Halfkey írta:
Csak érdekességképpen mondom hogy bármilyen sz@r is volt a játékvezetés eddig valaha is, egyszer sem szólt be érte. És a Barcával is nagyon minimálba foglalkozik, az aktuális ellenfeleknek sem szokott beszólogatni. Ez alól kivétel a Milan meg Allegri.
ne máááár, ez komoly???
most komolyan példákkal kell megcáfolni ezt a butaságot?(nem akarlak megsérteni, ezért így fogalmaztam...)
akkor 1-2 példa:
2005, BL-nyolcaddöntő első meccs: jm kikelt magából, h Frenkie és Frisk megbeszélték a sporik öltözőjében, h majd megbundázzák a meccset, h a Barca nyerjen. mi lett az eredménye ennek? a visszavágón egy szabálytalan góllal mentek tovább és persze csöndben maradt...
(megjegyzés: tavalyi bl-elődöntő első meccs után: "
a Barca egyszerűen képtelen elismerni a vereséget, ez teljesen felháborító" [természetesen a lesgólt elfelejtette, vmint, h a haverja volt a spori, aki mezőnyben is annyit tévedett a kárunkra, h az már a pofátlanság netovábbja volt...])
{ugye ez nem beszólás az ellenfélnek?

}
2006, BL-nyolcaddöntő első meccs: Messi vs Del Horno, a kedves luzitán ismét nem maradt csöndben, de szerencsére ekkor már "győzött az igazság"...
kicsit össze-visszaság lett ez a hsz, elnézést is kérek miatta, de remélem cáfolatnak megteszi...
(vagy nem)
meg se említettem a Fergi és Wenger elleni beszólásait... hát igen, jm sose szól be az aktuális ellenfélnek...
szerk:
egy utolsó megjegyzés: Ozsi tegnap leírta pontosan az én gondolataim is, tehát lehet kicsinyes trükkök nélkül is eredményeket elérni. ha ez úgy nem megy neki? szegénységi bizonyítvány...
szerk2: Cruyff nem is igazán beszólogatós, inkább Sztoicskovra igaz ez...