Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is volt ilyen problémám, meg is válaszolták ebben a fórumbant.henry5511 írta:Sziasztok, az a problémám hogy menedzser módban minden vagy majdnem minden meccs után kifagy az eredmény pedig elveszik. Mit tegyek?
Letöltöttem 1 másikat, magyar az egész és a kommentátrok: angol, magyar, cseh, oroszFernando írta:Én is olasz kommentátorhanggal játszok. Sokkal élvezetesebb és sokkal többet beszél, több nevet mondd (mindenkit). Nekem szerencsém volt. Német/Olasz/Magyar. ez a 3 nyelv van benne alapból.
De a padon csak olaszok vannak, kivéve 1-2 játékost akit nem tudok eladniFernando írta:Ahhoz képest, hogy olaszosítasz annyira nincs túltengésben az olaszsság.![]()
Én is ezt csináltam a Samp-al. Folytatnom kéne. A 3. szezonom elején vagyok, de már 3 hete nem játszottam, nincs időm.
Ezt már barátom is mondta, de én úgy emlékszem, h már tényként közölte :/ Mert nem szeretem az automentést, így biztos nem állítottam vna be arra. :/messideco írta:Igen, arról.
De az is lehet, hogy már a profilbeállításnál az elején kérdezi...Nem vagyok biztos benne![]()
Kerestem, de nem találtam. Na mindegy ideje mégegyszer átnéznimessideco írta:bence-barca írta:PC-n ki lehet szedni az automatikus mentést?
Igen. Beállítások-Saját fifa..., és ott kell lennie![]()
Úgy látom, egy véleményen vagyunk. Nekem már sikerült. Meg kell nyitni a fifaconfig fájlt a játék könyvtárán belül a game, fifasetup mappában. Akkor bejön egy ablak, amiben játék, beállítások menüpontok vannak. A beállításokra menj, azon belül a játékbeli billentyűzet fülre. Ezek a jelek a kontroller gombjai. Kattints bele a jelek melletti mezőkbe és a következőket írd be:neobarca írta:Sziasztok!
Én a Fifa 08-óta nem játszottam Fifával mert csak most lett komolyabb gépem. Valaki leírná, hogy hogy a túróba kell beállítani a billentyűzetet, mert nem tudom. Egyáltalán mi micsoda?![]()
Én még a klasszikushoz vagyok szokva: D a lövés A az emelés S a rövidpassz W a sprint...