La Masia - Barça fiatalok
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi játéka, de még mielőtt aranylabdát adnátok neki azt se felejtsétek el, hogy az ellenfél egy osztállyal lejjebb játszik mint Thiagoék. Nem kisebbíteni szeretném a produkcióját, de azért lehet hogy még nem játszana így egy felnőtt meccsen. De az biztos hogy ha továbbra is így fejlődik és kihasználja az alkalmakat amiket kap, akkor egy nap a középpályán nagy hasznára lesz a csapatnak. 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- sjay
- Entrenador del Barça
És hihetetlen hogy Pep mennyire nem számít rá fontosabb meccseken..Piquenbauer írta:Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem pedig inkább olyan Xavi-Iniesta egybegyúrva.Piquenbauer írta:Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Hihetetlen, hogy Thiago milyen labda biztosan játszik, és hogy mennyire lát a pályán. A Messinek adott gólpassza pedig élmény számba ment nálam. A mozgását, és a játékát leginkább Xaviéhoz tudnám hasonlítani...
-
- Barça B
a barca útánpotlás nevelésének 1 ujabb klasszist köszönhetünk...thiago személyében..fantasztikus a srác remélem sok lehetőséget fog kapni..érezni a játékán h brazil vér is csörgedezik az ereiben..
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
-
- Entrenador del Barça
jakristop írta:thiago elképesztő.
csak, hogy ne legyen ok törölni:
A mai teljesítménye lenyűgöző volt. Egyszerűen engem elvarázsoltak azok a dolgok, amiket csinált. Azok a cselek, passzok... Hihetetlen. A Messinek adott gólpasszáról meg ne is beszéljünk. Várom már a téli végleges érkezését!!

thiago elképesztő.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Tény,hogy nagyon ügyes a srác,de egy egész szezont még tuti nem bírna itt végig,főleg ha neadjisten Xavi vagy Ini hosszabb időre kidől....ZS10 írta:Thiagoról találtam egy nagyon jó videót. Kell nekünk Fabregas?
http://www.youtube.com/watch?v=-TFiff8rHA0

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
4-1-re győztek végül ügyes játékkal! Szép volt!

J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
- sneco7
- Capitá del Barça
Érdekesség,h a Villareal gólját az a Iago lőtte,aki néhány éve tőlünk ment a Juvéhoz,aztán onnan került a Villarealhoz.Xanthor írta:Félidő a Villarreal B ellen. 2-1-re állnak a kicsit, Muniesa szerzett vezetést, amire gyorsan válaszolt a Villarreal, és a szünet előtt kaptunk egy tizit, amit Soriano értékesített.
Link: http://www.fromsport.com/v-0/10/22/v-102219.html
- Xanthor
- Capitá del Barça
Félidő a Villarreal B ellen. 2-1-re állnak a kicsit, Muniesa szerzett vezetést, amire gyorsan válaszolt a Villarreal, és a szünet előtt kaptunk egy tizit, amit Soriano értékesített.
Keirrisont is vitte a Benficaab1daL írta:Ha már Nolito, a Benfica vinné.Meg gondolom más csapat is szívesen látná.

- Andris
- Adminisztrátor
És hány Atletic meccset láttál eddig idén, hogy ilyen jól megtudod ítélni ennek a Nolito gyereknek a képességeit?
Csak azért kérdem, mert a kintlévő öf. video alapján valami kis császár is lehetne, ugyanakkor idén már láttam 4 atletic meccset, plusz Nolitot még a királykupában is, és összességében inkább a góljaival veteti észre magát, nem pedig mással...
De persze ügyes nagyon, csak az iszonyatosan technikás jelzőkhöz picit több infora lenne szükség szerintem. Ha annak a birtokában vagy, akkor természetesen nem szóltam.

Csak azért kérdem, mert a kintlévő öf. video alapján valami kis császár is lehetne, ugyanakkor idén már láttam 4 atletic meccset, plusz Nolitot még a királykupában is, és összességében inkább a góljaival veteti észre magát, nem pedig mással...
De persze ügyes nagyon, csak az iszonyatosan technikás jelzőkhöz picit több infora lenne szükség szerintem. Ha annak a birtokában vagy, akkor természetesen nem szóltam.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Iszonyatosan technikásak a Barca B játékosa főleg Nolito. Lehet hogy már 24 éves de nem lenne rossz ötlet néha a nagy csapattal játszatni. Sergi Robertot a kupavisszavágón szívesen megnézném Romeuval és Jonathannal együtt.
Szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy megvannak Puyol, Xavi helyettesei. Sőt talán majd csatárt sem kell venni 40 milliókért és rá 1 évre eladni őket
Szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy megvannak Puyol, Xavi helyettesei. Sőt talán majd csatárt sem kell venni 40 milliókért és rá 1 évre eladni őket

Thiagoról találtam egy nagyon jó videót. Kell nekünk Fabregas?
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Most néztem meg a főoldalon a videót.Elképesztően játszottak a kicsik.Kombinatív,szórakoztató,sok passzos játék,az Alcorcón sehol nem volt,a góljuk is hatalmas maki volt. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
És most hogy állnak a bajnokságban?