen a mezőnyből. Én nem tudtuk behúzni, pedig a kiestek a komoly riválisok, onnan már szinte kötelező lett volna. Idén pl. már nem érzem azt, h annyira kiemelkednénk, esélyesek vagyunk, de már nem olyan szinten, mint tavaly.
Nekem a tavalyi szezon csalódás volt, mert egyszerűen sokkal több volt a csapatban, mint amennyi ki lett belőle hozva.