Camp Nou, a szentély

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.10. 15:42:14

3. Kalap
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.10. 15:41:31

messideco írta:Akkor hozzá is foghatnánk a "mozgalomhoz" :wink: Kik vennének részt az egész procedúrában?

1.messideco
2. Bob_Marley
Bármiben tudok segíteni szóljatok!Spanyol is megy, s maximálisan támogatom az ötletet!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.01.10. 15:36:06

Akkor hozzá is foghatnánk a "mozgalomhoz" :wink: Kik vennének részt az egész procedúrában?

1.messideco
Kép
"And my heart will leave you never."
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2011.01.10. 12:40:06

Rosell megakasztotta. Először új Palaut épít, eladja a nevét meg pár telket, hogy kijöjjön, aztán ha ez átment a szurkolókon, akkor szponzor bevonásával jöhet a Nou Camp felújítása, de vélhetően nem olyan látványosan, mint ahogy Fosterék megtervezték.

Írtam is erről: :)

http://rhynn.blog.nepsport.hu/archives/ ... jat_epiti/
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.10. 10:03:16

TiTiHenry írta:
messideco írta:Régóta gondolkozok ezen:

Mi lenne, ha a magyar Barcelona szurkolók előterjesztenének egy kérést az Fc Barcelonához. A kérés az lenne, hogy Kubala Lászlóról nevezzék el a felújított stadiont.
El lehetne kezdeni valahogy: pl. facebook, egyéb közösségi portálok, akár aláírásgyűjtés stb.
Lehetne írásban is a klub vezetőségével közölni az ötletet.
Mit szóltok?

Van egy álmom: egy napon Barcelona vöröslő dombjain a hajdani katalánok fiai és a hajdani Magyar fiai le tudnak ülni a testvériség asztala mellé a Kubala Stadionban.
:wink:
Szep :)
De szerintem a katalanok vannak annyira lokalpatriotak hogy ha nevet adnak a stadionnak akkor katalan emberrol nevezik el.
Bar nagyon szerettek Kubalat ,ki tudja,de van egy olyan erzesem hogy ezt nem nekunk kene kitalalni ,hogy igy legyen.:)
Ettől még megpróbálhatnánk... Nem mi találjuk ki, csupán javasoljuk. Ezt egy kiváló ötletnek tartom. Mutassuk meg, hogy mire képes a magyar ;) A magam részéről támogatom messideco és szívesen segítek. Mi lesz, ha nem fogadják el? Semmi. Úgy sem értelmetlen a dolog, látják, hogy mennyire szeretik a magyar szurkolók a barcát és dolgozunk egy jót közösen, ami még senkinek sem vált a kárára.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.10. 09:29:02

torrentkiller írta:
TiTiHenry írta: Szep :)
De szerintem a katalanok vannak annyira lokalpatriotak hogy ha nevet adnak a stadionnak akkor katalan emberrol nevezik el.
Bar nagyon szerettek Kubalat ,ki tudja,de van egy olyan erzesem hogy ezt nem nekunk kene kitalalni ,hogy igy legyen.:)
Szerintem még ők is belemehetnének, mivel Kubalát választották a Barca történetének legjobb játékosának is.

Amúgy régebben volt róla szó, hogy felújítják a stadiont, növelik a férőhelyeket stb. Azt hiszem Foster el is készítette a terveket, de azóta semmi hír.
Valaki tud valamit erről?
Ő, így konkrétat nem tudok mondani, de vmi olyasmi rémlik, h Rossel jövetele után megrekedtek a dolgok.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.09. 15:58:01

TiTiHenry írta: Szep :)
Szerintem még ők is belemehetnének, mivel Kubalát választották a Barca történetének legjobb játékosának is.

Amúgy régebben volt róla szó, hogy felújítják a stadiont, növelik a férőhelyeket stb. Azt hiszem Foster el is készítette a terveket, de azóta semmi hír.
Valaki tud valamit erről?
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Alberto10
Capitá del Barça

2011.01.09. 15:57:15

Mi lenne, ha a magyar Barcelona szurkolók előterjesztenének egy kérést az Fc Barcelonához. A kérés az lenne, hogy Kubala Lászlóról nevezzék el a felújított stadiont.
El lehetne kezdeni valahogy: pl. facebook, egyéb közösségi portálok, akár aláírásgyűjtés stb.
Mit szóltok?
Én úgy emlékszem, hogy a Laporta-érában felmerült, hogy az új stadiont Kubaláról nevezzék el.
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.01.09. 15:52:43

Mit szóltok?

Van egy álmom: egy napon Barcelona vöröslő dombjain a hajdani katalánok fiai és a hajdani Magyar fiai le tudnak ülni a testvériség asztala mellé a Kubala Stadionban.
Szep :)
kurdt
Megmentő :)

2011.01.09. 15:50:01

messideco írta:
Nekem is eszembe jutott már ez, természetesen nagyon örülnék neki.
Sőt, szerintem az illetékesek is hajlanának rá (Gamper is ott van az esélyesek közt, de neki már van egy kupája... :wink: )
Ezt majd akkor lenne érdemes kezdeményezni, vagy egyáltalán beszéni róla, amikor kiderül, hogy mikor lesz komolyabb felújítás; egyelőre ugyanis úgy néz ki, hogy a közeli jövőben nem.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.09. 15:43:48

Régóta gondolkozok ezen:

Mit szóltok?

Kép
"And my heart will leave you never."
Z.Chris
Jugador d'estrella

2010.11.03. 20:28:08

S.Agüero írta:Mennyi ideig tarthatott ezt megcsinálni? :shock:
Amúgy nem tudod, hogy miből épült? :)
Írj az elején a videonak. :roll:
21/08/2009 - Kezdés
10/07/2010 - Befejezés
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.03. 20:22:12

Lionel85 írta:Elkészítették a Camp Nou kicsinyített mását

http://www.youtube.com/watch?v=qq8ABgrRsnc
:shock: :shock: :shock: :shock:
Mennyi ideig tarthatott ezt megcsinálni? :shock:
Amúgy nem tudod, hogy miből épült? :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.03. 19:49:41

Elkészítették a Camp Nou kicsinyített mását

http://www.youtube.com/watch?v=qq8ABgrRsnc
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.24. 09:34:23

MessiFan írta:Engem nagyon nem izgat hogy ki az elnök meg hogy mi van a mezen és hogy mit csinálnak a camp nouban ha nincs meccs.
Engem az érdekel hogy játsszon jól a csapat és nyerje meg a kupákat.
Kit izgat hogy most 2 ember veszekszik és hogy van adóssága a klubnak ha közben jól játszik a csapat?
Szerintem mindenkinek van nagyobb gondja.
Csak a tapasztalatok azt igazolják, h ilyen körülmények között a csapat sem tud hosszú távon jól játszani.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.10.23. 16:51:00

Engem nagyon nem izgat hogy ki az elnök meg hogy mi van a mezen és hogy mit csinálnak a camp nouban ha nincs meccs.
Engem az érdekel hogy játsszon jól a csapat és nyerje meg a kupákat.
Kit izgat hogy most 2 ember veszekszik és hogy van adóssága a klubnak ha közben jól játszik a csapat?
Szerintem mindenkinek van nagyobb gondja.
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.23. 15:42:01

fcbarca0827 írta:
messideco írta:Ez már tény, hogy a Barca többé nem Barca.
Akkor, mi? Rabca? :roll:
Rábca?
És Samu lenne a Győri Eto'o? :P
LM10
Director del Fútbol

2010.10.23. 15:35:21

LG írta:
LM10 írta:Nem tudom mért vannak sokan kiakadva. Laporta alatt lendült be ismét a Barca 2004-től, és gyönyörű sikereket értünk el. DE, pénzügyileg katasztrófa volt amit műveltünk. Rosell sokaknak szörnyű alaknak tűnik, mert hogy ő elrontja a Barcát....pedig nem hülye ember, anno neki is sokat köszönhettünk, és most is szerintem. Nem Chelsea vagy Man.City-s húzásokkal akarja növelni a zsét, szóval én mellette állok.
Igazából Laporta pénzügyileg is komoly sikereket ért el, legalábbis a kezdetekben biztos. Az első éveiben kiválóan gazdálkodott a vezetőség, kevés pénzért sikerül hozni jó játékosokat. Sokkal alacsonyabbak voltak akkoriban a fizetések is. Jellemző volt, h teljesítmény arányosan adták a béreket, és az alapfizetések elég alacsonyak voltak a többi csapathoz képest. De aztán jöttek a sikerek, és jobb lett az anyagi helyzet, és akkor már Laporta is jobban kinyitotta a pénztárcát. Sztem egyik nagy baj, h a játékosaink igen magas fizetéseket kapnak. Pl. emlékezhetünk, h Valdes is nem olyan rég csillagászati összeget követelt a hosszabitásért, és ha teljes összeget nem kapta meg, így is annyit keres, mint amennyinek más csapatnál a felét sem kapná.
Meg ugye megjöttek az esztelen igazolások is. Hihetetlen, h olyan játékosokért fizetünk ki komoly pénzeket, akik soha, vagy alig játszanak/fognak játszani nálunk, aztán meg az ár töredékéjért továbbadjuk őket, és amíg itt vannak a fizetésüket is mi álljuk. Ezeken az embereken is sok-sok milliót lehetett volna spórolni.
Igen, a kezdeteket kifelejtettem bocsi, teljesen jó amit írtál. Én Laportát tisztelem, és akkor is fogom, ha Rosell igaza fog érvényesülni, mert Joan volt az, aki kiemelt minket a kakiból annak idején, és neve nincs játékosokból emelt sztárokat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.23. 15:28:25

LM10 írta:Nem tudom mért vannak sokan kiakadva. Laporta alatt lendült be ismét a Barca 2004-től, és gyönyörű sikereket értünk el. DE, pénzügyileg katasztrófa volt amit műveltünk. Rosell sokaknak szörnyű alaknak tűnik, mert hogy ő elrontja a Barcát....pedig nem hülye ember, anno neki is sokat köszönhettünk, és most is szerintem. Nem Chelsea vagy Man.City-s húzásokkal akarja növelni a zsét, szóval én mellette állok.
Igazából Laporta pénzügyileg is komoly sikereket ért el, legalábbis a kezdetekben biztos. Az első éveiben kiválóan gazdálkodott a vezetőség, kevés pénzért sikerül hozni jó játékosokat. Sokkal alacsonyabbak voltak akkoriban a fizetések is. Jellemző volt, h teljesítmény arányosan adták a béreket, és az alapfizetések elég alacsonyak voltak a többi csapathoz képest. De aztán jöttek a sikerek, és jobb lett az anyagi helyzet, és akkor már Laporta is jobban kinyitotta a pénztárcát. Sztem egyik nagy baj, h a játékosaink igen magas fizetéseket kapnak. Pl. emlékezhetünk, h Valdes is nem olyan rég csillagászati összeget követelt a hosszabitásért, és ha teljes összeget nem kapta meg, így is annyit keres, mint amennyinek más csapatnál a felét sem kapná.
Meg ugye megjöttek az esztelen igazolások is. Hihetetlen, h olyan játékosokért fizetünk ki komoly pénzeket, akik soha, vagy alig játszanak/fognak játszani nálunk, aztán meg az ár töredékéjért továbbadjuk őket, és amíg itt vannak a fizetésüket is mi álljuk. Ezeken az embereken is sok-sok milliót lehetett volna spórolni.
LM10
Director del Fútbol

2010.10.23. 15:13:28

Nem tudom mért vannak sokan kiakadva. Laporta alatt lendült be ismét a Barca 2004-től, és gyönyörű sikereket értünk el. DE, pénzügyileg katasztrófa volt amit műveltünk. Rosell sokaknak szörnyű alaknak tűnik, mert hogy ő elrontja a Barcát....pedig nem hülye ember, anno neki is sokat köszönhettünk, és most is szerintem. Nem Chelsea vagy Man.City-s húzásokkal akarja növelni a zsét, szóval én mellette állok.
Andris
Adminisztrátor

2010.10.23. 15:06:52

MÉGEGYSZER LEÍROM: LAPORTA VEZETŐSÉGÉNEK AZ ÁLTALUK IS SOKSZOR MEGVALÓSÍTOTT, egyébként nem példátlan és jó ötlete volt az esküvő.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gergo9
Director del Fútbol

2010.10.23. 14:57:46

Gergolino írta: Azért sztem először is leszögezendő, h ez a megoldás elég szánalmas a klubra nézve.
Tény, h ha pénz kell, akkor elő kell teremteni vhonnan. Ehhez csak annyi megjegyzés, h ha a Laporta érára jellemző (a végét leszámítva) játékospolitikát folytattuk vna, akkor jó pár évnyi esküvő lebonyolítása megspórolható lett vna. :roll:
Egyenlőre Laporta-val nem igazán példálóznék.
Az esküvős cucc meg nem hiszem hogy egyáltalán szót érdemel, más csapatnál is van hasonló csak ugye az ott nem igazán hír.
Simán lehetséges hogy csak nyáron lehet majd ezt rendezni, akkor meg a gyep miatt sem kell aggódni.
Most nézem NSO-n címlap lett belőle :lol:
pitta19
Jugador d'estrella

2010.10.23. 14:31:58

Már el is képzeltem...
Jövő szeptemberben olvassuk a műsorújságot, és majd ez áll benne:

18:00-tól Florecita és Armando esküvője , élő közvetítés a Camp Nou-ból
20:00-tól Fc Barcelona - Mallorca bajnoki mérkőzés, élő, Camp Nou
:)
Gergolino
Jugador del Barça

2010.10.23. 14:30:14

socio66 írta:valamivel pénzt kell hozni,ez egy ésszerű gazdasági döntés.
gondolom ti tele vagytok ötlettel,hogy ezt miképp lehetne megoldani anélkül hogy sérülne a szlogenünk..
Azért sztem először is leszögezendő, h ez a megoldás elég szánalmas a klubra nézve.
Tény, h ha pénz kell, akkor elő kell teremteni vhonnan. Ehhez csak annyi megjegyzés, h ha a Laporta érára jellemző (a végét leszámítva) játékospolitikát folytattuk vna, akkor jó pár évnyi esküvő lebonyolítása megspórolható lett vna. :roll:
socio66

2010.10.23. 14:21:07

valamivel pénzt kell hozni,ez egy ésszerű gazdasági döntés.
gondolom ti tele vagytok ötlettel,hogy ezt miképp lehetne megoldani anélkül hogy sérülne a szlogenünk..
Válasz küldése