Ezt a szánalmas szót szánalmas, megkeseredett, irigy, alacsony iq-val rendelkezők találták ki a túloldalon.
Bocs de emellett nem tudtam elmenni. Igen, a divatdrukker szót a madridisták találták ki

. Értem. Nem mennék bele kikre alkalmazták először ezt a kifejezést, kis gondolkodással megfejthető

.
Na ez egyre rosszabb... Hihetetlen. Kire, mire gondolsz, áruld már el???
Amúgy a nemzetisportos linkedet értékeltem hidd el, látom rajtad az igyekvést, de egy hatalmas lufit linkeltél ide, ezt te is belátod!
A legviccesebb az volt mikor valaki egy Fifa-s hasonlatot írt!Na azon sírtam!Sokakat elvakít a virtuális világ, s nem tudnak értékelni csapatokat játékosokat edzőket!
A fifas dolgodhoz meg ennyit: Nem fifázom, nincs rá időm. Téged is megkérelk, ha te a fifából táplákozol, akkor legalább példának ne hozd fel, mert több, mint infantilis. Tedd le a joystickot, kapcsold ki a playstationöd, állj fel a fotelből, húzz fel egy stoplist és menj ki focizni, sokkal jobban át fogod érezni a labdarúgás igazi lényegét. Mint mondtam nem fifázom, én az "igazi" focit játszottam versenyszerűen, és hál'Istennek nem egy deffenzív csapatban. Húzz egy stoplist, menj el egy meccsre és nézz szembe egy ultradeffenzív csapattal, levegőhöz se juss, mikor egy kis reménysugár adódna a gólszerzésre faultoljanak le, majd kontrázzanak le és kapjon a szép focit játszó csapatod egy gólt, majd az ellenfél álljon vissza még jobban sündisznóba és nyerjék meg a meccset. Tusolj le, majd menj haza és egy sör mellett nézd végig, ahogy a kedvenc csapatod (A NAGYBETŰS CSAPAT) ellen egy olasz csapat szétbekkeli a meccset és továbbjut, de ez ne legyen elég, másnap olvasd az általad preferált nemzetisporton, hogy az ultraszupermágikuslegendás edző taktikájára nem volt válasza a csapatodnak. Nos, ha ezt átéled, meghívlak egy sörre és személyesen megbeszéljük a nézeteidet arról, hogy mi is az a szép foci!
Még egy kis történetet engedjetek meg: Hét olyan ismerősöm van, kik extra nagy Madrid fannak vallják magukat. Nos, közölük három még látta Sukert, Mijatovicsot, Seedorfot vagy akár McMannaman-t fehér mezben játszani, a másik négyből egy Kaká miatt hűdenagy madridista, három pedig CR miatt. Tehát az általad divatnak nevezett drukkerek 4-3-ra nyertek. DE én veled ellentétben ezt másképp közelítem meg, és jó aránynak vélem a 4:3-at, a hétből három igazi madridista, ami jó arány. Továbbra is kérlek, ne tüntess fel bennünket divatnak. Szépen kérlek! Köszönöm a belátásod!