Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem relatíve sokan láttuk h Inzaghi volt, úgyhogy inkább te melyik streamet nézted?zsírosdeszka írta: Kiscsillag nem Inzaghi, hanem Ibra lőtte be a labdát. Te melyik izraeli stream-et nézted?
Kiscsillag nem Inzaghi, hanem Ibra lőtte be a labdát. Te melyik izraeli stream-et nézted?casillas: mit gondolt a második gólnál,h pippo átemeli? pff
Minek idegeskedni? Ilyen rangra mi úgysem lennénk büszkékBarca_10 írta:
Ehelyett rangot is fog kapni![]()
Ehelyett rangot is fog kapniFecooo írta:már pedig aszittem megszabadulunk egy provokátortól![]()
![]()
Utálat és kárörvendés 2 külön fogalom (megjegyzem mind2 elég szánalmas hozzáállás)!TiTiHenry írta:Persze ,hogy jok...csak utaljuk oket es ezert ugy fujolunk ahogy tudunkpapek89 írta:Akárki akármit mond, ez a real jó. Nagyon nehéz lesz ellenük. A legutóbbi évekhez képest most nagyon nehéz lesz.![]()
Persze ,hogy jok...csak utaljuk oket es ezert ugy fujolunk ahogy tudunkpapek89 írta:Akárki akármit mond, ez a real jó. Nagyon nehéz lesz ellenük. A legutóbbi évekhez képest most nagyon nehéz lesz.
Annyi a bibi, hogy mi nem ilyen csigatempóban nyomjuk, mint a Milan...papek89 írta:Akárki akármit mond, ez a real jó. Nagyon nehéz lesz ellenük. A legutóbbi évekhez képest most nagyon nehéz lesz.
Pato jól tolja, nem kicsit. Bár a kommentátor szerint nem csillog.ezen nem veszünk össze Wink
am azér pato és a sasorrú is lőhetett volna nem kis ziccerből gólt
ezen nem veszünk összezsuni írta: ha a Milanban benne volt a gól, akkor a Realban meg vagy 6
utána amikor mutatták murinho fejét, mit gondolhatott. "ursiten ez a csapatomban játszik?"de szépet alakított a művésznő
ha a Milanban benne volt a gól, akkor a Realban meg vagy 6szerk: lám,higuain néha még egy ziccert is be tud lőni. megérdemelt vezetés,de benne volt a gól mind2 csapatban
egyem a kis szívét...fszkalap,nem pályára valóFecooo írta:de szépet alakított a művésznő
zsuni írta:mivel minden eshetőséget felsoroltatok, szerintem félbeszakad a meccs 12-12-es állásnál, mert Whoopy GOldberg meztelenül befut Bruce Willis alsogatyájával.
Gondolkozz! NEM NYER a Milan...Na de várjunk. Andris és Zsiros nem gondoltatok bele hogy X is lehet. Akkor megkapja zsiros a rangot és utána a bant? Laughing