Részben igazad van, de én például akkor játszattam volna, amikor Xavi sérült volt.lui1698 írta:Azért fontos meccseken még ne nagyon játszon. Azért van egy Iniesta meg egy Xavi a csapatban, hogy ők játsszanak azokon a meccseken.sjay írta:És hihetetlen hogy Pep mennyire nem számít rá fontosabb meccseken..
19 éves, még bőven van ideje arra, hogy eljusson oda, hogy pl. egy klasszikuson kezdő legyen.
Bajnokságban viszont kisebb csapatok ellen megnézném, plusz a kupában ugye alap szerintem, hogy ott pihennek a "nagyok".
La Masia - Barça fiatalok
- sjay
- Entrenador del Barça
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért fontos meccseken még ne nagyon játszon. Azért van egy Iniesta meg egy Xavi a csapatban, hogy ők játsszanak azokon a meccseken.sjay írta:És hihetetlen hogy Pep mennyire nem számít rá fontosabb meccseken..
19 éves, még bőven van ideje arra, hogy eljusson oda, hogy pl. egy klasszikuson kezdő legyen.
Bajnokságban viszont kisebb csapatok ellen megnézném, plusz a kupában ugye alap szerintem, hogy ott pihennek a "nagyok".

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi játéka, de még mielőtt aranylabdát adnátok neki azt se felejtsétek el, hogy az ellenfél egy osztállyal lejjebb játszik mint Thiagoék. Nem kisebbíteni szeretném a produkcióját, de azért lehet hogy még nem játszana így egy felnőtt meccsen. De az biztos hogy ha továbbra is így fejlődik és kihasználja az alkalmakat amiket kap, akkor egy nap a középpályán nagy hasznára lesz a csapatnak. 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- sjay
- Entrenador del Barça
És hihetetlen hogy Pep mennyire nem számít rá fontosabb meccseken..Piquenbauer írta:Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem pedig inkább olyan Xavi-Iniesta egybegyúrva.Piquenbauer írta:Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...
-
- Barça B
a barca útánpotlás nevelésének 1 ujabb klasszist köszönhetünk...thiago személyében..fantasztikus a srác remélem sok lehetőséget fog kapni..érezni a játékán h brazil vér is csörgedezik az ereiben..
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
-
- Entrenador del Barça
jakristop írta:thiago elképesztő.
csak, hogy ne legyen ok törölni:
A mai teljesítménye lenyűgöző volt. Egyszerűen engem elvarázsoltak azok a dolgok, amiket csinált. Azok a cselek, passzok... Hihetetlen. A Messinek adott gólpasszáról meg ne is beszéljünk. Várom már a téli végleges érkezését!!

thiago elképesztő.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Tény,hogy nagyon ügyes a srác,de egy egész szezont még tuti nem bírna itt végig,főleg ha neadjisten Xavi vagy Ini hosszabb időre kidől....ZS10 írta:Thiagoról találtam egy nagyon jó videót. Kell nekünk Fabregas?
http://www.youtube.com/watch?v=-TFiff8rHA0

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
4-1-re győztek végül ügyes játékkal! Szép volt!

J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
- sneco7
- Capitá del Barça
Érdekesség,h a Villareal gólját az a Iago lőtte,aki néhány éve tőlünk ment a Juvéhoz,aztán onnan került a Villarealhoz.Xanthor írta:Félidő a Villarreal B ellen. 2-1-re állnak a kicsit, Muniesa szerzett vezetést, amire gyorsan válaszolt a Villarreal, és a szünet előtt kaptunk egy tizit, amit Soriano értékesített.
Link: http://www.fromsport.com/v-0/10/22/v-102219.html
- Xanthor
- Capitá del Barça
Félidő a Villarreal B ellen. 2-1-re állnak a kicsit, Muniesa szerzett vezetést, amire gyorsan válaszolt a Villarreal, és a szünet előtt kaptunk egy tizit, amit Soriano értékesített.
Keirrisont is vitte a Benficaab1daL írta:Ha már Nolito, a Benfica vinné.Meg gondolom más csapat is szívesen látná.

- Andris
- Adminisztrátor
És hány Atletic meccset láttál eddig idén, hogy ilyen jól megtudod ítélni ennek a Nolito gyereknek a képességeit?
Csak azért kérdem, mert a kintlévő öf. video alapján valami kis császár is lehetne, ugyanakkor idén már láttam 4 atletic meccset, plusz Nolitot még a királykupában is, és összességében inkább a góljaival veteti észre magát, nem pedig mással...
De persze ügyes nagyon, csak az iszonyatosan technikás jelzőkhöz picit több infora lenne szükség szerintem. Ha annak a birtokában vagy, akkor természetesen nem szóltam.

Csak azért kérdem, mert a kintlévő öf. video alapján valami kis császár is lehetne, ugyanakkor idén már láttam 4 atletic meccset, plusz Nolitot még a királykupában is, és összességében inkább a góljaival veteti észre magát, nem pedig mással...
De persze ügyes nagyon, csak az iszonyatosan technikás jelzőkhöz picit több infora lenne szükség szerintem. Ha annak a birtokában vagy, akkor természetesen nem szóltam.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Iszonyatosan technikásak a Barca B játékosa főleg Nolito. Lehet hogy már 24 éves de nem lenne rossz ötlet néha a nagy csapattal játszatni. Sergi Robertot a kupavisszavágón szívesen megnézném Romeuval és Jonathannal együtt.
Szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy megvannak Puyol, Xavi helyettesei. Sőt talán majd csatárt sem kell venni 40 milliókért és rá 1 évre eladni őket
Szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy megvannak Puyol, Xavi helyettesei. Sőt talán majd csatárt sem kell venni 40 milliókért és rá 1 évre eladni őket

Thiagoról találtam egy nagyon jó videót. Kell nekünk Fabregas?
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Most néztem meg a főoldalon a videót.Elképesztően játszottak a kicsik.Kombinatív,szórakoztató,sok passzos játék,az Alcorcón sehol nem volt,a góljuk is hatalmas maki volt. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
És most hogy állnak a bajnokságban?