Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2010.11.04. 15:40:09

Nem lehet tudni ezt. Ilyenkor jön elő a videobíró dolog. Mondjuk, ha a Real a 94.percben egyenlít, akkor szerintem nem ezen kellene filózni...
Kép
"And my heart will leave you never."
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.11.04. 15:39:56

annyira le van mar ragva ez a meccs, hogy mar csak az kovetkezik, hogy valaki lemeri vonalzoval a kepen a tavolsagot, es kiszamitja egy aranyparral :D
Raul#7
Barça B

2010.11.04. 15:29:34

Mivel Inzaghi előre felé mozgott még nagyobb. A kis stream képernyőn is jól látszódott h. ez les, nem kellett hozzá semmiféle visszajátszás. A partjelző éppen pislogott.
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.04. 15:11:11

mcfly_ írta: és a partjelző nézi ez a legidegesítőbb nézi látja és nem inti be..
Ahol a partjelző állt, onnan pont vonalnak tűnt. A hiba az, h nem állt vonalban.
Egyébként a kép sem mérvadó, ezen Gattuso még csak lendíti a lábát, a tényleges les ki tudja mennyi volt...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.04. 15:08:45

mcfly_ írta:http://www.as.com/prom/201011/pro_photo1288820873.jpg

ott felül van inzaghi, őt nézd neki megy a labda nem középen ibrának. ha az neked 15-20 centi akkor.. :shock: :shock:

és a partjelző nézi ez a legidegesítőbb nézi látja és nem inti be..
20 centinél több, de két méternél kevesebb. A fű csíkozása jó viszonyítási alapot adhat. Inzaghi pár centivel van a csíkon túl, míg alulról a 2. játékos olyan fél méterre a csíktól. Ettől függetlenül a les az les, ha két centis, ha 10 méteres akkor is.
mcfly_
Barça C

2010.11.04. 15:01:10

http://www.as.com/prom/201011/pro_photo1288820873.jpg

ott felül van inzaghi, őt nézd neki megy a labda nem középen ibrának. ha az neked 15-20 centi akkor.. :shock: :shock:

és a partjelző nézi ez a legidegesítőbb nézi látja és nem inti be..
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.04. 14:48:37

mcfly_ írta:
A meccset nem láttam, de az feltűnt a felsorolásodnál, hogy csak azokat írtad, amikor a madrid kárára tévedett.
figyelj, töltsd le a meccset és nézd meg, ha nem hiszed el. :wink:

a milan kárára egy tévedés írható fel mégpedig mikor xabi keményen szabálytalankodott félpályán bíró már fújta volna le, de előnyszabályt ítélt és végül elmaradt a lap. semmi másra nem emlékszem.

de mikor egy 2 méteres lesgólt megadnak, amikor a partjelzőtől 3 méterre van inzaghi..ennél nagyobb bírói tévedés nem kell..
2 méteres lesgól? Én nem láttam a meccset, csak a gólokat, de az inkább volt 15-20 centi, mint 2 MÉTER.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
mcfly_
Barça C

2010.11.04. 14:41:55

A meccset nem láttam, de az feltűnt a felsorolásodnál, hogy csak azokat írtad, amikor a madrid kárára tévedett.
figyelj, töltsd le a meccset és nézd meg, ha nem hiszed el. :wink:

a milan kárára egy tévedés írható fel mégpedig mikor xabi keményen szabálytalankodott félpályán bíró már fújta volna le, de előnyszabályt ítélt és végül elmaradt a lap. semmi másra nem emlékszem.

de mikor egy 2 méteres lesgólt megadnak, amikor a partjelzőtől 3 méterre van inzaghi..ennél nagyobb bírói tévedés nem kell..
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.11.04. 14:26:23

mcfly_ írta: mondjuk howard webb egy takony volt. 2 méteres lesgólt megad, ibrahimovic 3x csúszott tisztán lábra, inzaghi csak úgy semmiből földhözbassza xabit, abate sárgával a zsebében visszahúzta a vonal mellett elfutó játékost és még sorolhatnám..
A meccset nem láttam, de az feltűnt a felsorolásodnál, hogy csak azokat írtad, amikor a madrid kárára tévedett. Márpedig ha a bíró csak szerencsétlenkedik, akkor biztos mind a 2 fél kárára tett vmit. (igaz van rá ellenpélda is: Madrid - Osasuna, hogy messzebb ne menjek)

Igazán nem kötekedésnek szántam csak ha valamit bizonyítani akarsz, akkor azt érdemes minden szemszögből megvizsgálni. :wink:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.04. 13:54:06

mes_que_un_club_ írta:(by the way, ellenkező esetben ti is a nyálatokat vernétek, meg a komplett uefa lefizetésével vádolnátok meg a Barcát, ahogyan ezt Ini Chelseanek lőtt 90+x. perces gólja után sokfelé olvasni lehetett)
annál az esetnél a nyálverés inkább a 16osunkon belül történt Drogba-műsornak és a kezezéseknek szólt

Amúgy meg az élet egyszer ad, egyszer elvesz, de attól még lehet szidni a bírót :twisted:
levproff
Director del Fútbol

2010.11.04. 13:51:23

Mikaos írta:
Victor_Valdes írta:Tudom nem szép kiemelni egy részt, de meg kell kérdeznem: a chelsea elleni meccsen meg mi fizettük le a bírót ugye? :roll: :lol:
Igen. Hogy jogtalanul állítsák ki tőlünk Abidalt az első félidőben :)
Meg azért is, hogy az első meccsen ne adjanak meg nekünk egy jogos 11-est.
Meg a másodikon a 4. percben.
Butaság az egész. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.04. 13:50:50

Mikaos írta:
Victor_Valdes írta:Tudom nem szép kiemelni egy részt, de meg kell kérdeznem: a chelsea elleni meccsen meg mi fizettük le a bírót ugye? :roll: :lol:
Ne már...annyira bírom, h vannak akik mindig mindent ki akarnak magyarázni. Ez nem könnyű dolog, de mindenképp könnyebb, mint elismerni, h jobb az ellenfél.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.04. 13:45:15

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.04. 13:23:16

BarcaBaku írta:
palesz77 írta:Csak hogy ne vigyük túlzásba CR agyoncikizését... Persze, nem szép amit csinált, dehát mi is láthatunk ilyeneket néha saját pályán, és akkor azért ekkora drámai kirohanásokat nem olvastam érdekes - volt pár kivétel, de azért az se volt ilyen mértékű...

u.i.: Amúgy tényleg undorító, ilyenkor utólagos eltiltást vezetnék be a nagy szimulálóknál - igen, Businál is adtam volna. Szerintem pár meccs kihagyás után nem lenne ennyi primadonna a pályákon... :twisted:
Ez teljesen oké csak tény h Busi-nál meg is volt a szándék Motta részéről arról nem is beszélve h az odavágón Mourinho haverjai voltak a bírók azt megadtak 2 lesgólt is..!Arról meg pláne nem beszélve h így ios sikerült őket kivernünk csak hát ez a bíró is hülye volt a 2.gólnál..!Busquets-nek is vannak jelenetei de az esetek 80%-ába tényleg rúgást kap.Én eleve eltiltanám a színészkedőket is (pl.Busi nem játszhatott volna a döntőn)de én kapásból ki is állítanám azokat akik csak arra mennek h faragják a másikat..!Ezt kéne megszűntetni és akkor nemcsak egy képmutatás lenne a "Respect" szó..
Tudom nem szép kiemelni egy részt, de meg kell kérdeznem: a chelsea elleni meccsen meg mi fizettük le a bírót ugye? :roll: :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.04. 13:12:18

palesz77 írta:Csak hogy ne vigyük túlzásba CR agyoncikizését... Persze, nem szép amit csinált, dehát mi is láthatunk ilyeneket néha saját pályán, és akkor azért ekkora drámai kirohanásokat nem olvastam érdekes - volt pár kivétel, de azért az se volt ilyen mértékű...

u.i.: Amúgy tényleg undorító, ilyenkor utólagos eltiltást vezetnék be a nagy szimulálóknál - igen, Businál is adtam volna. Szerintem pár meccs kihagyás után nem lenne ennyi primadonna a pályákon... :twisted:
Én is utólagos eltiltást vezetnék be ezeknél a szimulálásoknál. Ha Pinto a fütyürészéséért kapott akkor ezekért is kijárna. Ugyan úgy befolyásolhatja a meccset 1-2 ilyen eset is (szabadrúgás vagy sárga lap) azon kívül, hogy a bíró átverésére megy az egész. Persze kell egy kis csibészség a fociban de páran ahogy CR is már sportot űznek a színészkedésből.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.04. 13:04:37

mcfly_ írta:jó hát ha így nyugszik meg a lelketek akkor áldás rátok, szidjátok egy hétig. mondjuk egyáltalán nem újkeletű a dolog cristianonal szóval nem most láttok ilyet először, de nyomjátok.

amúgy én sárgát adtam volna abaténak ütésért, (mert azt nem tagadhatjátok, h szándékosan odavert egyet neki lendületből nyakra, mégha aztán elég nyomorék módon az arcát is kezdte el fogdosni) illetve cristianonak sárgát színészkedésért.

mondjuk howard webb egy takony volt. 2 méteres lesgólt megad, ibrahimovic 3x csúszott tisztán lábra, inzaghi csak úgy semmiből földhözbassza xabit, abate sárgával a zsebében visszahúzta a vonal mellett elfutó játékost és még sorolhatnám..
Na, akkor jó meccs lehetett, Zlatan nem maradt adós semmiért ezek szerint. :D
Tocy
Director del Fútbol

2010.11.04. 12:42:17

mcfly_ írta:
Én a Milan-játékos helyében még 3at belerúgtam volna az arcába hogy ne csak kamuból fogja.
hadd kérdezzem már meg, h akkor busquetsel is ugyanezt tetted volna?
Igen, vele is! Mindenkivel, aki ilyet csinál! Undorító...Busquets egyértelmű kedvencem lenne, ha nem lenne ilyen...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.04. 12:17:27

Perrero írta:a szándékot is büntetni kell, és úgy rémlik, hogy Mottának volt már egy sárgája, de ha nem akkor reklamálásért úgyis kiszórják...

szerk.: Busquets is kaphatott volna lapot...
Jaja, énis így gondoltam. Motta megérdemelten ment le a pályáról, ez tény. Csak ahogy te is írtad, Businak IS kijárt volna egy utólagos eltiltás szerintem... Meg most CR-nek is kijárna ugye.
BarcaBaku
Barça B

2010.11.04. 12:16:06

Ez teljesen oké csak tény h Busi-nál meg is volt a szándék Motta részéről arról nem is beszélve h az odavágón Mourinho haverjai voltak a bírók azt megadtak 2 lesgólt is..!Arról meg pláne nem beszélve h így ios sikerült őket kivernünk csak hát ez a bíró is hülye volt a 2.gólnál..!Busquets-nek is vannak jelenetei de az esetek 80%-ába tényleg rúgást kap.Én eleve eltiltanám a színészkedőket is (pl.Busi nem játszhatott volna a döntőn)de én kapásból ki is állítanám azokat akik csak arra mennek h faragják a másikat..!Ezt kéne megszűntetni és akkor nemcsak egy képmutatás lenne a "Respect" szó..
mcfly_
Barça C

2010.11.04. 12:05:17

jó hát ha így nyugszik meg a lelketek akkor áldás rátok, szidjátok egy hétig. mondjuk egyáltalán nem újkeletű a dolog cristianonal szóval nem most láttok ilyet először, de nyomjátok.

amúgy én sárgát adtam volna abaténak ütésért, (mert azt nem tagadhatjátok, h szándékosan odavert egyet neki lendületből nyakra, mégha aztán elég nyomorék módon az arcát is kezdte el fogdosni) illetve cristianonak sárgát színészkedésért.

mondjuk howard webb egy takony volt. 2 méteres lesgólt megad, ibrahimovic 3x csúszott tisztán lábra, inzaghi csak úgy semmiből földhözbassza xabit, abate sárgával a zsebében visszahúzta a vonal mellett elfutó játékost és még sorolhatnám..
levproff
Director del Fútbol

2010.11.04. 11:59:01

mcfly_ írta:
Én a Milan-játékos helyében még 3at belerúgtam volna az arcába hogy ne csak kamuból fogja.
Kb. egy hétig volt ez a téma a madridistán. Ugye milyen fain? :P
Amúgy igen. Busi-t amúgy folytogatták, Gattuso meg megkegyelmezett neki.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
mcfly_
Barça C

2010.11.04. 11:53:23

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.04. 11:36:23

Csak hogy ne vigyük túlzásba CR agyoncikizését... Persze, nem szép amit csinált, dehát mi is láthatunk ilyeneket néha saját pályán, és akkor azért ekkora drámai kirohanásokat nem olvastam érdekes - volt pár kivétel, de azért az se volt ilyen mértékű...

Tocy
Director del Fútbol

2010.11.04. 11:29:03

Szánalom ez az "ember". Engem nagyon fel tud húzni ezekkel. Azt elismerem, hogy miatta volt tavaly is ott a Madrid, ahol, és idén is főleg. De egy ilyen, és nálam az egész szezonját péppé tudja tenni. Én a Milan-játékos helyében még 3at belerúgtam volna az arcába hogy ne csak kamuból fogja.
Válasz küldése