A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Sport Klub ahogy azt már megszokhattuk.Ede72 írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy adja aTV a meccset?
köszi
főleg,ha a tetőn ülnek.Fecooo írta:családias lesz a hangulat a Vicente Calderónban
Bojan szerintem annyira nem volt pocsék, a többivel teljesen egyetértek.Lionel85 írta:A többivel egyetértek, de nekem Fontás játéka tetszett. Kicsit Piqué-re hajazott a játéka, mert amúgy ő szokott a védelemből a labdával megindulni a támadásokkal. Ezt Fontás is megtette néha, belőlem ez elismerést váltott ki.Andris írta:Fontasból és Adrianobol semmi extra nem maradt meg, ahogy pintobol és nyilván johnatanbol se.
Bojan viszont katasztrófa.
A többivel egyetértek, de nekem Fontás játéka tetszett. Kicsit Piqué-re hajazott a játéka, mert amúgy ő szokott a védelemből a labdával megindulni a támadásokkal. Ezt Fontás is megtette néha, belőlem ez elismerést váltott ki.Andris írta:Fontasból és Adrianobol semmi extra nem maradt meg, ahogy pintobol és nyilván johnatanbol se.

Muniesával mivan ?:O Am tökéletes kezdő talán még Dos Santos kezdhetne , de igy elégdedett vagyok. (Mostanában ez ritkán mondható ez a kezdőcsapattal kapcsolatban )palesz77 írta:Hivatalos:
Pinto;Adriano-Bartra-Fontas-Maxwell;Thiago-Masch-Keita;Jeffren-Bojan-Pedro