Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is mer Giuly most nagyon jool nyomja nem kéne kimaradnia még Henry miatt sem!!!retek írta:Ha jönne Henry- akkopr Reikaardnak tutkó új kezdő után kellene néznie...
Ez nem teljesen igaz...Vito írta:Henry 2007-ig az Arsenalé!
úgyhogy fizetni kéne
redlions írta:Csak Messi nem csatár.Maxi írta:Tudom, hogy én voltam az egyik legnagyobb felhajtója annak a dolognak, hogy Henry jöjjön hozzánk de azóta változott a véleményem!Most már nem kell, inkább Messinek kell majd helyet szorítani!És egy jó védő kell!
Csak Messi nem csatár.Maxi írta:Tudom, hogy én voltam az egyik legnagyobb felhajtója annak a dolognak, hogy Henry jöjjön hozzánk de azóta változott a véleményem!Most már nem kell, inkább Messinek kell majd helyet szorítani!És egy jó védő kell!
Ha egyszer megtörténe, hogy Henry hozzánk kerülne, akkor szvsz Eto'o helyett játszana. Ilyen klasszisokkal a háta mögött, mint Ronaldinho vagy Deco, meg se állna 35-40 gólig.Rapika írta:Nem a pénzköltésről van szó,hiszen ha nem hosszabbítingyen jöhetne!
De!
Sztem nem kéne átállni 2 csatáros gamere sem,Henry is befutna középre a szélről,mondjuk Giuly helyén!
igazVincenzo Iaquinta
nemzetisége:
olasz
5/0
születési hely:
Crotone
ideje:
1979.11.29.
pozíció: jobbszélső
magassága: 186 cm
súlya: 77 kg
Ő se játszana többet,mint Maxi!Taibi írta:Úgyis mondhatnánk, hogy túl sok pénzt kértek Iaqiunta-ért.Mr. Master írta:Maxi se váltotta meg a világot... Iaqiunta lehet, h jobb lett volna, csak sokat kukacoskodtak a vezetők Udinében..
Úgyis mondhatnánk, hogy túl sok pénzt kértek Iaqiunta-ért.Mr. Master írta:Maxi se váltotta meg a világot... Iaqiunta lehet, h jobb lett volna, csak sokat kukacoskodtak a vezetők Udinében..
tavaly akartuk év közben, de végül Maxi jöttKitfisto írta:Mikoir vennénk meg?Én még Di Nataléről hallottam az Udinéséből hogy idejönne.Badi írta:Udinese, fiatal (23 kb), csatár.....
azért ez elég alap