Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikoir vennénk meg?Én még Di Nataléről hallottam az Udinéséből hogy idejönne.Badi írta:Udinese, fiatal (23 kb), csatár.....
azért ez elég alap
Nem ismered?? Az Udinesebe jáccik, talán 24 éves, csatár...Kitfisto írta:Ki az a Iaquienta?Hol játszik?Hány éves?Posztja?fcjoc írta:Hi!! Azt hallottátok hogy Iaquinta legszívesebben a barca színeiben lőne gólt........
Hát szerintem ő a BARCA-ba való!!
![]()
Ki az a Iaquinta?Hol játszik?Hány éves?Posztja?fcjoc írta:Hi!! Azt hallottátok hogy Iaquinta legszívesebben a barca színeiben lőne gólt........
Hát szerintem ő a BARCA-ba való!!
![]()
Mostanában Belletti nincs jó formában!kennyke írta:velemenyem szerint presasnak csak bele kell jonnie...csinal hulyesegeket, de nem annyit mint belletti
ez lehet, hogy nem is kérdés, mert Frank állandóan Presas-t játszatja ott, szal, akkor helyette.Subinho írta:de ki helyére veszed meg??? középső védő posztra vannak 4-en. max oleguer helyett lehetne (KÉNE!) megvenni, de a padra luxus lenne egy Gallas!
ezt már egszer megtárgyaltuk,hogy az a jutu két tagja volt.Morminho írta:nem tudom ki gondolta, azt, h Simao meg ilyesmi... ők 1értelműen Luis Enrique és Guardiola... ezen ennyit szarakodni