2010.11.05. 13:51:52
Igen, lehet az. De összességében csak olyan tud róla mérvadó véleményt megfogalmazni, aki közelről ismeri és azok szinte kivétel nélkül pozitívan nyilatkoznak róla. Szerintem itt a fórumon nincs ilyen ember. Úgyhogy zárjuk le ezt a dolgot. A férgezés, bunkózás meg ehhez hasonló jelzők, meg nem fórumhoz illőek szerintem. De ezt a moderátorok nálam biztos jobban tudják. Nektek az a vélemény, nekünk nem. Ennyi.
Idézet:
Mourinho mint ember egy nagy nulla és kész.
Ezt nem tudhatod. Talán te fekszel mellette este? Te olvasol fel a gyermekének esti mesét? Ezek a dolgok is meghatározhatják, hogy ki milyen. Más a véleménye a feleségének, más a játékosainak, más az ellenfeleinek stb. Mind más szemszögből nézik a dolgokat. Ha megkérdeznék 10 embert a környezetedben, hogy milyen ember vagy, lehet 1 azt mondaná, hogy jó szerető, 3 azt mondaná primitív bunkó, 2 azt, hogy igaz barát és így tovább. De kinek a véleménye számít? Mindenki saját magában döntse el, hogy szimpatikus-e neki. De az ellenségeimre nem szoktam ilyen jelzőket használni, mint amit itt egyesek megengednek maguknak. Az érdemei a döntőek a munkájában, az pedig a lényeg és azok őt igazolják. Többet nem is írok róla, nem érdemes.[/quote]
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.