Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs annál rosszabb, mikor honfitársaid teszik lehetetlenné a helyzetedet a szülőhazádban.Kalap1988 írta:Igazatok van a problémákat illetően, de szerintem nem megoldás elmenni. Ez olyan elmenekülésként hat. Ide köt minden és hiszem, hogy ezért az országért kell harcolnunk. Persze nem vetem meg, aki elmegy, de mégis csak a magyar kötődésünk a legfontosabb. Ugyanúgy a mi felelősségünk is, hogy ott tart az ország, ahol, mint a politikusoké. Persze az övék nagyobb.
erre inkább nem írok semmi konkrétat,mertKalap1988 írta:Igazatok van a problémákat illetően, de szerintem nem megoldás elmenni. Ez olyan elmenekülésként hat. Ide köt minden és hiszem, hogy ezért az országért kell harcolnunk. Persze nem vetem meg, aki elmegy, de mégis csak a magyar kötődésünk a legfontosabb. Ugyanúgy a mi felelősségünk is, hogy ott tart az ország, ahol, mint a politikusoké. Persze az övék nagyobb.daffy írta:ismét csak magamat tudom idézni. meg lehet nézni a mai generáció és az ország fejlődési iránya közti párhuzamot. nekem kisgyerekkori álmom,hogy melbourne-ben éljek és ehhez már "csak" a diploma kell+egy ausztrál nyelvvizsga. az a meglepő,hogy ez valakiben már kisiskolás korban megfogalmazódik. a tesóm hetedikes és már ő is panaszkodik. felháborító az egész úgy,ahogy van.
Igazatok van a problémákat illetően, de szerintem nem megoldás elmenni. Ez olyan elmenekülésként hat. Ide köt minden és hiszem, hogy ezért az országért kell harcolnunk. Persze nem vetem meg, aki elmegy, de mégis csak a magyar kötődésünk a legfontosabb. Ugyanúgy a mi felelősségünk is, hogy ott tart az ország, ahol, mint a politikusoké. Persze az övék nagyobb.daffy írta:ismét csak magamat tudom idézni. meg lehet nézni a mai generáció és az ország fejlődési iránya közti párhuzamot. nekem kisgyerekkori álmom,hogy melbourne-ben éljek és ehhez már "csak" a diploma kell+egy ausztrál nyelvvizsga. az a meglepő,hogy ez valakiben már kisiskolás korban megfogalmazódik. a tesóm hetedikes és már ő is panaszkodik. felháborító az egész úgy,ahogy van.
En nem cigizek nem iszok nem drogozok (csak neha egy par sor de az ritkan) ezek valahogy kimaradtak nekemVictor_Valdes írta:Ennek minden szavával egyet tudok érteni.Bob_Marley írta:....
szerk.: az iskola csak gyerek megőrző ként szuperál az utóbbi években, legalábbis mióta én iskolás vagyok ezt tapasztalom. Semmilyen alapot nem ad az élethez, vagy úgy egyáltalán, a mai diákok nagy részének fogalma sincs a magyar történelemről, vagy az igazán fontos dolgokról. Nem baj, a papucsállatka felépítését mindenki fújja kívülről...
Ennek minden szavával egyet tudok érteni.Bob_Marley írta:....
Én is gratulálok. DE én se tudom, h ez pontosan mi is.Victor_Valdes írta:Gratula hozzá, igaz elképzelésem sincs, hogy ez a titulus mit is jelent pontosan.albicelesteX írta:Szevasztok!Előre elnézést kérek,ha bárkit nem érdekel!De úgy gondoltam megosztom itt!Ma hivatalosan is Vadgazda Technikus lettem!![]()
![]()
Ma buli vaaaan!!!
Gratula hozzá, igaz elképzelésem sincs, hogy ez a titulus mit is jelent pontosan.albicelesteX írta:Szevasztok!Előre elnézést kérek,ha bárkit nem érdekel!De úgy gondoltam megosztom itt!Ma hivatalosan is Vadgazda Technikus lettem!![]()
![]()
Ma buli vaaaan!!!
Nagyon jó!
Te gyanús vagy nekem!LG írta: Én nem sajnálom a rohadékot, elárulta Németországot!
Én úgy tudom hogy Pelé óta "mágikus" a 10-es mez. Vagyis az én apám ezt mondta ráadásul olvastam is róla.L.Messi 10 írta:Attól függetlenül hogy blikk.hu érdekes elolvasni:
http://www.blikk.hu/blikk_statikus/2006 ... 10-es_mez/
Én nem sajnálom a rohadékot, elárulta Németországot!levproff írta:Gyászol a futballvilág: az oberhauseni tropikáriumban elpusztult Paul, a
csodapolip dél-afrikai
világbajnokság idején hibátlanul jósolta meg több mérkőzés eredményét.
Pault szinte hősként tisztelték Spanyolországban, hiszen annak ellenére
tippelt hispán sikert az elődöntőben, hogy az ellenoldalon az őt nevelő
Németország állt. A polip a finálé előtt is az ibériaiak diadalát várta,
ekkor is sikeres volt.