Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gyertek Füredibe, szerintem infrastruktúra szempontjából jobbMessiFan írta:Ééén benne vagyokkudu írta:Debrecenben nézni a klasszikust?
Valaki? hm?
Esetleg Teniszkében foglalhatunk asztalt, én oda szoktam járni haverokkal meccset nézni.
Mivel itt nem volt túl nagy érdeklődés a meccsnézés iránt nem is néztem ide be egy ideje. Én haverokkal (pár Barcás, semleges és a Realos bátyámElBartimaeus írta:Akkor végül hány főre foglaljak asztalt?
Jakab, illetve Balázs, mikor tudtok dönteni?
Esetleg valaki más?
Ééén benne vagyokkudu írta:Debrecenben nézni a klasszikust?
Valaki? hm?
Esetleg Teniszkében foglalhatunk asztalt, én oda szoktam járni haverokkal meccset nézni.
még beszélek a barátaimmal h csinálunk-e vmit szombat este, hanem, akkor lehet hogy benézekXanthor írta:Na akkor most 2-3 szeretnénk csak menni vagy senki nem néz be ebbe a topicba?Jelentkezni, jelentkezni!!!
Csongor!Perrero írta:vasárnap egy helyen lép fel a Kowalsky meg a Vega+a Fish! zenekar szal nekem nem jó
Most te a Villarreal ellenire gondolsz akkor? Nekem igazából minden időpont megfelel, úgyhogy benne vagyok.kurdt írta:Akkorhát.
Az előzetes ötlet a nov. 13/14 volt, ugye a Villareal ellen. Namármost ez ugye jövő hétvége, vagyis ....... áhh késő van már meg amúgyis minden aprócseprő bajom van.
A lényeg az, hogy akit érdkelne/akinek megfelelne a jövőhét, az jelezze és annak függvényében én megpróbálom megszervezni a dolgot. Akinek nem jó, ellenben szeretne kollektíve meccsetnézni, az meg javasoljon másik időpontot/meccset