daffy írta:egy ausztrál nyelvvizsga
Bob_Marley írta:
Nem tudom elképzelni, hogy lehetne kivitelezni!
Én is azt írtam h lehetetlen.
A 3. témára térve: volt szerencsém két hetet Hollandiában tölteni cserediákként, és nemcsak az anyagi helyzet lehet vonzó egy országban, hanem egyáltalán az, hogy a dolgok működnek (bürökrácia, szociális ellátás, állami szolgáltatások). De persze a hozzáállás is más, bár Európa egyik legsűrűbben lakott országa, mégis vezető mezőgazdasági importőrök!

Az egész országban nem lehet látni egy talpalatnyi megműveletlen területet sem, míg itthon csomó parlagon hagyott föld van, mert a magyar árut lócitromért sem vásárolják fel, hogy aztán a Tesco jóvoltából pont a holland exportot pörgessük
Vagy az is érdekes volt, hogy nem lehetett látni félkész vagy felújításra szoruló házakat, akinek nincs pénze, az beáll egy amerikai jellegű lakókocsiparkba (még ha ez ott sokszor nem is lakókocsival működött, hanem valódi, kisebb házakkal), és nem akar többet, mint amit elbír.
Vagy egyszer nézzetek körül, amikor átmentek Ausztriába, az udvarokon álló reklámtáblák és ott rohadó trakotorok és Ifák földjéről hirtelen átértetek egy tisztább helyre.....