Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ez az, h annyira gyenge volt tavaly a bajnokság, h még a Real is 96 pontot tudott gyűjteni. Én amondó vagyok, h manapság a spanyol bajnokságban már nincsenek rangadók, van két jó csapat, meg 18 töltelék. A két nagynak az összes meccs abszolút kötelező győzelem, kivéve a 2 El Clasicot. Nagyon jól megfogalmazta vki, h nemcsak az eredményeket kell nézni, hanem a körülményeket, és az elvárásokat is. Az 2000-s évek elején annyira erős volt a liga, h dobogós helyre nem mondhattuk, h csalódás. Ellenben Rijkaard utolsó szezonjában a 3. hely hatalmas szégyen volt!Andris írta:Ne vedd magadra, csak amennyire kell, de Guardiola pont az ilyenért szokta kvázi lehülyézni az összes újságírót. Ahhoz az ellenfél nélküli bajnoksághoz 99 pont kellett, egy 96 pontos, ezekszerint nemlétező ellenfél miatt, ráadásul az utsó bajnokinak is tétje volt még ha jól emlékszem. Az más dolog h ti mint madridisták nem voltatok elégedettek a játékkal, bár szerintem ez is csak azután alakult ilyenné hogy egyértelműen elvesztettétek. Játék képe alapján most sem lenne semmi okotok elégedettségre.ultrasur írta: -Pep-Barca Tökéletes csapat,tökéletes játék mindenkinek megvolt a maga helye a csapatban. De aztán ment Etoo és 3ból "csak" 1 jött egy ellenfél nélküli bajnokságban.
aztán jön majd a meccs, szópárbajok, bannok és a topik bezárása és remélem sok év után egy madrid győzelem.
Remélem hogy ebből semmi se jön be nagyjából.
nekem is ugyanígy rémlik. az atletico ellen szoktatok izzadni rendesenLG írta: Én meg pont fordítva emlékszem. A Sevilla ellen az utóbbi években nagyon megy a szekér, főleg otthon, általában több góllal üssük őket. Az Atletico ellen meg felemásan megy. Egyik meccsen megtömjük őket, de a másikon kikapunk. Javítsatok ki, ha rosszul emlékszem, de az elmúlt 4-5, talán 6 évben nem tudtuk oda-vissza verni az Atleticot!
A 05/06-s szezonban is a hosszú győzelmi sorozatunkat ők szakították meg.
De jó lenne, ha vki, aki nem lusta, alá is támasztaná ezeket statisztikával
Én meg pont fordítva emlékszem. A Sevilla ellen az utóbbi években nagyon megy a szekér, főleg otthon, általában több góllal üssük őket. Az Atletico ellen meg felemásan megy. Egyik meccsen megtömjük őket, de a másikon kikapunk. Javítsatok ki, ha rosszul emlékszem, de az elmúlt 4-5, talán 6 évben nem tudtuk oda-vissza verni az Atleticot!Andris írta:Azért ez így nem teljesen igaz, emlékeim szerint a Sevilla az elmúlt 5-6 évben sokkal több borsot tört az orrunk alá..![]()
Szvsz nekünk is az AtMa meccsek jöttek le könnyebben a közelmúltban.
De lehet hogy rosszul emlékszem, csak mintha folyton ilyen 6osokat ejtettünk volna nekik. Sevillát meg max Messi végezte ki 1-2szer.
sjd: még egy dupla v semmiben benne vagyok, hogy még izgalmasabb legyen, de utána már nemfogadok többé madrid ellen
Hát általában azért teszek a Realra mert ha nyernek akkor jó a szelvényemnek, ha nem, annak meg szintén örülökzsírosdeszka írta:Miért szidnánk? Evidens a dolog.Lehet 5-2, mert hendivel tettem meg a Realt Very Happy ( ne szidjatok nagyon... Very Happy )
A tippem: 4:1. Gólok: Higuain, Ramos (fejel), Ronaldo, Di Maria illetve Reyes.
Ne vedd magadra, csak amennyire kell, de Guardiola pont az ilyenért szokta kvázi lehülyézni az összes újságírót. Ahhoz az ellenfél nélküli bajnoksághoz 99 pont kellett, egy 96 pontos, ezekszerint nemlétező ellenfél miatt, ráadásul az utsó bajnokinak is tétje volt még ha jól emlékszem. Az más dolog h ti mint madridisták nem voltatok elégedettek a játékkal, bár szerintem ez is csak azután alakult ilyenné hogy egyértelműen elvesztettétek. Játék képe alapján most sem lenne semmi okotok elégedettségre.ultrasur írta: -Pep-Barca Tökéletes csapat,tökéletes játék mindenkinek megvolt a maga helye a csapatban. De aztán ment Etoo és 3ból "csak" 1 jött egy ellenfél nélküli bajnokságban.
aztán jön majd a meccs, szópárbajok, bannok és a topik bezárása és remélem sok év után egy madrid győzelem.
azért a tavalyi egyetlen bajnoki vereségünk az Atma volt, előtte egy évvel meg 4et rúgtak, ami rekord ilyen tekintetben amióta Guardiola az edzőAndris írta: Szvsz nekünk is az AtMa meccsek jöttek le könnyebben a közelmúltban.
De lehet hogy rosszul emlékszem, csak mintha folyton ilyen 6osokat ejtettünk volna nekik. Sevillát meg max Messi végezte ki 1-2szer.
sjd: még egy dupla v semmiben benne vagyok, hogy még izgalmasabb legyen, de utána már nemfogadok többé madrid ellen
Nos, egyrészt igazad van, bár tulajdonképp nem arra írtál választ, amiről a mondanivalóm szólni akart.zsírosdeszka írta:Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet. Nem hiszem, hogy valamelyik edző csak akkor sikeres, ha BL-t nyer. Olyan nincs, hogy egy edző sok éven keresztül megnyerje, de viszont volt olyan már sok éven át, hogy edző minden éven nyert valamit (BL, bajnokság, kupa). Ezt viszont nem 2-3 éven keresztül tartotta fenn. A sikeresség relatív. Most a Barcánál nem sikeres az az év, ha CSAK egyvalamit nyernek. Volt olyan időszak nem is oly régen, a Joan Gaspar érában, amikor még a bennmaradást is sikernek könyvelték el egyesek. Azért mondom, hogy a sikeresség relatív.Egyébként ma hosszútávon sikeresnek lenni lehetetlennek tűnik a profi futballban, még azok se tudnak, akik olyan hatalmas magasságokba vannak emelve itt a topikban a napokban. SAF, Mourinho jó példák. Ők ketten megrendíthetetlenül ottvannak az edzői toplistákon, mégis max 2-3 aránylag sikeres év az, amit egyfolytában felmutathatnak.
Nézzük SAF-ont:
* Bajnoki címei: 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2007, 2008, 2009
* FA Kupa: 1990, 1994, 1996, 1999, 2004
* Ligakupa: 1992, 2006, 2009, 2010
* FA Charity/Community Shield: 1990 (megosztva), 1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2010
sjd írta:Akarsz fogadni?Andris írta: Egyébként annyi esélyt megint látok, mint a Milan elleni BL meccsnél.![]()
![]()
Akarsz fogadni?Andris írta: Egyébként annyi esélyt megint látok, mint a Milan elleni BL meccsnél.
Miért szidnánk? Evidens a dolog.Lehet 5-2, mert hendivel tettem meg a Realt Very Happy ( ne szidjatok nagyon... Very Happy )
Remélem Forlánék kicsipkézik a valagatokatdaffy írta:este madridi derbi. nehéz meccs lesz,de őszintén meglepődnék a real pontvesztésén. 3-2es real sikert tippelek. abban biztos vagyok,hogy mind2 csapat lő gólt,de bízom higanyban és cr-ben+ a védelem is jól muzsikál otthon.
Tisztelem az miatt, amit anno a Madriddal elért, de sztem a VB címben nem volt akkora szerepe, sőt, sztem inkább kerékkötő volt. Átvette a világ aktuálisan legerősebb, EB győztes válogatottját, és sztem gyakran nem a legjobb döntéseket hozta. Bár lesett a VB, de sokkal gyengébb teljesítménnyel mint az EB. Ezzel a VB címmel az én szememben semmivel nem lett nagyobb edző.amúgy pl az öreg sztem zsebreteszi murinnyót és pepet együtt.
kb 35 éve nézek focit és abszolút nem istencsászár nálam guardiola.
Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet. Nem hiszem, hogy valamelyik edző csak akkor sikeres, ha BL-t nyer. Olyan nincs, hogy egy edző sok éven keresztül megnyerje, de viszont volt olyan már sok éven át, hogy edző minden éven nyert valamit (BL, bajnokság, kupa). Ezt viszont nem 2-3 éven keresztül tartotta fenn. A sikeresség relatív. Most a Barcánál nem sikeres az az év, ha CSAK egyvalamit nyernek. Volt olyan időszak nem is oly régen, a Joan Gaspar érában, amikor még a bennmaradást is sikernek könyvelték el egyesek. Azért mondom, hogy a sikeresség relatív.Egyébként ma hosszútávon sikeresnek lenni lehetetlennek tűnik a profi futballban, még azok se tudnak, akik olyan hatalmas magasságokba vannak emelve itt a topikban a napokban. SAF, Mourinho jó példák. Ők ketten megrendíthetetlenül ottvannak az edzői toplistákon, mégis max 2-3 aránylag sikeres év az, amit egyfolytában felmutathatnak.
Most az totál más szerintem, a lényeg hogy mit hagysz el miért.kurdt írta:
lluisllach89! Ha Laudrup karrierjének madridi állomására gondolsz, akkor...
1. értem én, de mi az a két év az itt eltöltött öttel szemben?![]()
2. ez Luis Enriquének is megvolt (igaz fordítva)