Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Azért tőlem jött az ötlet!Barca_10 írta:Tőlem egy kartont kapsz!

soadroli írta:Én kettőt!Bree írta:Veszek neked egy csokit, ha tényleg így lesz.Messidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.
Én kettőt!Bree írta:Veszek neked egy csokit, ha tényleg így lesz.Messidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.

Veszek neked egy csokit, ha tényleg így lesz.Messidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.

Remélem, hogy így leszMessidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.
Victor rossz utemben jott ki es konokretan lerugta a tamado fejet,aki egy pillanatra az eszmeletet is elvesztette,de meg palyan van szoval komoly baja nem lett.Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
Ez->Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
Egy előreívelt labdára futott rá a csatár, Valdés meg másfél méteres magasságban szemből a nyakába repült, és elsodorta. Asszem codban ezt hívják rushnak?Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
1 video is ime:Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?