Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyébként ennek mi az oka? Csupán véletlen, vagy direkt sorsolnak mindig így? Ez jelent egyáltalán előnyt valamelyik csapatnak? Vagy esetleg a szövetségben van egy sablon, ami alapján évről-évre kisorsolják a meccseket és csak a csapatok nevei változnak, amikor kiesik és feljut más csapat? Mert az is fura, hogy pl. mindig novemberben van az első meccs. Lehetne változatosabb is a sorsolás.ozsimiki írta:Amúgy már elég rég volt,amikor a 2.meccs volt nálunk,és nem az első, még az igazi Ronaldo volt akkor fehérben. Talán pont akkor amikor ősszel 0-3ra gáláztunk Dinho vezetésével,majd otthon lett tavasszal 1-1 ha jól rémlik. bááár talán a 0-3 is 2.meccsként volt...
Minden esetre elég fura,h mostanában mindig mi toljuk otthon ősszel,de amíg ilyen szép ünnepi,vagy preünnepi:D ajándékokat osztogatnak a srácok,addig nem szólok:D
A nevem zsírosdeszka. Már többször jeleztem. A Portóval látványos játékkal mire ment volna? Kiesett volna a csoportkörben. Most azért nem látom, hogy Khedirán kívül terminátorokat vett volna. Lass erőszakosabb, még is inkább a padon van. Meg Benzema is. Szerintem ő alkalmazkodott a csapataihoz és most is ezt teszi. Terminátor játékkal nem lehetne a Real edzője. Ha adnék neked 200 misit, mondj már 3-4 embert, akiket posztra megvásároltál volna és menne a Joga Bonito? Akik olyan játékra lennének képesek, mint a mostani Barca? Özil sem terminátor, pedig kellett neki. Eredményorientált a csávó és az eredményesség érdekében választja meg a taktikáját. Kíváncsi leszek Pepre (elismerem, hogy jó edző), hogy a Fenerrel vagy a Chelsea-vel is a totális futballt nyomatná-e Angliában. Mert ha igen akkor nagyot koppanna. A nagyobb csapatok ellen majd lesz 1-1 meccs, hogy 3 védekező középpályással fogja nyomni. Akkor megint előjösztök az antifocival. A Milan ellen sem úgy állt fel (most jön az, hogy nyugdíjas fociklub). A játék minősége nem csak a látványon, hanem a küzdeni akaráson, a jól megválasztott taktikán is múlik. Attól még nem volt rossz minőségű a játék. Mert azzal nem érhet fel valaki Európa csúcsára.zsíros, nem csak az interről és a porto-ról van ám szó{attól, h azokkal nyert bl-t...}, a játék minősége moslék volt mind a Portonál(elég a Depor elleni elődöntő párharcot visszanézni...), mind a Chelseanél, amikor a meccseik 70-80%-át 1-0-ra hozta, majd az Internél szintén hasonló volt a koreográfia. azt mondod, nem voltak olyan játékosai, h látványos lehessen a focija. erre én azt mondom, h a két legutóbbi csapatánál olyan játékosokat vehetett, amilyeneket AKART. terminátorokat vett, h a saját nézhetetlen focija érvényesülhessen? IGEN!
ő úgy alakította a csapatait, h ilyen legyen a játék, mert ez a stílusa.
felesleges belemagyarázásnak érzem, h "nincs neki Xavija, Iniestája". ha akart volna, ő is tudott volna olyan keretet összehozni, amivel látványos focit lehet játszatni... egyszerűen ő ilyen, kár tagadni, kár mentegetni, h azért volt olyan minőségű a foci, mert csak "ilyen" játékosokkal dolgozhatott. biztos vagyok benne, h még a Barca keretét is megpróbálná telerakni terminátorokkal és robotfocira törekedne itt is...
Attól, hogy ezt kész tényként írod le, attól még nem az.Hiába a portugál ikon szintén triplás idénye az Interrel, gyakorlatilag senkit sem érdekel, továbbra is mi vagyunk a jéghegy csúcsán.
De sokszor meglett ez már fogalmazva.
Attól hogy úgy írod le mintha kész tény lenne attól még ez nem lesz igaz.LG írta: Azért hozzá teszem, h sokan voltak/vannak így Peppel is. Itt a fórumon sokan voltak a 6 kupás idény után, akik Pep minden mozzanatában a zsenialitást látták, vagy próbálták belemagyarázni. Azóta azért már feltűnt pár embernek, h talán nem is akkora zseni, de sokan vannak, akik még mindig, minden húzását úgy akarják bemagyarázni, h az mennyire jó.
Öhöm. Jogos, valószínűleg.CartmanBarca írta:Nem akarok beleszólni, de szerintem pont azért írta, hogy gálameccsen, mert Barca-real volt...fcbarca0827 írta:Dehogyis Ferencem, hát te meg miről beszélsz?Az is a Barca - Realon volt, csak egyszerűen meg voltak izzadva és rosszul "sütött rájuk a fény", vagy valami.
Nem volt semmi sötétebbmezbekellpályáralépnigálameccs.
![]()
![]()
Nem akarok beleszólni, de szerintem pont azért írta, hogy gálameccsen, mert Barca-real volt...fcbarca0827 írta:Dehogyis Ferencem, hát te meg miről beszélsz?Fecooo írta:asszem vmi gálameccsen készült a rész, ahol ilyen mezben szerepeltek Xaviék, de nem tudom megmondani melyikenAz is a Barca - Realon volt, csak egyszerűen meg voltak izzadva és rosszul "sütött rájuk a fény", vagy valami.
Nem volt semmi sötétebbmezbekellpályáralépnigálameccs.
![]()
2006 őszén is a RM kezdett otthon, 2-0ra nyertek. Amit te mondtál, az egy évvel korábban volt, az volt 3-0-s gála.ozsimiki írta:Amúgy már elég rég volt,amikor a 2.meccs volt nálunk,és nem az első, még az igazi Ronaldo volt akkor fehérben. Talán pont akkor amikor ősszel 0-3ra gáláztunk Dinho vezetésével,majd otthon lett tavasszal 1-1 ha jól rémlik.
Minden esetre elég fura,h mostanában mindig mi toljuk otthon ősszel,de amíg ilyen szép ünnepi,vagy preünnepi:D ajándékokat osztogatnak a srácok,addig nem szólok:D
Nekem most jó az x, tavasszal meg hallgatunk apádraMég kiskoromban mondta apám, h mindig a győztest mondjuk előre
Még kiskoromban mondta apám, h mindig a győztest mondjuk előreszieszta írta: Igen, de most Barca real lesz, nem real barca. A video is barca - real
(kidumáltam)
Igen, de most Barca real lesz, nem real barca. A video is barca - realsjd írta:Ez a videó még áprilisban készült, úgyhogy még az eggyel ezelőtti Clasicora hangol
Ez a videó még áprilisban készült, úgyhogy még az eggyel ezelőtti Clasicora hangol
Dehogyis Ferencem, hát te meg miről beszélsz?Fecooo írta:asszem vmi gálameccsen készült a rész, ahol ilyen mezben szerepeltek Xaviék, de nem tudom megmondani melyiken
...nem ismered,maradjunk annyibanL.Messi 10 írta:Mourinho mint ember egy nagy nulla és kész. Amit a csapataival művel azt tényleg elismerem, de mint ember...
asszem vmi gálameccsen készült a rész, ahol ilyen mezben szerepeltek Xaviék, de nem tudom megmondani melyikenIlúvatar írta:a 14. illetve 15. másodpercnél Xavi nem milan mezben van?![]()
Egy tehetséges játékosunk sincs, aki elit csapatban meghatározó lenne. Nálam elit csapatok pl.: Bayern, Barca, Juve, Milan, MU, Liverpool stb. Szerintem nem oszt nem szoroz a dolog. Sok afrikai országban van a nagyobb csapatoknak futballiskolája. Sok afrikai meghatározó focistája van/volt/lesz ezeknek a csapatoknak, magyar meg egy sincs. Ez a szomorú. Hátha könnyebben bekerülhet valaki, Persze ez csak fikció.Elszívnák még jobban a tehetségeket.Ez lenne az eredménye...
zsírosdeszka írta:Ő is azért olyan, mert nem óvodásokkal dolgozik. Te is ugyanolyan vagy akkor, mint ő. Te egy általad bunkónak tartott embert lebunkózol bunkó stílusban. Konklúzió?Ami a bunkózást és társait illeti néha belefér azért nem minden hsz ezekről szól csak ha a téma megkívánja és hát Mourinhó téma nagyon megkívánja Smile
Különben meg csak elvétve akad itt 1-2 lány a férfi/fiú társaság meg adott így nem hiszem hogy a fociról könyvtári/templomi stílusban kéne beszélni bocsánatot kérve ha szóhoz akarunk jutni.
Ő is azért olyan, mert nem óvodásokkal dolgozik. Te is ugyanolyan vagy akkor, mint ő. Te egy általad bunkónak tartott embert lebunkózol bunkó stílusban. Konklúzió?Ami a bunkózást és társait illeti néha belefér azért nem minden hsz ezekről szól csak ha a téma megkívánja és hát Mourinhó téma nagyon megkívánja Smile
Különben meg csak elvétve akad itt 1-2 lány a férfi/fiú társaság meg adott így nem hiszem hogy a fociról könyvtári/templomi stílusban kéne beszélni bocsánatot kérve ha szóhoz akarunk jutni.