Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szóval a piros csak akkor jár, ha a lábfej van fejmagasságban? hát nemtudom valdes képes-e ennél nagyobbat ugrani? biztos gyakorolja majd, pedig igyekezett látszott rajta.Egyébként lehet hogy nem szórtam volna ki, csak sárga, végülis nem volt egyértelműen fejmagasságban a lábfej, ráadásul elrúgta a labdát, és még sérülés sem lett, egészen minimális se belőle.
Ezt lehet h kár volt szóba hozni, most megint lesz min csámcsogni (ettől független igazad van)Andris írta:Viszont Alvest kiszórtam volna anná la rúgásnál.
még mindig nem érted a különbséget, vagy nem akarod?Hustler írta:
De azért, most sok Barcelona szurkoló nagyon védi Valdest, de mikor egyetlen egy hétre az a favágó Újfalusi lesérítette Messit, máglyán akartátok látni.
Nem ez a lényeg, de azért csak tévedszHustler írta:Ööö, de akkor se, mert a mezünk ilyen gyönyörű lila.
Amikor hatot vágtatok akkor fehér volt a mez és fekete izék voltak benne.
Mindegy, nem ez a lényeg, mindkettő eset csúnya volt, eltiltást érdemelnek. [Pepe kapott is, most Valdesen a sor]
Már bocsánat, de a videóban Juande Ramost mutatják, ő pedig 2008 decemberétől lett a reál edzője : http://hu.wikipedia.org/wiki/Juande_Ramos#Real_MadridHustler írta:Kalap1988: Rossz időben vagyEz a 2007-2008-as szezon, mikor a Bernabeuban 4-et rúgtunk nektek
Vaaagy nem, de ebben a szezonban nyertünk bajnokságot. Nem vagyok benne biztos, hogy jó idényt mondtam/írtam, de nem 2009.
A következő szezonban aláztatok![]()
Ja, ebbe kapaszkodunk. Nade várj. Ezt most nem értem, szóval azt akarod mondani/írni, hogy Valdest szapulják?
Erre meg azt lehet mondani, hogy ti meg Pepét piszkáltátok.
Persze nem lehet egy kalap alatt említeni a két esetet, de a reakciók kb egyeznek.
Megérdemli?MessiFan írta:Az igensjd írta:http://www.youtube.com/watch?v=XNZGehlMOogHustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
0:24 pofon
2:00nál meg azt láthatod, h milyen volt az "elnézéskérés"
Na, én részemről befejeztem a memóriafrissítést![]()
Nem semmi. Megérdemli a 10 meccses eltiltást mert nagyon elszaladt vele a ló.
Ebbe kapaszkodnak most nagyon a sötét oldalonmiihii írta:A Pepés esetről pont nem találom azt a videót,amin még számozva is van,h mi mindent csinált annál az esetnél.Majd talán vki belinkeli.De addig is leírom:sípcsonton rúgja az eleső játékost,majd a hátát veszi célba ugyanabból a mozdulatsorból.Aztán még odamegy,rátérdel,megszorongatja a földön a karját,a földre nyomja a fejét,majd még rá is lép egyszer-kétszer,amikor megy a reklamálás.Az a reklamálás,ami közben még biztos ami tuti két getafés csávó felé is üt egyet-egyet.Cirka két perc múlva is olyan állapotban van a kopter,h a társai alig tudják megfékezni és kitessékelni a pályáról.Hustler írta:
Igen, más a két eset, de Pepe 10 meccses eltiltást kapott, ráadásul nem is találta el az emberkét. És kinek tépkedte a haját? A Getafésnak? Ha a saját hajára gondoltál közlöm, hogy nem is volt neki(Ne vegyétek gorombának)
Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Valdes meg csúnyán jött ki, amiből lett egy kis bibi.
Szerintem 2-3 meccs.
Aki ezt az esetet egy lapon említi VV elég necces kijövetelével,hááát lelke rajta.
Az igensjd írta:http://www.youtube.com/watch?v=XNZGehlMOogHustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
0:24 pofon
2:00nál meg azt láthatod, h milyen volt az "elnézéskérés"
Na, én részemről befejeztem a memóriafrissítést
A Pepés esetről pont nem találom azt a videót,amin még számozva is van,h mi mindent csinált annál az esetnél.Majd talán vki belinkeli.De addig is leírom:sípcsonton rúgja az eleső játékost,majd a hátát veszi célba ugyanabból a mozdulatsorból.Aztán még odamegy,rátérdel,megszorongatja a földön a karját,a földre nyomja a fejét,majd még rá is lép egyszer-kétszer,amikor megy a reklamálás.Az a reklamálás,ami közben még biztos ami tuti két getafés csávó felé is üt egyet-egyet.Cirka két perc múlva is olyan állapotban van a kopter,h a társai alig tudják megfékezni és kitessékelni a pályáról.Hustler írta:
Igen, más a két eset, de Pepe 10 meccses eltiltást kapott, ráadásul nem is találta el az emberkét. És kinek tépkedte a haját? A Getafésnak? Ha a saját hajára gondoltál közlöm, hogy nem is volt neki(Ne vegyétek gorombának)
Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Szerintem 2-3 meccs.
http://www.youtube.com/watch?v=XNZGehlMOogHustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
Megnéztem a videón, semmi pofozgatást nem vettem észre, de nem közelített annyira a kamera, szóval lehet, hogy vak vagyoksjd írta:ez a kis lökdösődés annyi volt, h bemosott Albínnak meg a partjelzőnek...Hustler írta: Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Szerintem 2-3 meccs.
második rész korrekt (bár ha a fütyülés= 2 meccs, Pepe= 10 meccs skálán kell elhelyezni, akkor inkább olyan 4,9)
ez a kis lökdösődés annyi volt, h bemosott Albínnak meg a partjelzőnek...Hustler írta: Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Szerintem 2-3 meccs.
cyrax írta:Jellegében teljesen más a két eset. Valdes labdát talál, aztán fél mp múlva ütközik, sajna szerencsétlenül a csatárral. Pepe meg földön fekvő embert rúgdalt meg, tépkedte a haját játékon kívül, aztán még lökdösődött, anyázott. Érzed a különbséget?Mikaos írta: Legyél már egy kicsit józanabb!
1. Valdes a labdára ment, véletlenül találta el a gyereket.
2. Valdes el is találta a labdát (bár kissé sután), és azután a gyerek fejét is. (Legalább azt a videót néznéd meg jobban, amit belinkeltél, mert azon tisztán látszik, hogy először a labdát találta el)
Ha szoktál nézni focit, akkor biztos láttál már ilyet jó párszor (hogy valakit fejberúgnak véletlenül), s arra is emlékezned kell, hogy milyen lap jár egy ilyenért. (Megsúgom: sárgát szoktak adni)*
Pepe esetéhez hasonlítani ezt elég vicces, nem gondolod? Amikor ott direkt, nem a labdára menő, hanem emberre menő állatság történt.
de mondom, ha nem hiszed, akkor nézd a videót még jó párszor: ajánlom 00:25-től.