mcfly_ írta:(youtube Higuain gólok nagy csapatok ellen nincs találat)
azigen, teljesen meggyőztél.
egyébként igazad van a higu vs nagycsapatos témában, de én nem erre gondoltam az előbb. hanem a lenéző, mindenben sokkal jobbak vagyunk szövegben.
már rég rossz, ha nyugtatni kell ilyenekkel magatokat, hogy: "hááát, de még nem játszottak nagycsapat ellen, stb.."
Pontról-pontra igazoltam az állításom, ez nem nagy mellény, nem becsülök le senkit, de ahhoz előbb bizonyítani kell egy sportembernek, hogy világklasszisként emlegessék. Madridban divat ezt fordítva kezelni. Lass-Pepe-Higu. Egyikük sem tett le még semmit az asztalra, ami miatt kiérdemelnék (Lasst már kevésbé emlegetik, de egyelőre még mondjuk Khedira is ez a kategória, viszont az Özil-Khedira kettőst a német mentalitása, profizmusa és hozzáállása miatt becsülöm. A kis török jól jött volna nekünk

) Letett az asztalra ellenben Casillas, Ramos, Carvalho, Xabi és mondjuk Ronaldo. Nem rossz, de itt nem az a kérdés, hogy jó csapat vagytok e ( tény, hogy igen), hanem hogy a világ egyik legjobbja, vagy inkább legjobbja, a Barcelona ellen ringbe tudtok e szállni. Az ellen a csapat ellen aki a legtöbb világbajnokot adja. Szerintem a barcás fiúk 2008 óta tettek le annyit az asztalra egytől-egyig, hogy végre _Madridban is elismerjék őket. Azt pedig ne várjátok el, hogy érdemtelenül elismerjünk reál játékosokat. Tegyenek le valamit az asztalra előbb, mint a fentebb említett reálos és barcás fiúk.