Offtopic
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Az imént lecseréltem az avatáromat, de most nézve nagyon ismerős a kép. Használja most ezt valaki? Ha igen akkor szóljon és lecserélem. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- kennyke04
- Entrenador del Barça
Kérem szépen, itt a bizonyíték, hogy léteznek "observerek", aki nézi a Fringet, tudja mire gondolokCali írta:iPhone 4?
Ez valami fake, megbuherált film lehet szerintem..

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos nem tudom itt menézni a videót!De reggel a Juventuson volt erről szó, hogy ebben a Chaplin némafilmben egy csaj mobiltelefonál vagy mégsem?Gondolom ez az a videó

-
- Entrenador del Barça
Én egy walky talkyra azaz rádióra gyanakszom abban az időben még eléggé elfogadható is lenne egy akkora méretű.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
iPhone 4?

Ez valami fake, megbuherált film lehet szerintem..

En voltam ott 6 honapot,mert a cousinjaim ott elnek,de lehet hogy meg megyek ,majd meglatjukEl fanático írta:Ahamozsimiki írta:...viszont 1-2 hónapot szeretnék majd valamikor az életem folyamán Ausztráliában eltölteni...
...szóval találkozunk x éven belül Melbournben, ok?mondod te, aki még Barcelonáig sem mer felülni egy repülőre
oda is valami kumma nagy hajóval mennék
Ozsi

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ahamozsimiki írta:...viszont 1-2 hónapot szeretnék majd valamikor az életem folyamán Ausztráliában eltölteni...
...szóval találkozunk x éven belül Melbournben, ok?

ha minden úgy jön össze,mint ahogy szeretném,kapsz a garázs fölött egy vendégszobátozsimiki írta: kívánom nektek,hogy sikerüljönén nem vágyódok el hosszasan innen,viszont 1-2 hónapot szeretnék majd valamikor az életem folyamán Ausztráliában eltölteni, persze ez még bőven odébb lesz,hogy ilyen messze,és ennyi időre teljen egy nyaralásra
nah de kívánom,h meg tudj addigra már vendégelni 1-2napra,és egy ingyenes városbemutatóra
![]()
+ megnézhetnénk az aktuális bajnokit, cserébe a madridét is
![]()
![]()
![]()
szóval találkozunk x éven belül Melbournben, ok?

am viccen kívül,persze. ha kint leszek,akkor is fogok írni az akkor futó forumra,de az még kb 5-6 év.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
kívánom nektek,hogy sikerüljöndaffy írta:lakásbérlés+kaja+közlekedés+minden normális feltétel kb 500.000ft/hó.socio66 írta:ez nagyon jól néz ki,kérdés mennyibe kerül ott az 'élet'?daffy írta: szerk: néhány átlagkereset

szóval találkozunk x éven belül Melbournben, ok?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lakásbérlés+kaja+közlekedés+minden normális feltétel kb 500.000ft/hó.socio66 írta:ez nagyon jól néz ki,kérdés mennyibe kerül ott az 'élet'?daffy írta: szerk: néhány átlagkereset
ez nagyon jól néz ki,kérdés mennyibe kerül ott az 'élet'?daffy írta: szerk: néhány átlagkereset
flori írta:és milyen pályán akarsz elhelyezkedni??

ha bevezetik a törvényt,akkor megnézem a hiányszakmás listáját ausztráliának és onnan választok(azt tudom h szakácsból kevés van és egy sima éttermi szakács megkapja kint a 600ezret kb),de én remélem h akkor már a villanyszerelő is köztük lesz vagy vmi hasonló

de a fő cél a diploma(csak az ország keresztbe tehet)
szerk: néhány átlagkereset
és milyen pályán akarsz elhelyezkedni??
20,de nekem melbourne a cél. sajnos ismerős nincs,így magunknak kell belevágnunk.flori írta:Na daffy !![]()
Ezt nem is vártam...nekem is vágyam kint élni,és ez a hely is köztük van.
Nagyon jó ismerősünk Perth-ben él,hátha sikerülne..én lennék a legboldogabb ember.
Hány éves vagy ?
Na daffy !
Nagyon jó ismerősünk Perth-ben él,hátha sikerülne..én lennék a legboldogabb ember.
Hány éves vagy ?

Hány éves vagy ?

Én ezt pont fordítva ismertem: Az élet rossz játék, de kumma jó a grafikája!Bob_Marley írta: Egy szó mint száz eszembe jut egy kis szó vicc:
"Az élet a legjobb videójáték csak [auto_cenzúra] a grafikája......"
(erről jut eszembe egy másik: a szex olyan, mint egy videójáték: singleben is jó, de azért multiban az igazi)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Még egy utolsó gondolat, aztán mennem kell!Mivel már írtam, hogy azért akárki akármit mond nincs akkor anyagi háttere az átlagembernek itthon....Hétvégén szerettem volna venni magamnak valami könyvet, s 4-8ezer forintba kerül egy könyv
Gyerekek így hogy várható el, hogy a társadalom kulturálisan megfelelő szintre jusson, ha a minibál bér 8ada egy könyv!!!!!Ha tehetném én is kimennék külföldre, de amíg a munkám ennyire itthon tart, addig itt kell "termelni a GDP-t"!Ha tudnék franciául mennék én is Nimesbe, de csak úgy viszont nem lehet kimenni külföldre, hogy majd lesz valami!
Egy szó mint száz eszembe jut egy kis szó vicc:

Egy szó mint száz eszembe jut egy kis szó vicc:
azt nem tudod,h mennyire kemény a nyelvvizsga? illetve lenne néhány kérdésem,ha esetleg valamikor beszélsz vele,szólhatnálszajko írta:Így van. Keresztfaterom másfél hónapja él kint. Ő is lerakta ezt a vizsgát.daffy írta: ez komoly. nem fogadják el a sima angolt. pesten lehet letenni a direkt ausztrál állam által elfogadott vizsgát. a letelepedés bonyolult a lényeg h ez kell hozzá
Azt mondta csodás élete van kint...

ha valakit érdekel egy kis ízelítő
Így van. Keresztfaterom másfél hónapja él kint. Ő is lerakta ezt a vizsgát.daffy írta: ez komoly. nem fogadják el a sima angolt. pesten lehet letenni a direkt ausztrál állam által elfogadott vizsgát. a letelepedés bonyolult a lényeg h ez kell hozzá
Azt mondta csodás élete van kint...
-
- Director del Fútbol
Ebben sok igazság van. A mezőgazdaság tekintetében példát vehetnénk a hollandokról. Mi aki az eu éléskamrái voltunk egykoron ! Ez az ország 30 millió embert lenne képes ellátni, de még 10-et sem tud. Szégyen!sjd írta:Én is azt írtam h lehetetlen.
A 3. témára térve: volt szerencsém két hetet Hollandiában tölteni cserediákként, és nemcsak az anyagi helyzet lehet vonzó egy országban, hanem egyáltalán az, hogy a dolgok működnek (bürökrácia, szociális ellátás, állami szolgáltatások). De persze a hozzáállás is más, bár Európa egyik legsűrűbben lakott országa, mégis vezető mezőgazdasági importőrök!Az egész országban nem lehet látni egy talpalatnyi megműveletlen területet sem, míg itthon csomó parlagon hagyott föld van, mert a magyar árut lócitromért sem vásárolják fel, hogy aztán a Tesco jóvoltából pont a holland exportot pörgessük
Vagy az is érdekes volt, hogy nem lehetett látni félkész vagy felújításra szoruló házakat, akinek nincs pénze, az beáll egy amerikai jellegű lakókocsiparkba (még ha ez ott sokszor nem is lakókocsival működött, hanem valódi, kisebb házakkal), és nem akar többet, mint amit elbír.
Vagy egyszer nézzetek körül, amikor átmentek Ausztriába, az udvarokon álló reklámtáblák és ott rohadó trakotorok és Ifák földjéről hirtelen átértetek egy tisztább helyre.....
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Jaaaa. Oké, kicsit félreértettem. Így még tényleg elég jó ötletnek is tartom ezt a tanulós dolgot, bár sajna kivitelezhetetlen - nem maradna 2 évig se egyben egy osztály, mert ha eldönti 7 ember hogy mi legyen, új osztály kel új órarenddel stbstb... Szóval sajna fejetlenség lenne a köbön.sjd írta: palesz77:...

A nyelves dologhoz meg annyit, hogy habár tényleg be lehet hozni a lemaradást középsuliba, de szerintem jobb az, amikor a 100 feladott szóból ismersz olyan 60-at, és nem mind a 100-at kell megtanulni, miközben még írtok matekból meg töriből másnap... (szélsőséges példa, de remélem érted mire akarok kilyukadni... könnyebbé teszi a középiskolás életet az a pár év nyelv korábbról.)
ez komoly. nem fogadják el a sima angolt. pesten lehet letenni a direkt ausztrál állam által elfogadott vizsgát. a letelepedés bonyolult a lényeg h ez kell hozzásjd írta:daffy írta:egy ausztrál nyelvvizsga![]()
![]()
![]()
![]()
daffy írta:egy ausztrál nyelvvizsga

Én is azt írtam h lehetetlen.Bob_Marley írta: Nem tudom elképzelni, hogy lehetne kivitelezni!
A 3. témára térve: volt szerencsém két hetet Hollandiában tölteni cserediákként, és nemcsak az anyagi helyzet lehet vonzó egy országban, hanem egyáltalán az, hogy a dolgok működnek (bürökrácia, szociális ellátás, állami szolgáltatások). De persze a hozzáállás is más, bár Európa egyik legsűrűbben lakott országa, mégis vezető mezőgazdasági importőrök!

Vagy az is érdekes volt, hogy nem lehetett látni félkész vagy felújításra szoruló házakat, akinek nincs pénze, az beáll egy amerikai jellegű lakókocsiparkba (még ha ez ott sokszor nem is lakókocsival működött, hanem valódi, kisebb házakkal), és nem akar többet, mint amit elbír.
Vagy egyszer nézzetek körül, amikor átmentek Ausztriába, az udvarokon álló reklámtáblák és ott rohadó trakotorok és Ifák földjéről hirtelen átértetek egy tisztább helyre.....
kösziKalap1988 írta: Ezt te tudod Daffy, de azért annyit hozzátennék, hogy ezek mi vagyunk. Nem csak te és én, meg még a fórumon páran látják így a dolgot, hanem több millióan. Ha tennénk érte, hogy ne legyen így, akkor meg lenne az eredménye is. Nem a genetikai kódoltságunk miatt vagyunk ilyenekMindenesetre te nem viszed rossz hírünk a világban, ebben biztos vagyok.

sajnos az ember hülye,a magyar meg elfogadja a sorsát vagy jobb esetben kiabál,hogy nem jó így. ha tenni kell valamit,mindig a könnyebb utat választja,ami nem hoz egyenes ágon pozitív változást. a hülyéket utánozzuk sokszor,mert egyszerűbbek és egyszerűen élni nem nehéz. én ezért váltok egy olyan kontinensre vagy akármire

ugyan csak 20 éves vagyok,mégis gondolok arra,hogy a gyerekeimnek jobb élete lehet és h ne kelljen nekik végigszenvedni ezt az utat és meghozni egy ilyen döntést,megteszem én.