Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Hustler
Barça C

2010.11.03. 14:19:34

Látom te nagy gondolatolvasó vagy.
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy most annyira el akarjátok felejteni ezt a dolgot (NAGYJÁBÓL), de Újfalusi csúnya belépője után, (ami majdnem súlyos sérülést okozott Messinek, de ehelyett csak egy hét lett belőle) sok volt a ,,favágózás". (Ami igaz, mert Újfalusi tényleg nagy favágó, de most nem hallok ilyeneket Valdesre, hogy legalább valaki elismerné, hogy hülye volt [Nem is kell mondjuk, én nézni szoktam a fórumot :lol: ])
Míg Valdes esete akár életveszélyes is lehetett volna.
Csak ennyit akartam.
Madrid szurkoló
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.03. 14:09:10

Hustler írta:
De azért, most sok Barcelona szurkoló nagyon védi Valdest, de mikor egyetlen egy hétre az a favágó Újfalusi lesérítette Messit, máglyán akartátok látni.
még mindig nem érted a különbséget, vagy nem akarod?

newvillager esetében lehetett látni, h eszében sem volt a labdát eltalálni, végig Messi lábát figyelte, a közeli képeken nagyon jól látszódott az arckifejezése... nem akart sérülést okozni, ezt még én sem feltételezem, de látszódott, mind1 neki, h "labda vagy baba". VV esetében ilyenről szó sincs, ő ráadásul a labdát pöckölte el először! newvillager, amikor elérte Messi lábát, a labda már legalább másfél-2 m-re volt... egy normális ember h tudja a kettőt összehasonlítani?

VV meggondolatlanul jött ki, szerencsétlen eset volt, de összehasonlítani akár Pepével, akár újfalusival abszurd...
Hustler
Barça C

2010.11.03. 14:04:13

Egyetértek, nem kell annyira felfújni az ügyet, hisz csak véletlen volt. Én ettől függetlenül 3 meccset adnék neki, mert a többi játékosnak is látnia kell, hogy figyelni kell egymásra, mert különben nem játszol.

De azért, most sok Barcelona szurkoló nagyon védi Valdest, de mikor egyetlen egy hétre az a favágó Újfalusi lesérítette Messit, máglyán akartátok látni.
Madrid szurkoló
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.03. 14:02:42

Látom összejött zsírosdeszkának a feszültségkeltés... Ez volt a célja.
Kép
Kép
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.11.03. 13:59:00

kicsit túl van lihegve megint a szitu... Kutya baja nem volt a kölyöknek és nem volt szándékos, csak azért téma ez, mert 18méterre a kaputól volt és nem mondjuk 15... minden kapus így jön ki, nem ez az első ehhez hasonlós szitu, csak 90%ban inkább 16oson belül történik.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.03. 13:53:18

Én szerintem a szándékot kéne nézni az esetekben. Valdesé: Kissé figyelmetlen volt,de nem a fejét akarta lerúgni nyilvánvalóan. Max 2 meccset adnék neki.
Pepe: Idegbeteg,hentes munka....én még többet is adtam volna neki a 10nél.........rálépni,belerúgni,ütni mindent csinált.Még az edzőkkel is verekedésbe keveredett.Min. 15 meccs kellett volna....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.03. 13:51:44

Hustler írta:Ööö, de akkor se, mert a mezünk ilyen gyönyörű lila.
Amikor hatot vágtatok akkor fehér volt a mez és fekete izék voltak benne.
Mindegy, nem ez a lényeg, mindkettő eset csúnya volt, eltiltást érdemelnek. [Pepe kapott is, most Valdesen a sor :D]
Nem ez a lényeg, de azért csak tévedsz :D Gondolkodj már el! Ott a wiki! A 2-6 2009 tavaszán történt, ezt álmomból felkeltve 40 év múlva is tudni fogom :D Juande Ramos 2008 decemberétől a reál edzője a szezon végéig, hiszen 2009 szeptemberétől (tavalyi szezon) Pellegrini az edzőtök idén nyárig mikor Mou érkezett. Más nem lehetett az edző ekkor csak Ramos :D
Szerk: Tárgytalan :D
Hustler
Barça C

2010.11.03. 13:49:08

Szerk.: Na, hülyeséget írtam. Elnézést, én rontottam el.

Mindkettő csúnya volt, Pepe sok meccses eltiltást kapott, Valdesnek is kellene 2-34 meccs
Madrid szurkoló
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.03. 13:44:58

Hustler írta:Kalap1988: Rossz időben vagy :D Ez a 2007-2008-as szezon, mikor a Bernabeuban 4-et rúgtunk nektek :wink: Vaaagy nem, de ebben a szezonban nyertünk bajnokságot. Nem vagyok benne biztos, hogy jó idényt mondtam/írtam, de nem 2009.

A következő szezonban aláztatok :cry:

Ja, ebbe kapaszkodunk. Nade várj. Ezt most nem értem, szóval azt akarod mondani/írni, hogy Valdest szapulják?

Erre meg azt lehet mondani, hogy ti meg Pepét piszkáltátok.

Persze nem lehet egy kalap alatt említeni a két esetet, de a reakciók kb egyeznek.
Már bocsánat, de a videóban Juande Ramost mutatják, ő pedig 2008 decemberétől lett a reál edzője : http://hu.wikipedia.org/wiki/Juande_Ramos#Real_Madrid
Ja és a videó is 2009. 04.22-kor került fel a youtube-ra.
Hustler
Barça C

2010.11.03. 13:41:29

Kalap1988: Rossz időben vagy :D Ez a 2007-2008-as szezon, mikor a Bernabeuban 4-et rúgtunk nektek :wink: Vaaagy nem, de ebben a szezonban nyertünk bajnokságot. Nem vagyok benne biztos, hogy jó idényt mondtam/írtam, de nem 2009.

A következő szezonban aláztatok :cry:

Ja, ebbe kapaszkodunk. Nade várj. Ezt most nem értem, szóval azt akarod mondani/írni, hogy Valdest szapulják?

Erre meg azt lehet mondani, hogy ti meg Pepét piszkáltátok.

Persze nem lehet egy kalap alatt említeni a két esetet, de a reakciók kb egyeznek.
Madrid szurkoló
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.03. 13:34:56

MessiFan írta:
sjd írta:
Hustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
http://www.youtube.com/watch?v=XNZGehlMOog

0:24 pofon
2:00nál meg azt láthatod, h milyen volt az "elnézéskérés"
Na, én részemről befejeztem a memóriafrissítést
Az igen :shock:
Nem semmi. Megérdemli a 10 meccses eltiltást mert nagyon elszaladt vele a ló.
Megérdemli? :D Maximum megérdemelte, ez az eset 2009-ben történt, a 2-6-os időkben :D Nem csoda, hogy magas volt a vérnyomása a luzitánnak. Tavaly év elején még töltötte az eltiltást.
cyrax
Jugador del Barça

2010.11.03. 13:32:54

miihii írta:
Hustler írta:
Igen, más a két eset, de Pepe 10 meccses eltiltást kapott, ráadásul nem is találta el az emberkét. És kinek tépkedte a haját? A Getafésnak? Ha a saját hajára gondoltál közlöm, hogy nem is volt neki :lol: (Ne vegyétek gorombának)
Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.

Valdes meg csúnyán jött ki, amiből lett egy kis bibi.
Szerintem 2-3 meccs.
A Pepés esetről pont nem találom azt a videót,amin még számozva is van,h mi mindent csinált annál az esetnél.Majd talán vki belinkeli.De addig is leírom:sípcsonton rúgja az eleső játékost,majd a hátát veszi célba ugyanabból a mozdulatsorból.Aztán még odamegy,rátérdel,megszorongatja a földön a karját,a földre nyomja a fejét,majd még rá is lép egyszer-kétszer,amikor megy a reklamálás.Az a reklamálás,ami közben még biztos ami tuti két getafés csávó felé is üt egyet-egyet.Cirka két perc múlva is olyan állapotban van a kopter,h a társai alig tudják megfékezni és kitessékelni a pályáról.

Aki ezt az esetet egy lapon említi VV elég necces kijövetelével,hááát lelke rajta. :wink:
Ebbe kapaszkodnak most nagyon a sötét oldalon :-)
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.03. 13:32:30

sjd írta:
Hustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.

Az igen :shock:
Nem semmi. Megérdemelte a 10 meccses eltiltást mert nagyon elszaladt vele a ló.
Szerk: Javítva :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2010.11.03. 13:38:58-kor.
miihii
KHAL

2010.11.03. 13:26:15

Hustler írta:
Igen, más a két eset, de Pepe 10 meccses eltiltást kapott, ráadásul nem is találta el az emberkét. És kinek tépkedte a haját? A Getafésnak? Ha a saját hajára gondoltál közlöm, hogy nem is volt neki :lol: (Ne vegyétek gorombának)
Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.

Szerintem 2-3 meccs.
A Pepés esetről pont nem találom azt a videót,amin még számozva is van,h mi mindent csinált annál az esetnél.Majd talán vki belinkeli.De addig is leírom:sípcsonton rúgja az eleső játékost,majd a hátát veszi célba ugyanabból a mozdulatsorból.Aztán még odamegy,rátérdel,megszorongatja a földön a karját,a földre nyomja a fejét,majd még rá is lép egyszer-kétszer,amikor megy a reklamálás.Az a reklamálás,ami közben még biztos ami tuti két getafés csávó felé is üt egyet-egyet.Cirka két perc múlva is olyan állapotban van a kopter,h a társai alig tudják megfékezni és kitessékelni a pályáról.

Aki ezt az esetet egy lapon említi VV elég necces kijövetelével,hááát lelke rajta. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.03. 13:22:45

Hustler
Barça C

2010.11.03. 13:17:56

sjd írta:
Hustler írta: Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.

Szerintem 2-3 meccs.
ez a kis lökdösődés annyi volt, h bemosott Albínnak meg a partjelzőnek...

második rész korrekt (bár ha a fütyülés= 2 meccs, Pepe= 10 meccs skálán kell elhelyezni, akkor inkább olyan 4,9)
Megnéztem a videón, semmi pofozgatást nem vettem észre, de nem közelített annyira a kamera, szóval lehet, hogy vak vagyok :lol:
Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
Bár most látom, hogy kétszer rúgott, az első éppen lábon találta, a másik meg felhúzta a pólóját a csávónak.

Szerk.: Megtaláltam! Így már látom, nem tudom mit akart Casqueroval, mikor odament, nyomta bele a fejét a földbe, aztán ellökdösték onnan, aminek következtében megtaposta szegény csávót, majd bevert egyet még valakinek. Tovább nem néztem.

Szerk2.: Látom belinkelted :D
Én azt már nem láthattam

Piramisra légyszíves figyelj oda! m .
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Hustler 2010.11.03. 13:25:09-kor.
Madrid szurkoló
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.03. 13:12:08

Hustler írta: Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.

Szerintem 2-3 meccs.
ez a kis lökdösődés annyi volt, h bemosott Albínnak meg a partjelzőnek...

második rész korrekt (bár ha a fütyülés= 2 meccs, Pepe= 10 meccs skálán kell elhelyezni, akkor inkább olyan 4,9)
Hustler
Barça C

2010.11.03. 13:09:26

cyrax írta:
Mikaos írta: Legyél már egy kicsit józanabb!
1. Valdes a labdára ment, véletlenül találta el a gyereket.
2. Valdes el is találta a labdát (bár kissé sután), és azután a gyerek fejét is. (Legalább azt a videót néznéd meg jobban, amit belinkeltél :) , mert azon tisztán látszik, hogy először a labdát találta el)

Ha szoktál nézni focit, akkor biztos láttál már ilyet jó párszor (hogy valakit fejberúgnak véletlenül), s arra is emlékezned kell, hogy milyen lap jár egy ilyenért. (Megsúgom: sárgát szoktak adni)*

Pepe esetéhez hasonlítani ezt elég vicces, nem gondolod? Amikor ott direkt, nem a labdára menő, hanem emberre menő állatság történt.

de mondom, ha nem hiszed, akkor nézd a videót még jó párszor: ajánlom 00:25-től.
Jellegében teljesen más a két eset. Valdes labdát talál, aztán fél mp múlva ütközik, sajna szerencsétlenül a csatárral. Pepe meg földön fekvő embert rúgdalt meg, tépkedte a haját játékon kívül, aztán még lökdösődött, anyázott. Érzed a különbséget?

Szerintem 2-3 meccs.
Madrid szurkoló
cyrax
Jugador del Barça

2010.11.03. 11:55:24

Mikaos írta:
zsírosdeszka írta:http://www.youtube.com/watch?v=U4BEqiaYvC8
Ez meg 10 meccses eltiltás legalább! Legalább olyan durva, mint a Pepé-é. Még veszélyesebb is volt. Jó, hogy a feje a helyén maradt!
Legyél már egy kicsit józanabb!
2. Valdes el is találta a labdát (bár kissé sután), és azután a gyerek fejét is. (Legalább azt a videót néznéd meg jobban, amit belinkeltél :) , mert azon tisztán látszik, hogy először a labdát találta el)

Ha szoktál nézni focit, akkor biztos láttál már ilyet jó párszor (hogy valakit fejberúgnak véletlenül), s arra is emlékezned kell, hogy milyen lap jár egy ilyenért. (Megsúgom: sárgát szoktak adni)*

Pepe esetéhez hasonlítani ezt elég vicces, nem gondolod? Amikor ott direkt, nem a labdára menő, hanem emberre menő állatság történt.

de mondom, ha nem hiszed, akkor nézd a videót még jó párszor: ajánlom 00:25-től.
Jellegében teljesen más a két eset. Valdes labdát talál, aztán fél mp múlva ütközik, sajna szerencsétlenül a csatárral. Pepe meg földön fekvő embert rúgdalt meg, tépkedte a haját játékon kívül, aztán még lökdösődött, anyázott. Érzed a különbséget?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:53:48

Ez meg 10 meccses eltiltás legalább! Legalább olyan durva, mint a Pepé-é. Még veszélyesebb is volt. Jó, hogy a feje a helyén maradt!
Ez a videó mit keres itt? Kicsit provokáció-gyanús...
Kép
Kép
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2010.11.03. 11:51:21

zsuni írta:hát ez után a meccs után nem sok büszke Barca szurkoló lesz az biztos. valami nem kóser arrafelé katalánéknál
ez most zsigerből jött, úgy érzem :-) Nem lehet minden meccset 5:0-ra nyerni és persze ilyenkor rögtön nyílik a pofa...
daffy
Madridista

2010.11.03. 11:39:40

lui1698 írta:
daffy írta:nem hinném,hogy a pana ellen fontos lehet a kapusotok személye. akár pedro is védhetne(vagyis állhatna a kapuban,mert dolga az nem lenne).
Azért idegenben más, mint hazai pályán.
Görögben lehet, hogy egyszer lőnek is kapura 90 perc alatt. :D
ezzel csak az a baj,hogy az akkor bemegy.ti lőtök 20szor,abból is bemegy 1 és így x. :)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:37:30

daffy írta:nem hinném,hogy a pana ellen fontos lehet a kapusotok személye. akár pedro is védhetne(vagyis állhatna a kapuban,mert dolga az nem lenne).
Azért idegenben más, mint hazai pályán.
Görögben lehet, hogy egyszer lőnek is kapura 90 perc alatt. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.03. 11:37:29

sjd írta:
Bob_Marley írta:És ebben hatalmas szerepe van a sokak által bántott Keita Busquets, s most már remélhetőleg Mascheranonak is!
Akkor már csak azt magyarázd meg, hogy ha Keita szerinted vkp-t játszik, akkor miért jobb ezen poszton Tourénál és Mascheranonál is?
Keita anti-fanclub alakuló ülése előtt azt mondom, hogy Keita nem jobb Tourenál, de megbízhatóbb s szerintem gyorsabb is!Én maximálisan egyet értek Peppel, hogy „lőporos hordóra” nincs szükség egy csapatban!Lehet diktatúráról beszélni Pep ügyben, de ez a diktatúra hozta meg a sikereket is….Nem először leírom, hogy mikor odament Messihez és felpofozta, mert edzésen nem a megadott utasítást hajtotta végre, na pont arra volt akkor szükség!Toure meg jól kezdte a szezont tavaly, majd jött a h1n1 meg afrika kupa s kikerült, s megváltozott a „hangulata”, s a játéka vissza esett!

Keita nem látványos amit csinál, de hallasz egy rossz szót akár róla akár tőle, hogy nem játszik?????Nem és ez Pepnek úgy gondolom nagyon fontos, mert bármikor berakhatja, s megbízhatóan jól játszik, s jól dolgozik!Mert sok labdát szerez, s valóban 1,5 méternél nem ad hosszabb labdát, de tényleg fel lehet példákat hozni, hogy ha Pep azt kérte előrébb menjen, akkor ott is megállta a helyét (akár idén a Bilbao ellen, s nem csak a gólja miatt, vagy a Valencia ellen az első félidőben Keita volt a legveszélyesebb emberünk, s ez a többiek kritikája)!Ez Tourera is igaz, mert mikor hátvéd kellett az volt, ezért fura ami történt….mert valami ér elpattant Yayanal!Mascherano meg kb 2 hónapja van a csapatnál Keita meg lassan 3 éve!Nem érezheti annyira a csapatot még, de biztos, hogy fog szerepet kapni s inkább annak kell örülni, hogy több hasonló képességű játékos van egy posztra!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.03. 11:29:38

Legyél már egy kicsit józanabb!

Válasz küldése